Jump to content
Dogomania

GALERIIA mojego skarbeczka,cukiereczka TOFFISIA:)

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

chrupcia napisał(a):
Witaj Iwonko:) co bedziesz robić z tymi kiełkami Tofka? śliczny z niego urwisek:) a legowisko to ma chyba bardzo mieciutkie;)

Witam Cię
Z kiełkami jeszcze trochę poczekam ,jak same nie wypadną to trzeba będzie iść do weta na
usunięcie:shake: a spanko ma faktycznie mięciutkie ale on woli spać na dywanie a i w łóżku to tylko 5 min wytrzymuje i zaraz ucieka taki z niego urwisek :diabloti:

Posted

iwa63 napisał(a):
Witam Cię
Z kiełkami jeszcze trochę poczekam ,jak same nie wypadną to trzeba będzie iść do weta na
usunięcie:shake: a spanko ma faktycznie mięciutkie ale on woli spać na dywanie a i w łóżku to tylko 5 min wytrzymuje i zaraz ucieka taki z niego urwisek :diabloti:

hehe moze mu gorąco i dlatego nie chce spac:) a z kiełkami to czytalam ze czasami nie wypadaja i trzeba je usuwac u weta..:( miejmy nadzieje ze Toff sobie je sam wyrwie:) moze sie z nim troche ponaciagaj zabawka.. nie wiem, ale czytalam ze to tez moze pomóc:)

Posted

Witam dziewczynki i dzięki za odwiedzinki
U nas dzisiaj trochę posypało i Toffiś jest zachwycony ,właśnie przed chwilą wróciłam z nim z dworku oczywiście pod pachą bo nie chciał iść do domu:diabloti:

Posted

Cześć dziewczynki
Miło nam że jeszcze nas odwiedzacie ostatnio nie miałam za bardzo czasu i dlatego zaniedbałam dogo
chrupcia co u Ciebie słychać i jak idą poszukiwania twojego małego szczęścia, mam nadzieję że już nie długo pokażesz nam małego yorusia
Toffiś ma się dobrze i nie straszne mu są siarczyste mrozy
Wczoraj skończył 7 miesięcy jest już sporym kawalerem i waży 2,5 kg -kiedy to zleciało?
mam kilka dzisiejszych fotek ,trochę nie za dobrej jakości bo robione telefonem

Posted

[quote name='iwa63']I jeszcze dwa

Iwonko dobrze ze jestes, myslalam ze zrezygnowałaś z prowadzenia galerii..:( u mnie wszystko na najlepszej drodze(przynajmniej tak mi sie wydaje) kwote ktora chciala uzbierac juz mam, ale teraz zbieram tak na zapas:) bo im wiecej bede miala tym mniej bedzie mi musiala dac mama wiec mysle ze jest wporzatku:) jedyne na co teraz czekam to moje ur w marcu i mysle ze po nich bede rozmawiac na poważnie z mama, o kupnie szczeniaczka:) nie wiem czy mi sie uda, ale mysle ze jak zobaczy ze mam pienadze ktore ciezko zbieralam, poprawilam sie w szkole i wydaje mi sie ze ogolnie sie zmienilam.. to jakos wplynie na jej decyzje, a jesli nie to bede zbierac dalej(moze zbiore pelna kwote) i mama dokladac nie bede musiala i dalej bede probowac, wszystko sie okaże w marcu:) tak naprawde to caly cxas mysle ze moze mi sie uda(taka cicha nadzieja) ale znajac moje szczescie to... bedzie najgorsze czyli to co nie chce uslyszec.. Pozdrawiam:)
Tofiś slicznie sie wybarwił i zrobił sie z niego jeszcze ładniejszy przystojniak:) buziaki dla niego!:)

Posted

Na prawdę zleciało i jakiego masz już ślicznego kawalera! Dobrze, że zdrowo rośnie. Mi się wydaje, że Bondek to w miejscu stanął, hodowczyni ma nadzieje, że on do 1,8kg dobije, no i ja mam nadzieję, że mu się uda:D
Toffiś jest śliczny, koniecznie go wymiziaj od nas:D