Jump to content
Dogomania

GALERIIA mojego skarbeczka,cukiereczka TOFFISIA:)

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już jestem.U nas dzisiaj cały dzień sypie śnieg, wczoraj lało i większość śniegu spłynęła zrobiła się twarda skorupa.
Toffisiowi trudno było chodzić bo mu się łapki zapadały, a dzisiaj porobiły mu się na łapkach kulki śniegowe i cały czas
je wygryzał więc długo nie spacerowaliśmy
A oto fotki spacerkowe

Posted

Toffis w biale kropeczki:) u mnie za to sniegu nie ma, tyylko sie chlapa zrobiła:( widze ze Toffis poznal nowego kolege;) Iwonko czy Tof bawi sie czesto z pieskami czy raczej nie?

Posted

chrupcia napisał(a):
Toffis w biale kropeczki:) u mnie za to sniegu nie ma, tyylko sie chlapa zrobiła:( widze ze Toffis poznal nowego kolege;) Iwonko czy Tof bawi sie czesto z pieskami czy raczej nie?

Witam Cię
To kolega z piętra niżej ,a Toffiś bardzo lubi pieski ale akurat nie ma w pobliżu takiego małego jak on a jak są to nie zabardzo chca sie bawić bo juz sa wiekowe i Toff jest poszkodowany bo nie ma kolegi

Karolina&Lucky napisał(a):
Śliczniutki Toffiś :loveu:
Nie przeszkadza mu śnieg? Lucky to nie lubi zimna, załatwia swoje potrzeby, i zaraz prędko do domu ucieka ;)

Toffisiowi zima nie przeszkadza on uwielbia dwórek tylko jak mu się kulki śniegowe na łapkach zrobią to nie za bardzo chce chodzić bo mu przeszkadzają

Posted

[quote name='Pegaza']Te sliczniutkie jest:)
mimo ze Tofis zamknal oczka;)
http://i47.tinypic.com/2eeflhf.jpg

[quote name='*kleo*']Oj, moje dziewuchy to już by nie wyszły za chętnie w taką pogodę, tzn. Gracja jeszcze tak, ale Tina już niekoniecznie :evil_lol:

[quote name='karkakarka']Witam :)
Mnie Tofik też Bella przypomina :) Jak młodszy brat :)

[quote name='jot11']No podobni są :loveu: Chociaż Bello bardziej wybarwiony już :lol:Bello tez uwielbia na dwór wychodzić .
Cześć Iwonko :multi:

[quote name='dysia-u']wpadliśmy z wizytą do Toffisia. miłego wieczoru życzymy

Witam ,miło że wpadłyscie obejrzeć focie Toffcia i dzieki za komplementy

Posted

Czesc Iwonko:) co tam u Toffisia i u Ciebie?:) ja dzis mam troche mniej do nauki, ale wczoraj to myslalam ze nigdy nie skoncze sie uczyc... Pozrawiam:) moze jakies zdj Toffka?;)

Posted

jot11 napisał(a):
Iwonko,czy śnieg Cię przysypał? :diabloti: Czekamy na Was tutaj :multi:

Może przysypał, u nas jest tyle śniegu że prezydent chce ogłosić stan klęski żywiołowej. Nie dają rady z odśnieżeniem miasta. Masakra :(

Posted

Viky i Ja napisał(a):
Może przysypał, u nas jest tyle śniegu że prezydent chce ogłosić stan klęski żywiołowej. Nie dają rady z odśnieżeniem miasta. Masakra :(

Powaznie Marza? u nas tyle sniegu nie ma..
cze Toficzki:)