Jump to content
Dogomania

GALERIIA mojego skarbeczka,cukiereczka TOFFISIA:)

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już jestem, ale mi nie dacie poleniuchować
Witam wszystkich
dzisiaj już nie zdążę Was poodwiedzać ale jutro się postaram
Dobrej nocki życzymy

Posted

Viky i Ja napisał(a):
Jak miło, że ktoś prócz mnie bywa na dogo o tej porze :)
Cześć Iwonko :)

Bywa,bywa Iwonka na dogo i foteczek nie daje :mad: ;)

Posted

Czesc Iwonko!:) dogo mi wczoraj nie chodzilo:( ale mam dobre wiadomosci, wiec przyszlam by sie pochwalić:) Rozmawiałam wczoraj z mama powiedziałam jej o Yorku i sie dowiedziałam że tez o tym myślała, bo widzi że chce, ale musze jeszcze poczekać, aż przyjedzie na wakacjach i wtedy powaznie o tym pomyslimy:) wiec juz mam pewność że będzie!!:) strasznie się ciesze że mi się to wszystko udało:) wytrzymałam tyle, to wytrzymam jeszcze troche!:)

Toff zdjecia by się przydały;) pozdrawiam!!:)

Posted

[quote name='Viky i Ja']Jak miło, że ktoś prócz mnie bywa na dogo o tej porze :)
Cześć Iwonko :)[/QUOTE]

Witam
ja jestem nocnym Markiem i o ile nie zasnę nad kompem to odwiedzam Wasze galerie;)

[quote name='Doti1986']Ale wy nocne marki jesteście ja ostatnio chodzę spać z kurami i wstaję o świcie;)[/QUOTE]

No jesteśmy ale ja nie wstaję o świcie tylko o 6 a jak bym wstawała wcześniej to też bym szła spać wczas:roll:

[quote name='jot11']Bywa,bywa Iwonka na dogo i foteczek nie daje :mad: ;)[/QUOTE]

SORKI ale nie mam nowych fotek jakoś wyszło że nie było czasu a teraz to Toffiś śpi:shake:

[quote name='Karolina&Lucky']Hej Iwonko ;)
Wymiziaj Toffisia ode mnie :loveu:[/QUOTE]

Hej Toffiś wymiziany ;)

[quote name='chrupcia']Czesc Iwonko!:) dogo mi wczoraj nie chodzilo:( ale mam dobre wiadomosci, wiec przyszlam by sie pochwalić:) Rozmawiałam wczoraj z mama powiedziałam jej o Yorku i sie dowiedziałam że tez o tym myślała, bo widzi że chce, ale musze jeszcze poczekać, aż przyjedzie na wakacjach i wtedy powaznie o tym pomyslimy:) wiec juz mam pewność że będzie!!:) strasznie się ciesze że mi się to wszystko udało:) wytrzymałam tyle, to wytrzymam jeszcze troche!:)

Toff zdjecia by się przydały;) pozdrawiam!!:)[/QUOTE]

No to super wiadomość ,ale czemu tak długo masz czekać
....,,aż przyjedzie na wakacjach i wtedy powaznie o tym pomyslimy''-wyjaśnij mi to zdanie
Cieszę się że Ci się udało ale sama wiem po sobie że ja sie nie mogłam doczekać:multi:
Pozdrawiam

Posted

Witam dziewczynki ,wybaczcie moja nieobecność na dogo...juz jestem ,mam nawet dzisiejsze fotki
ale pech chciał że wysiadły mi akumulatorki i dopiero jutro Wam pokaże mojego urwiska
Dzięki za wietrzenie mojej galerii ,będę Waszą dłużniczką.
Musiałam Toffkowi kupić nowe szeleczki bo w tych starych się dusił jak zaczął się ciągnąć a w tych nowych już tak nie ma .A tak w ogóle to od czego to zależy że Toffiś bardzo mało szczeka na palcach mogę policzyć kiedy szczekał, jedynie kiedy ktoś dzwoni do drzwi i to nie zawsze.nawet przy zabawie nie szczeka ,czy to może o czymś świadczyć?

Posted

iwa63 napisał(a):
Witam dziewczynki ,wybaczcie moja nieobecność na dogo...juz jestem ,mam nawet dzisiejsze fotki
ale pech chciał że wysiadły mi akumulatorki i dopiero jutro Wam pokaże mojego urwiska
Musiałam Toffkowi kupić nowe szeleczki bo w tych starych się dusił jak zaczął się ciągnąć a w tych nowych już tak nie ma .A tak w ogóle to od czego to zależy że Toffiś bardzo mało szczeka na palcach mogę policzyć kiedy szczekał, jedynie kiedy ktoś dzwoni do drzwi i to nie zawsze.nawet przy zabawie nie szczeka ,czy to może o czymś świadczyć?

Czesc Iwonko:) mojej sąsiadki york też w ogóle nie szczeka, jeszcze nigdy nie słyszałam, a sąsiadka też mówi że nie szczekał ani razu, ma już jakies 11miesięcy. Od czego to zależy to nie wiem. Mnie sie wydaje że po prostu jeden pies jest bardziej pobudzony(chociaż nie wiem czy to tak można nazwać), a drugi nie:) Na zdjęcia cierpliwie czekam, a szeleczki tez chce zobaczyć;)

Posted

iwa63 napisał(a):

Czesc Iwonko:) mojej sąsiadki york też w ogóle nie szczeka, jeszcze nigdy nie słyszałam, a sąsiadka też mówi że nie szczekał ani razu, ma już jakies 11miesięcy. Od czego to zależy to nie wiem. Mnie sie wydaje że po prostu jeden pies jest bardziej pobudzony(chociaż nie wiem czy to tak można nazwać), a drugi nie:) Na zdjęcia cierpliwie czekam, a szeleczki tez chce zobaczyć;)

Posted

Witam sobotnio,
Dzięki za odwiedzinki i już daje focie
No tak też sobie myślę że Toffiś nie jest szczekaczem i to chyba zależy od charakteru

Posted

[quote name='Angelika_Roser']

[FONT=Comic Sans MS]BaAAAAAAAAAAAaaaardzo urodziwy Toffik :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/FONT]

Witam i dzięki za komplemencik