megi82 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 cześc moja to tak jak bello-ucieka jak nie chce,ale jak cos to sama przyłazi i domaga sie pieszczot Quote
Pegaza Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Viky i Ja napisał(a):Cze Iwonka, moje to mogą się przytulać godzinami. Pieszczochy kochane :loveu: Bo dziewczynki tak mają:) chlopcy to ino wtedy kiedy oni chca sie tulic to przychodza... Quote
Nati28 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Pegaza napisał(a):Bo dziewczynki tak mają:) chlopcy to ino wtedy kiedy oni chca sie tulic to przychodza... E tam, moj tez sie tuli a chlop ;) Quote
Pegaza Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 A bo Twoj Nati to juz jest w tym wieku co sie chce tulic;) a te mlodziki to im nie w glowie przytulanki z panciami;) oczywiscie zartuje,mysle ze to kwestia osobowosci psa.. Quote
chrupcia Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 ja mam tez psa i on sie kocha tulic po prostu kocha pieszczochy:) Czesc Tofficzki:) Quote
dysia-u Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Dawno nas u wa nie było hihi Mówimy cześć i pędzimy dalej sprawdzić gdzie wkleili nowe fotki Quote
karkakarka Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 ja tez sie witam :) kiedy zdjęcia jakieś będą? Quote
*Jot* Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Cześć Iwonko :multi: Fotki,fotki,fotki prosimy :bigcool::bigcool::bigcool: Quote
chrupcia Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Witam weekendowo!!:D ja rowniez prosze o fotki!:) gzie nam zniknełas Iwonko z Toffisiem?:);) Quote
iwa63 Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Witam dziewczynki Trochę się obijałam i na dogo nie zaglądałam,dzięki za odwiedzinki ,trochę się uspokoiłam jak się dowiedziałam że nie tylko Toffiś jest indywidualistom i nie przepada za przytulaniem i noszeniem na rękach.Może to tak jak z ludźmi, że są bardziej i mniej wylewni. Żeby odkupić swoje winy zasypie Was fotkami Quote
Doti1986 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Widać że Toffiś robi się srebrniutki na pleckach coraz bardziej przypomina mi Bella :) Quote
dysia-u Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 http://i45.tinypic.com/14bnx8m.jpg baw sie ze mną!!! Quote
iwa63 Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Coś się podwójnie wpisało a nie chciało iść bo był jakiś błąd a jednak poszło A Toffiś faktycznie robi się srebrniutki Quote
Marzena* Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Śliczny Toffiś :) Winy odkupione, ale nie na długo ;) Quote
*Jot* Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Doti1986 napisał(a):Widać że Toffiś robi się srebrniutki na pleckach coraz bardziej przypomina mi Bella :) Doti, porównanie Bella do Toffisia to komplement.Oczywiście dla mojego Bellucha bo Toffis jest taki śliczniutki :loveu: Cześć Iwonko :multi: Zdjęcia piękne,Toffiś prześliczny :loveu: Quote
chrupcia Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Czesc Iwonko, nie mozna byc takim leniuchem bo wszyscy tu na was czekamy!:) wchodze, patrze, a tu niespodziewane fotki;) Toffis ślicznie uczesany:) i rzeczywiscie podobny jest troche do Bella:) taki dorosly chlopak sie juz z niego robi:) Quote
*kleo* Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 http://i46.tinypic.com/10s81o9.jpg chyba gęste kudełki ma na główce co? Śliczne złoto mu się robi :loveu: Quote
iwa63 Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Doti1986 napisał(a):Śliczny kawaler:) Dzięki że tam myślisz Doti1986 napisał(a):Widać że Toffiś robi się srebrniutki na pleckach coraz bardziej przypomina mi Bella :) No na pleckach robi się srebrniutki a główka mu się złoci dysia-u napisał(a):http://i45.tinypic.com/14bnx8m.jpg baw sie ze mną!!! nie umie jeszcze wskakakiwać na kanapę ale zeskakiwać się już nauczył jot11 napisał(a):Doti, porównanie Bella do Toffisia to komplement.Oczywiście dla mojego Bellucha bo Toffis jest taki śliczniutki :loveu: Cześć Iwonko :multi: Zdjęcia piękne,Toffiś prześliczny :loveu: Witam ale takiego komplementu się nie spodziewałam, jestem zszokowana -dzięki chrupcia napisał(a):Czesc Iwonko, nie mozna byc takim leniuchem bo wszyscy tu na was czekamy!:) wchodze, patrze, a tu niespodziewane fotki;) Toffis ślicznie uczesany:) i rzeczywiscie podobny jest troche do Bella:) taki dorosly chlopak sie juz z niego robi:) Witam ,ale czasami tak bywa że się nic nie chce ale już jestem z wami dzięki że czekacie na nas to jest bardzo zobowiazujące i miłe ,a Toffiś robi się już dużym facetem *kleo* napisał(a):http://i46.tinypic.com/10s81o9.jpg chyba gęste kudełki ma na główce co? Śliczne złoto mu się robi :loveu: Ma dosyć gęste włoski na główce i mu się zaczynają złocić, jak pójdę z nim do fryzjera to na pewno będzie lepiej wyglądał Mam fotki z dzisiejszego spacerku ale później powklejam Dzieki za odwiedzinki-narka Quote
pycia Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Witamy niedzielnie:) czekamy na foteczki Toffisia;] Quote
Recommended Posts