sandra291 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Cześć! czekamy na zdjęcia Toffisia. U nas nowe fotki-zapraszamy:) Quote
karkakarka Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Hej :) Pryszłam się przywitać z małym Tofikiem i tak jak inni proszę o zdjęcia :) Quote
iwa63 Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 jot11 napisał(a):Iwonko,ale poproszę znowu o zdjęcia słodziaka :multi:Wiesz jak lubię na niego patrzeć :loveu: Pozdrawiam Cie serdecznie i mizianko dla Toffisia :loveu: chrupcia napisał(a):Witam:) tak to jest kiedy straci sie swojego ulubienca... ja jeszcze nie mialam takiego psa, ktory by byl moj i byla bym z nim jakos szczegolnie przywiązana. Prosze o zdj Tofisia!:D Pozdrowienia i mizianki dla Tof:) sandra291 napisał(a):Cześć! czekamy na zdjęcia Toffisia. U nas nowe fotki-zapraszamy:) karkakarka napisał(a):Hej :) Pryszłam się przywitać z małym Tofikiem i tak jak inni proszę o zdjęcia :) Dzięki wam za odwiedzinki i miłe słówka dla Toffisia ,postaram się jutro jakieś fotki wstawić a dzisiaj mój słodziak zgubił ząbka trzonowego przy gryzieniu ucha świńskiego, tylko martwię się żeby mu kiełki wypadły bo ma podwójne Quote
Karolina. Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Witamy! Czekamy na te zdjęcia! :loveu: Quote
chrupcia Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 no to super ze mu wypadły, a slyszalam ze z kielkami jest czesto problem i trzeba wyrywac, ale trzymam kciuki zeby same wypadly:) na zdjecia Tofisia czekam z niecierpliwoscia:) Quote
Marzena* Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Iwonko my też się dołączamy do próśb o foty :) Przyjdziemy jutro sprawdzić czy są ;) Quote
iwa63 Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Witamy miłych gości oto fotki na życzenie jeszcze gorące Quote
iwa63 Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Fotki trochę niewyraźne bo robione telefonem ale i tak widać:) Quote
Pegaza Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Pewno ze widac :) gorace albo raczej zimne brrr;) Tofik zdziwiony tą zimą? bo moja Pipi bardzo zadowolona ona snieg uwielbia:roll: po mnie tego nie ma..;) Quote
iwa63 Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Pegaza napisał(a):Pewno ze widac :) gorace albo raczej zimne brrr;) Tofik zdziwiony tą zimą? bo moja Pipi bardzo zadowolona ona snieg uwielbia:roll: po mnie tego nie ma..;) Toffiś bardzo lubi śnieg cały czas biegał a ja za nim i nie chciał iść do domku Quote
Nati28 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 http://i49.tinypic.com/zn4wvd.jpg :loveu: a co on tam wypatrzyl? ;) Quote
chrupcia Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Witam:) Tofiś na sniegu taki sliczny:) a Ty Iwonko puszczasz ze smyczy Tofika czy nie? Quote
iwa63 Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Nati28 napisał(a):http://i49.tinypic.com/zn4wvd.jpg :loveu: a co on tam wypatrzyl? ;) Oczywiście jakiegoś pieska wypatrzył sandra291 napisał(a):Ale fajne zdjęcia:) Dziekuję chrupcia napisał(a):Witam:) Tofiś na sniegu taki sliczny:) a Ty Iwonko puszczasz ze smyczy Tofika czy nie? Witam Nie puszczam urwiska ze smyczy bo jest nie posłuszny i jak sobie coś upatrzy to pędzi na oślep ,może jeszcze zmądrzeje Quote
Doti1986 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Śliczniusi Toffiś na śniegu się ładnie prezentuje:) Quote
Marzena* Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 U nas takim nieposłusznym urwisem jest Carmen :angryy: Viky w lecie chodziła do "psiego przedszkola" i pięknie reaguje na komende "do mnie" :lol:. Młoda jednak we wszystkim naśladuje Vikusię i już widzę lekką poprawę :diabloti: Quote
Marzena* Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Osz zapomniałam o najważniejszym: Piękne fotki pięknego modela :) Quote
*Jot* Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 http://i49.tinypic.com/xoiljn.jpg jaki świetny ogonek :evil_lol: Toffiś jak zawsze piękniutki :loveu::loveu: Cześć Iwonko :multi: Quote
Marzena* Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Dziś ja się do Joli doczepiłam :evil_lol: Quote
chrupcia Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 no tak oby zmadrzal, bo to jest niebezpieczne oddalac sie od panci, a szkoda zeby Tofis caly czas na spacerkach na smyczy chodzil bo sie za bardzo nie wybiega raczej...:) Quote
*kleo* Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 iwa63 napisał(a):Toffiś bardzo lubi śnieg cały czas biegał a ja za nim i nie chciał iść do domku http://i46.tinypic.com/23ly0i8.jpg właśnie tak patrzę, że mu chyba w ogóle nie przeszkadza :p Ja Grację puszczam na spacerach, zazwyczaj przychodzi jak wołam, czasem tylko "głuchnie" jak jakiś zapach interesujący wywęszy, ale to na chwilę tylko. Trochę czasu na naukę przychodzenia poświęciłam jak była mała :p Quote
iwa63 Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Witam wszystkich Sylwestrowo i życzę Szczęśliwego Nowego Roku Po śniegu u nas nie ma śladu jest mokro i nie miło.Toffiś jeszcze nie przychodzi jak go wołam a u nas na osiedlu jest dużo psów a on aż się częsie jak je widzi i nie patrzy czy to duży czy mały, więc wole nie ryzykować a poza tym dochodz do każdego przechodnia już czasami nie mam siły go odciągać ,mam nadzieje że z tego wyrośnie ,więc same widzicie że nie za bardzo mogę go spuścić ze smyczy A jak uczyłyście swoje pociechy posłuszeństwa ? A tak na zakończenie starego roku mam kilka dzisiejszych fotek przed i po kąpielowych a gdzie mam oczka? Quote
Pegaza Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Tofis to ma fajna gestą brode:) ja tam nie uczylam posluszenstwa, Pipi chodzila na smyczy jak byla maluchem a Liv bez smyczy i trzymie sie mojej nogi:) a Pipi czesto odbiega do innych psow ale kiedy wiem ze pies jej nic nie zrobi to leci a kiedy nie znam psa to odwolana przychodzi.. nawzajem :loveu: Quote
iwa63 Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 C d fotek Tu już mi pani zrobiła kucora a to ząbek Toffisia Quote
Recommended Posts