Pegaza Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Wpadlam jesio zobaczyc co u Was i reszta galerii potem.. no a co chlopak juz duzy to nie bedzie jak dzidzius z podkladow korzystal;) jak tak tylko napisze ze moj jak wraca to tak slodko do nich gada, zmiekcza slowka i sie wita z dziewczynami malymi..a tez nie chcial od razu malego psa, tylko duzego..a teraz widzi roznice... Quote
chrupcia Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Witam:) Iwonka znowu chyba zapomniała o swojej galerii...:( Pozdrawiam!:) Quote
iwa63 Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 [quote name='Doti1986']Wiesz co zwracaj uwagę żeby na spacerze nie jadł śniegu bo teraz sypią sól a maluchy lubią wąchać śnieg i od czasu do czasu sobie go podjeść:( A taki słony śnieg może spowodować krwotok układu pokarmowego moja mała się tak załatwiła w zeszłym tygodniu i byłyśmy u weta bo miała straszną biegunkę ale zanim jej dostała 3 dni była osowiała nie jadła nie bawiła się widać było że coś jej jest:( Dzięki za radę będę zwracać uwagę na to żeby nie lizał śniegu [quote name='*kleo*']http://i46.tinypic.com/34flk69.jpg wygląda na to, że pies któremu zimno w łapy jest zdolny do wszystkiego :evil_lol: To też ale na tej fotce udało mi się uchwycić siusianie [quote name='Juustii']Ajj jaki Toffiś ma śliczny, gustowny sweterek ;) słodziaszek ;) pozdrawiamy serdecznie :D Ciesze się że Ci się podoba sweterek mojej roboty-dzięki [quote name='karkakarka'] http://i46.tinypic.com/34flk69.jpg tu to nawet na dwóch łapach chodzi :D [quote name='Karolina&Lucky']http://i46.tinypic.com/34flk69.jpg Na dwóch łapkach chodzi :D http://i45.tinypic.com/10qavkz.jpg :loveu: [quote name='Viky i Ja']http://i46.tinypic.com/34flk69.jpg jaki zdolny chłopak :evil_lol: [quote name='jot11']http://i46.tinypic.com/34flk69.jpg akrobata :diabloti: [quote name='megi82']akrobacje-sol i mroz-smaruj lapki/opuszki wazelinka,troszku poprawi to Smaruje wazelinką łapeczki,jak już wspominałam on te łapki podniósł bo siusiał [quote name='Pegaza']Wpadlam jesio zobaczyc co u Was i reszta galerii potem.. no a co chlopak juz duzy to nie bedzie jak dzidzius z podkladow korzystal;) jak tak tylko napisze ze moj jak wraca to tak slodko do nich gada, zmiekcza slowka i sie wita z dziewczynami malymi..a tez nie chcial od razu malego psa, tylko duzego..a teraz widzi roznice... No za bardzo nie chce sikać na podkład ale jak jest taka potrzeba to siknie A u nas też do Toffka mówimy jak do dziecka, aż czasami się muszę kontrolować jak jestem na dworze bo jakby ktoś kto nie ma psa słyszał, to mógłby powiedzieć że jest zemną coś nie tak [quote name='chrupcia']Witam:) Iwonka znowu chyba zapomniała o swojej galerii...:( Pozdrawiam!:) Nie zapomniałam, już jestem miło mi, że tak solidnie mnie pilnujesz A Toffis już czuje się dobrze, ale jeszcze późno w niedzielę zrobił wolną kupkę i jakby lekko z krewką,strasznie mi napedził stracha.A z kolei cały poniedziałek nie robił kupki pomimo że ładnie jadł już myslałam ze coś go zaczopowało ale dzisiaj zrobił i kamień z serca mi spadł. Zastanawiałam się co mu mogło zaszkodzić bo dbamy o niego jak o dziecko ,dopiero Doti mnie oświeciła że to mogło być od śniegu, bo wcześniej nie zwracałam na to uwagi A tak w ogóle to witam wszystkich gości Quote
*kleo* Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 iwa63 napisał(a):To też ale na tej fotce udało mi się uchwycić siusianie To on do sikania aż tyle łap podnosi? :evil_lol: Quote
Marzena* Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Dobrze że ze zdrówkiem już ok, domyślam się co przeżywałaś bo mi Viky też napędziła stracha Quote
Pegaza Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Ja tam tez sie martwie jak juz widze ze te koopki sa inne niz zazwyczaj..:roll: ale dobrze ze juz przeszlo;) Quote
sandra291 Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Witamy się po długiej przerwie!:) przesyłamy pozdrowienia Quote
chrupcia Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Witam:) to dobrze ze Toff sie dobrze czuje:) a ja poprostu zagladam czy sie cos dzieje w waszej galerii, bo jakos lubie zdjecia Toffika:) Quote
iwa63 Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 [quote name='*kleo*']To on do sikania aż tyle łap podnosi? :evil_lol:[/QUOTE] Nie, podnosi tylko jedną ale jakoś tak śmiesznie wyszła ta fotka [quote name='Viky i Ja']Dobrze że ze zdrówkiem już ok, domyślam się co przeżywałaś bo mi Viky też napędziła stracha[/QUOTE] Już wszystko wporzadku ,czy te nasze pociechy musza nas tak straszyć? [quote name='Pegaza']Ja tam tez sie martwie jak juz widze ze te koopki sa inne niz zazwyczaj..:roll: ale dobrze ze juz przeszlo;)[/QUOTE] Jak miałam bokserkę to też zawsze była akcja ,,kupka''hi hi [quote name='sandra291']Witamy się po długiej przerwie!:) przesyłamy pozdrowienia[/QUOTE] Miło nam że nie zapomniałaś o nas [quote name='chrupcia']Witam:) to dobrze ze Toff sie dobrze czuje:) a ja poprostu zagladam czy sie cos dzieje w waszej galerii, bo jakos lubie zdjecia Toffika:)[/QUOTE] Cieszę sie że Toffiś Ci się podoba i mam nadzieje ze Ci się nie znudzi Quote
*Jot* Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Iwonko,a co tak mało Ciebie na dogo? Dużo pracy masz? No i cześć zimowe :multi: Quote
iwa63 Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 Cześć dziewczynki Od piątku nie mogę się połączyć z dogo, coś się znowu psuje a jak już się połączę , to muszę czekać kilka minut aż się wgrają strony. Nie wiem czy uda mi się wysłać ten post bo na pewno się zastanawiacie dlaczego się nie odzywam :( Quote
chrupcia Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Witam Iwonko:) to chyba kazdy miał taki problem z dogo, ale o dziwo dzisiaj chodzi 100razy lepiej:) Quote
*Jot* Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Jesteś Iwonko :multi: Każdy ma kłopoty z dg.Dzisiaj to nawet jako tako działa.Byle nie zapeszyć :cool3: Quote
Marzena* Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 [quote name='iwa63']Cześć dziewczynki Od piątku nie mogę się połączyć z dogo, coś się znowu psuje a jak już się połączę , to muszę czekać kilka minut aż się wgrają strony. Nie wiem czy uda mi się wysłać ten post bo na pewno się zastanawiacie dlaczego się nie odzywam :([/QUOTE] U mnie było podobnie, nie moglam wejść a jak się zalogowałam to i tak nie mogłam nic napisać :( A najbardziej mnie wkurzyło, że nawet wylogować się nie mogłam :( Quote
karkakarka Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 A bo jakoś dziwnie dg chodzi, mam nadzieję, że szybko to naprawią, bo człowiek tylko cierpliwość i czas traci :) Quote
Marzena* Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='karkakarka']A bo jakoś dziwnie dg chodzi, mam nadzieję, że szybko to naprawią, bo człowiek tylko cierpliwość i czas traci :)[/QUOTE] Chyba naprawili bo teraz śmiga aż miło :) Cze Iwonka i Toffiś :) Quote
Pegaza Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='Viky i Ja']Chyba naprawili bo teraz śmiga aż miło :) Cze Iwonka i Toffiś :)[/QUOTE] Dzis to smiga jak torpeda;) Quote
ladyyork Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Te kłopoty z nowym dogo są dobijające:angryy: Ale tak pozatym , witam porankiem środowym i uściski dla Tofisia Quote
*Jot* Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='Pegaza']Dzis to smiga jak torpeda;)[/QUOTE] U mnie też śmiga.Jestem ciekawa jak długo ;) Cześć Iwa i Toffiś :multi: Quote
iwa63 Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 [quote name='chrupcia']Witam Iwonko:) to chyba kazdy miał taki problem z dogo, ale o dziwo dzisiaj chodzi 100razy lepiej:)[/QUOTE] [quote name='jot11']Jesteś Iwonko :multi: Każdy ma kłopoty z dg.Dzisiaj to nawet jako tako działa.Byle nie zapeszyć :cool3:[/QUOTE] [quote name='Viky i Ja']U mnie było podobnie, nie moglam wejść a jak się zalogowałam to i tak nie mogłam nic napisać :( A najbardziej mnie wkurzyło, że nawet wylogować się nie mogłam :([/QUOTE] [quote name='karkakarka']A bo jakoś dziwnie dg chodzi, mam nadzieję, że szybko to naprawią, bo człowiek tylko cierpliwość i czas traci :)[/QUOTE] [quote name='Viky i Ja']Chyba naprawili bo teraz śmiga aż miło :) Cze Iwonka i Toffiś :)[/QUOTE] [quote name='Pegaza']Dzis to smiga jak torpeda;)[/QUOTE] [quote name='ladyyork']Te kłopoty z nowym dogo są dobijające:angryy: Ale tak pozatym , witam porankiem środowym i uściski dla Tofisia[/QUOTE] [quote name='jot11']U mnie też śmiga.Jestem ciekawa jak długo ;) Cześć Iwa i Toffiś :multi:[/QUOTE] Witam wszystkich miłych gosci Dzisiaj u mnie dogo też śmiga aż miło,mam nadzieje że na długo Dziękuje za odwiedzinki i Toff uściskany,zaraz idę do waszych galerii zobaczyć co u Was słychać:) Quote
Recommended Posts