Jump to content
Dogomania

GALERIIA mojego skarbeczka,cukiereczka TOFFISIA:)

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jot11 napisał(a):
Iwonko,ale poproszę znowu o zdjęcia słodziaka :multi:Wiesz jak lubię na niego patrzeć :loveu:
Pozdrawiam Cie serdecznie i mizianko dla Toffisia :loveu:

chrupcia napisał(a):
Witam:) tak to jest kiedy straci sie swojego ulubienca... ja jeszcze nie mialam takiego psa, ktory by byl moj i byla bym z nim jakos szczegolnie przywiązana. Prosze o zdj Tofisia!:D Pozdrowienia i mizianki dla Tof:)

sandra291 napisał(a):
Cześć! czekamy na zdjęcia Toffisia. U nas nowe fotki-zapraszamy:)

karkakarka napisał(a):
Hej :)
Pryszłam się przywitać z małym Tofikiem i tak jak inni proszę o zdjęcia :)

Dzięki wam za odwiedzinki i miłe słówka dla Toffisia ,postaram się jutro jakieś fotki wstawić
a dzisiaj mój słodziak zgubił ząbka trzonowego przy gryzieniu ucha świńskiego, tylko martwię się żeby mu kiełki wypadły bo ma podwójne

Posted

no to super ze mu wypadły, a slyszalam ze z kielkami jest czesto problem i trzeba wyrywac, ale trzymam kciuki zeby same wypadly:) na zdjecia Tofisia czekam z niecierpliwoscia:)

Posted

Pegaza napisał(a):
Pewno ze widac :)
gorace albo raczej zimne brrr;)
Tofik zdziwiony tą zimą?
bo moja Pipi bardzo zadowolona ona snieg uwielbia:roll: po mnie tego nie ma..;)

Toffiś bardzo lubi śnieg cały czas biegał a ja za nim i nie chciał iść do domku

Posted

Nati28 napisał(a):
http://i49.tinypic.com/zn4wvd.jpg :loveu: a co on tam wypatrzyl? ;)

Oczywiście jakiegoś pieska wypatrzył

sandra291 napisał(a):
Ale fajne zdjęcia:)

Dziekuję

chrupcia napisał(a):
Witam:) Tofiś na sniegu taki sliczny:) a Ty Iwonko puszczasz ze smyczy Tofika czy nie?

Witam
Nie puszczam urwiska ze smyczy bo jest nie posłuszny i jak sobie coś upatrzy to pędzi na oślep ,może jeszcze zmądrzeje

Posted

U nas takim nieposłusznym urwisem jest Carmen :angryy: Viky w lecie chodziła do "psiego przedszkola" i pięknie reaguje na komende "do mnie" :lol:. Młoda jednak we wszystkim naśladuje Vikusię i już widzę lekką poprawę :diabloti:

Posted

iwa63 napisał(a):
Toffiś bardzo lubi śnieg cały czas biegał a ja za nim i nie chciał iść do domku

http://i46.tinypic.com/23ly0i8.jpg właśnie tak patrzę, że mu chyba w ogóle nie przeszkadza :p

Ja Grację puszczam na spacerach, zazwyczaj przychodzi jak wołam, czasem tylko "głuchnie" jak jakiś zapach interesujący wywęszy, ale to na chwilę tylko. Trochę czasu na naukę przychodzenia poświęciłam jak była mała :p

Posted

Witam wszystkich Sylwestrowo i życzę Szczęśliwego Nowego Roku
Po śniegu u nas nie ma śladu jest mokro i nie miło.Toffiś jeszcze nie przychodzi jak go wołam a u nas na osiedlu jest dużo psów a on aż się częsie jak je widzi i nie patrzy czy to duży czy mały, więc wole nie ryzykować a poza tym dochodz do każdego przechodnia już czasami nie mam siły go odciągać ,mam nadzieje że z tego wyrośnie ,więc same widzicie że nie za bardzo mogę go spuścić ze smyczy
A jak uczyłyście swoje pociechy posłuszeństwa ?
A tak na zakończenie starego roku mam kilka dzisiejszych fotek przed i po kąpielowych

a gdzie mam oczka?

Posted

Tofis to ma fajna gestą brode:)
ja tam nie uczylam posluszenstwa, Pipi chodzila na smyczy jak byla maluchem a Liv bez smyczy i trzymie sie mojej nogi:) a Pipi czesto odbiega do innych psow ale kiedy wiem ze pies jej nic nie zrobi to leci a kiedy nie znam psa to odwolana przychodzi..
nawzajem :loveu: