*kleo* Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 A ja bym też u nas ogłosiła, ostatnio nie dało rady autem z parkingu wyjechać, bo się zakopało i trzeba było wypchnąć :roll: Quote
iwa63 Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 Witam w sobotnie popołudnie a oto obiecane fotki Quote
iwa63 Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 A tu mam fotki z podwójnymi kiełkami Quote
chrupcia Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Witaj Iwonko:) co bedziesz robić z tymi kiełkami Tofka? śliczny z niego urwisek:) a legowisko to ma chyba bardzo mieciutkie;) Quote
iwa63 Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 chrupcia napisał(a):Witaj Iwonko:) co bedziesz robić z tymi kiełkami Tofka? śliczny z niego urwisek:) a legowisko to ma chyba bardzo mieciutkie;) Witam Cię Z kiełkami jeszcze trochę poczekam ,jak same nie wypadną to trzeba będzie iść do weta na usunięcie:shake: a spanko ma faktycznie mięciutkie ale on woli spać na dywanie a i w łóżku to tylko 5 min wytrzymuje i zaraz ucieka taki z niego urwisek :diabloti: Quote
*Jot* Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Jak zawsze Toffiś piękniutki :loveu: Cześć Iwonko :multi: U mnie też fotki,zimowe :diabloti: Quote
chrupcia Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 iwa63 napisał(a):Witam Cię Z kiełkami jeszcze trochę poczekam ,jak same nie wypadną to trzeba będzie iść do weta na usunięcie:shake: a spanko ma faktycznie mięciutkie ale on woli spać na dywanie a i w łóżku to tylko 5 min wytrzymuje i zaraz ucieka taki z niego urwisek :diabloti: hehe moze mu gorąco i dlatego nie chce spac:) a z kiełkami to czytalam ze czasami nie wypadaja i trzeba je usuwac u weta..:( miejmy nadzieje ze Toff sobie je sam wyrwie:) moze sie z nim troche ponaciagaj zabawka.. nie wiem, ale czytalam ze to tez moze pomóc:) Quote
Yoko2009 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Toffis jak zawsze śliczniutki:) i widze, że lubi jeść marchewkę tak jak moja młoda Quote
Nati28 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 http://i46.tinypic.com/rk1yra.jpg slicznosci :loveu: Quote
Karolina. Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 http://i45.tinypic.com/mlp5eh.jpg Ale gryzie tą marchewkę :cool1: Mój Lucky przez długi czas nie lubił marchewki, ale ostatnio mama mu dała kawałek, i chodził z tą marchewką po całym domu, aż w końcu położył się, zaczął ją gryźć i jeść :lol: Quote
*kleo* Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 http://i45.tinypic.com/mlp5eh.jpg się chłopak zdrowo odżywia ;) Quote
Pegaza Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Tu przez chwile myslalam gdzie przod a gdzie tyl;) http://i49.tinypic.com/2im0zt4.jpg Quote
iwa63 Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 Witam dziewczynki i dzięki za odwiedzinki U nas dzisiaj trochę posypało i Toffiś jest zachwycony ,właśnie przed chwilą wróciłam z nim z dworku oczywiście pod pachą bo nie chciał iść do domu:diabloti: Quote
*Jot* Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Cześć Iwonko :multi: Lepiej psa wnosic do domu niż wynosić bo nie chce wychodzić :diabloti: U nas też pełno śniegu :multi: Quote
Juustii Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Witamy ślicznie po tak długiej nieobecności ;) Tofiś śliczny ;) Pozdrawiamy gorąco Quote
chrupcia Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Witam Iwonko:) no to super ze Toffis taki śniegiem zachwycony:) a Ty się martwiłaś ze bedzie mu zimno:D;) Quote
Pegaza Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 A to Ci lobuz z niego ;) dobrze ze on maly to pod pacha sie miesci hihi Quote
*Jot* Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Hej Iwonko,chyba nie masz ostatnio za dużo czasu bo tak malutko na dogo bywasz :roll: Quote
chrupcia Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Czesc Iwonko:) gdzie sie podziałaś z Toffikiem?:( tak pusto u Was...:( WRACAJCIE SZYBKO!:) Quote
iwa63 Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 Cześć dziewczynki Miło nam że jeszcze nas odwiedzacie ostatnio nie miałam za bardzo czasu i dlatego zaniedbałam dogo chrupcia co u Ciebie słychać i jak idą poszukiwania twojego małego szczęścia, mam nadzieję że już nie długo pokażesz nam małego yorusia Toffiś ma się dobrze i nie straszne mu są siarczyste mrozy Wczoraj skończył 7 miesięcy jest już sporym kawalerem i waży 2,5 kg -kiedy to zleciało? mam kilka dzisiejszych fotek ,trochę nie za dobrej jakości bo robione telefonem Quote
*kleo* Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 http://i48.tinypic.com/2cypmig.jpg śliczny on ma ten pychol :loveu: Quote
chrupcia Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 [quote name='iwa63']I jeszcze dwa Iwonko dobrze ze jestes, myslalam ze zrezygnowałaś z prowadzenia galerii..:( u mnie wszystko na najlepszej drodze(przynajmniej tak mi sie wydaje) kwote ktora chciala uzbierac juz mam, ale teraz zbieram tak na zapas:) bo im wiecej bede miala tym mniej bedzie mi musiala dac mama wiec mysle ze jest wporzatku:) jedyne na co teraz czekam to moje ur w marcu i mysle ze po nich bede rozmawiac na poważnie z mama, o kupnie szczeniaczka:) nie wiem czy mi sie uda, ale mysle ze jak zobaczy ze mam pienadze ktore ciezko zbieralam, poprawilam sie w szkole i wydaje mi sie ze ogolnie sie zmienilam.. to jakos wplynie na jej decyzje, a jesli nie to bede zbierac dalej(moze zbiore pelna kwote) i mama dokladac nie bede musiala i dalej bede probowac, wszystko sie okaże w marcu:) tak naprawde to caly cxas mysle ze moze mi sie uda(taka cicha nadzieja) ale znajac moje szczescie to... bedzie najgorsze czyli to co nie chce uslyszec.. Pozdrawiam:) Tofiś slicznie sie wybarwił i zrobił sie z niego jeszcze ładniejszy przystojniak:) buziaki dla niego!:) Quote
Natalia&Lola Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Na prawdę zleciało i jakiego masz już ślicznego kawalera! Dobrze, że zdrowo rośnie. Mi się wydaje, że Bondek to w miejscu stanął, hodowczyni ma nadzieje, że on do 1,8kg dobije, no i ja mam nadzieję, że mu się uda:D Toffiś jest śliczny, koniecznie go wymiziaj od nas:D Quote
Recommended Posts