Angelika_Roser Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Toffiki maja ogólnopolskie dni wolne właśnie, dlatego w galeriach nie mają nowych fotek :evil_lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]hihi[/FONT] Quote
iwa63 Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Już jestem, ale mi nie dacie poleniuchować Witam wszystkich dzisiaj już nie zdążę Was poodwiedzać ale jutro się postaram Dobrej nocki życzymy Quote
Marzena* Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Jak miło, że ktoś prócz mnie bywa na dogo o tej porze :) Cześć Iwonko :) Quote
Doti1986 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Ale wy nocne marki jesteście ja ostatnio chodzę spać z kurami i wstaję o świcie;) Quote
*Jot* Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Viky i Ja napisał(a):Jak miło, że ktoś prócz mnie bywa na dogo o tej porze :) Cześć Iwonko :) Bywa,bywa Iwonka na dogo i foteczek nie daje :mad: ;) Quote
Karolina. Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Hej Iwonko ;) Wymiziaj Toffisia ode mnie :loveu: Quote
chrupcia Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Czesc Iwonko!:) dogo mi wczoraj nie chodzilo:( ale mam dobre wiadomosci, wiec przyszlam by sie pochwalić:) Rozmawiałam wczoraj z mama powiedziałam jej o Yorku i sie dowiedziałam że tez o tym myślała, bo widzi że chce, ale musze jeszcze poczekać, aż przyjedzie na wakacjach i wtedy powaznie o tym pomyslimy:) wiec juz mam pewność że będzie!!:) strasznie się ciesze że mi się to wszystko udało:) wytrzymałam tyle, to wytrzymam jeszcze troche!:) Toff zdjecia by się przydały;) pozdrawiam!!:) Quote
iwa63 Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='Viky i Ja']Jak miło, że ktoś prócz mnie bywa na dogo o tej porze :) Cześć Iwonko :)[/QUOTE] Witam ja jestem nocnym Markiem i o ile nie zasnę nad kompem to odwiedzam Wasze galerie;) [quote name='Doti1986']Ale wy nocne marki jesteście ja ostatnio chodzę spać z kurami i wstaję o świcie;)[/QUOTE] No jesteśmy ale ja nie wstaję o świcie tylko o 6 a jak bym wstawała wcześniej to też bym szła spać wczas:roll: [quote name='jot11']Bywa,bywa Iwonka na dogo i foteczek nie daje :mad: ;)[/QUOTE] SORKI ale nie mam nowych fotek jakoś wyszło że nie było czasu a teraz to Toffiś śpi:shake: [quote name='Karolina&Lucky']Hej Iwonko ;) Wymiziaj Toffisia ode mnie :loveu:[/QUOTE] Hej Toffiś wymiziany ;) [quote name='chrupcia']Czesc Iwonko!:) dogo mi wczoraj nie chodzilo:( ale mam dobre wiadomosci, wiec przyszlam by sie pochwalić:) Rozmawiałam wczoraj z mama powiedziałam jej o Yorku i sie dowiedziałam że tez o tym myślała, bo widzi że chce, ale musze jeszcze poczekać, aż przyjedzie na wakacjach i wtedy powaznie o tym pomyslimy:) wiec juz mam pewność że będzie!!:) strasznie się ciesze że mi się to wszystko udało:) wytrzymałam tyle, to wytrzymam jeszcze troche!:) Toff zdjecia by się przydały;) pozdrawiam!!:)[/QUOTE] No to super wiadomość ,ale czemu tak długo masz czekać ....,,aż przyjedzie na wakacjach i wtedy powaznie o tym pomyslimy''-wyjaśnij mi to zdanie Cieszę się że Ci się udało ale sama wiem po sobie że ja sie nie mogłam doczekać:multi: Pozdrawiam Quote
Angelika_Roser Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Witamy się i życzymy dobrej nocy :lol:[/FONT] Quote
iwa63 Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 Witam dziewczynki ,wybaczcie moja nieobecność na dogo...juz jestem ,mam nawet dzisiejsze fotki ale pech chciał że wysiadły mi akumulatorki i dopiero jutro Wam pokaże mojego urwiska Dzięki za wietrzenie mojej galerii ,będę Waszą dłużniczką. Musiałam Toffkowi kupić nowe szeleczki bo w tych starych się dusił jak zaczął się ciągnąć a w tych nowych już tak nie ma .A tak w ogóle to od czego to zależy że Toffiś bardzo mało szczeka na palcach mogę policzyć kiedy szczekał, jedynie kiedy ktoś dzwoni do drzwi i to nie zawsze.nawet przy zabawie nie szczeka ,czy to może o czymś świadczyć? Quote
chrupcia Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 iwa63 napisał(a):Witam dziewczynki ,wybaczcie moja nieobecność na dogo...juz jestem ,mam nawet dzisiejsze fotki ale pech chciał że wysiadły mi akumulatorki i dopiero jutro Wam pokaże mojego urwiska Dzięki za wietrzenie mojej galerii ,będę Waszą dłużniczką. Musiałam Toffkowi kupić nowe szeleczki bo w tych starych się dusił jak zaczął się ciągnąć a w tych nowych już tak nie ma .A tak w ogóle to od czego to zależy że Toffiś bardzo mało szczeka na palcach mogę policzyć kiedy szczekał, jedynie kiedy ktoś dzwoni do drzwi i to nie zawsze.nawet przy zabawie nie szczeka ,czy to może o czymś świadczyć? Czesc Iwonko:) mojej sąsiadki york też w ogóle nie szczeka, jeszcze nigdy nie słyszałam, a sąsiadka też mówi że nie szczekał ani razu, ma już jakies 11miesięcy. Od czego to zależy to nie wiem. Mnie sie wydaje że po prostu jeden pies jest bardziej pobudzony(chociaż nie wiem czy to tak można nazwać), a drugi nie:) Na zdjęcia cierpliwie czekam, a szeleczki tez chce zobaczyć;) Quote
chrupcia Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 iwa63 napisał(a):Witam dziewczynki ,wybaczcie moja nieobecność na dogo...juz jestem ,mam nawet dzisiejsze fotki ale pech chciał że wysiadły mi akumulatorki i dopiero jutro Wam pokaże mojego urwiska Dzięki za wietrzenie mojej galerii ,będę Waszą dłużniczką. Musiałam Toffkowi kupić nowe szeleczki bo w tych starych się dusił jak zaczął się ciągnąć a w tych nowych już tak nie ma .A tak w ogóle to od czego to zależy że Toffiś bardzo mało szczeka na palcach mogę policzyć kiedy szczekał, jedynie kiedy ktoś dzwoni do drzwi i to nie zawsze.nawet przy zabawie nie szczeka ,czy to może o czymś świadczyć? Czesc Iwonko:) mojej sąsiadki york też w ogóle nie szczeka, jeszcze nigdy nie słyszałam, a sąsiadka też mówi że nie szczekał ani razu, ma już jakies 11miesięcy. Od czego to zależy to nie wiem. Mnie sie wydaje że po prostu jeden pies jest bardziej pobudzony(chociaż nie wiem czy to tak można nazwać), a drugi nie:) Na zdjęcia cierpliwie czekam, a szeleczki tez chce zobaczyć;) Quote
*kleo* Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Cześć :) Po prostu Toffiś nie jest szczekliwy. Gracja też mało szczeka, jedynie jak ktoś do drzwi dzwoni albo przy zabawie, ale rzadko. Quote
Pegaza Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Cze :) a moje to dwie szczekaczki a jedna pol-szczekaczka;) Quote
iwa63 Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 Witam sobotnio, Dzięki za odwiedzinki i już daje focie No tak też sobie myślę że Toffiś nie jest szczekaczem i to chyba zależy od charakteru Quote
Angelika_Roser Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 [FONT=Comic Sans MS]BaAAAAAAAAAAAaaaardzo urodziwy Toffik :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
iwa63 Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]BaAAAAAAAAAAAaaaardzo urodziwy Toffik :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/FONT] Witam i dzięki za komplemencik Quote
Nati28 Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 http://i43.tinypic.com/2mwz3wg.jpg sliczny :loveu: Quote
Recommended Posts