chrupcia Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 no to czekam na zdjecia ze spacerku z niecierpliwoscia:);) Quote
Nati28 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 http://i48.tinypic.com/avr76h.jpg jakie pieknosci :loveu: Quote
iwa63 Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Już jestem.U nas dzisiaj cały dzień sypie śnieg, wczoraj lało i większość śniegu spłynęła zrobiła się twarda skorupa. Toffisiowi trudno było chodzić bo mu się łapki zapadały, a dzisiaj porobiły mu się na łapkach kulki śniegowe i cały czas je wygryzał więc długo nie spacerowaliśmy A oto fotki spacerkowe Quote
chrupcia Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Toffis w biale kropeczki:) u mnie za to sniegu nie ma, tyylko sie chlapa zrobiła:( widze ze Toffis poznal nowego kolege;) Iwonko czy Tof bawi sie czesto z pieskami czy raczej nie? Quote
Karolina. Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Śliczniutki Toffiś :loveu: Nie przeszkadza mu śnieg? Lucky to nie lubi zimna, załatwia swoje potrzeby, i zaraz prędko do domu ucieka ;) Quote
iwa63 Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 chrupcia napisał(a):Toffis w biale kropeczki:) u mnie za to sniegu nie ma, tyylko sie chlapa zrobiła:( widze ze Toffis poznal nowego kolege;) Iwonko czy Tof bawi sie czesto z pieskami czy raczej nie? Witam Cię To kolega z piętra niżej ,a Toffiś bardzo lubi pieski ale akurat nie ma w pobliżu takiego małego jak on a jak są to nie zabardzo chca sie bawić bo juz sa wiekowe i Toff jest poszkodowany bo nie ma kolegi Karolina&Lucky napisał(a):Śliczniutki Toffiś :loveu: Nie przeszkadza mu śnieg? Lucky to nie lubi zimna, załatwia swoje potrzeby, i zaraz prędko do domu ucieka ;) Toffisiowi zima nie przeszkadza on uwielbia dwórek tylko jak mu się kulki śniegowe na łapkach zrobią to nie za bardzo chce chodzić bo mu przeszkadzają Quote
Pegaza Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Te sliczniutkie jest:) mimo ze Tofis zamknal oczka;) http://i47.tinypic.com/2eeflhf.jpg Quote
*kleo* Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Oj, moje dziewuchy to już by nie wyszły za chętnie w taką pogodę, tzn. Gracja jeszcze tak, ale Tina już niekoniecznie :evil_lol: Quote
karkakarka Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Witam :) Mnie Tofik też Bella przypomina :) Jak młodszy brat :) Quote
*Jot* Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 No podobni są :loveu: Chociaż Bello bardziej wybarwiony już :lol:Bello tez uwielbia na dwór wychodzić . Cześć Iwonko :multi: Quote
dysia-u Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 wpadliśmy z wizytą do Toffisia. miłego wieczoru życzymy Quote
iwa63 Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 [quote name='Pegaza']Te sliczniutkie jest:) mimo ze Tofis zamknal oczka;) http://i47.tinypic.com/2eeflhf.jpg [quote name='*kleo*']Oj, moje dziewuchy to już by nie wyszły za chętnie w taką pogodę, tzn. Gracja jeszcze tak, ale Tina już niekoniecznie :evil_lol: [quote name='karkakarka']Witam :) Mnie Tofik też Bella przypomina :) Jak młodszy brat :) [quote name='jot11']No podobni są :loveu: Chociaż Bello bardziej wybarwiony już :lol:Bello tez uwielbia na dwór wychodzić . Cześć Iwonko :multi: [quote name='dysia-u']wpadliśmy z wizytą do Toffisia. miłego wieczoru życzymy Witam ,miło że wpadłyscie obejrzeć focie Toffcia i dzieki za komplementy Quote
chrupcia Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Czesc Iwonko:) co tam u Toffisia i u Ciebie?:) ja dzis mam troche mniej do nauki, ale wczoraj to myslalam ze nigdy nie skoncze sie uczyc... Pozrawiam:) moze jakies zdj Toffka?;) Quote
*Jot* Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Iwonko,czy śnieg Cię przysypał? :diabloti: Czekamy na Was tutaj :multi: Quote
iwa63 Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 :iloveyou:Witam dziewczynki juz jestem ,dzięki że pamiętacie jeszcze o mnie:iloveyou: Zaraz lecę do waszych galerii Quote
Doti1986 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Pamietamy i na Toficzka zdjęcia nowiuśkie czekamy:) Quote
chrupcia Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Iwonko w koncu sie pokazałaś, myslalam ze zapomnialas calkowicie o dogo..:)zdj Toffika by sie przydały;) Pozdrawiam!;) Quote
Marzena* Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 jot11 napisał(a):Iwonko,czy śnieg Cię przysypał? :diabloti: Czekamy na Was tutaj :multi: Może przysypał, u nas jest tyle śniegu że prezydent chce ogłosić stan klęski żywiołowej. Nie dają rady z odśnieżeniem miasta. Masakra :( Quote
Pegaza Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Viky i Ja napisał(a):Może przysypał, u nas jest tyle śniegu że prezydent chce ogłosić stan klęski żywiołowej. Nie dają rady z odśnieżeniem miasta. Masakra :( Powaznie Marza? u nas tyle sniegu nie ma.. cze Toficzki:) Quote
dysia-u Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 u nas też marny snieg. troche jest ale taki juz uleżany bleeee Quote
Recommended Posts