Pegaza Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 No te ciastka niezle wygladają myslisz ze sie nadają by poczestowac T ? :evil_lol: a banerek bedzie fajny:) Quote
iwa63 Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 [quote name='jot11']Sama bym je zjadła :lol: Też w końcu muszę upiec dla moich,ale nie wiem czy będą tak super wyglądały :evil_lol: Pozdrawiamy :multi: A wiesz że są bardzo dobre :) Będą wyglądać super [quote name='Doti1986']Ale smakowicie wyglądają:) Chyba sama takie upichcę dla Pixi:) A jak smakują [quote name='Viky i Ja']http://i47.tinypic.com/ourvxk.jpg Wyglądają bardzo apetycznie :) Dzięki [quote name='Zuzka i shelciaki']Ktoś tu pisał w galeri Coco, że zazdrości bannerka... (Tylko nie wiem, który napis jest ok)(zaznacz tak, żeby był niebieski, skopiuj i wklej do podpisu, będzie od razu przenosił do galeri) Dziękuję za piękne banerki ,nareszcie mamy aktualny,a tak długo czekałam:kiss_2: Oczywiście fajnie że do nas odwiedziliście:multi: [quote name='jot11']Jaki śliczny ten nowy banerek :loveu::loveu::loveu: [quote name='Viky i Ja']Piękny banerek :) No nie jaki śliczny:loveu: [quote name='Pegaza']No te ciastka niezle wygladają myslisz ze sie nadają by poczestowac T ? :evil_lol: a banerek bedzie fajny:) Uważam że nadają się dla każdego,a banerek już jest fajny:multi: Witam wszystkich Quote
chrupcia Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Witam jestem tu nowa :) ze wszystkimi przywitałam się w galeri Pixi, chociaż moze to nieładnie i powinnam zalożyć swoją.. Pani Tofiś jest śliczny :) ogladam Pani galerie juz dlugo, gdzieś około 1.5miesiąca i bardzo mi sie podoba piesek:) prosiłabym jeśli moge o więcej i częściej zdj:):) Quote
*Jot* Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 chrupcia napisał(a):Witam jestem tu nowa :) ze wszystkimi przywitałam się w galeri Pixi, chociaż moze to nieładnie i powinnam zalożyć swoją.. Pani Tofiś jest śliczny :) ogladam Pani galerie juz dlugo, gdzieś około 1.5miesiąca i bardzo mi sie podoba piesek:) prosiłabym jeśli moge o więcej i częściej zdj:):) Cześć Iwonko :multi: Piszę do Kasi u Ciebie :evil_lol: Kasiu bardzo miło,że Jesteś i odwiedzaj nas i pisz i pytaj. No i wszyscy jesteśmy tutaj po imieniu. Bez "Pani" :evil_lol: Pozdrawiam. A Toffiś śliczniutki,to prawda :loveu::loveu: Quote
chrupcia Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Bardzo mi miło, jeszcze nie wiem jak masz na imie, ale mam nadzieje ze sie dowiem:) pieska jeszcze nie mam dlatego nie chce zakładać galeri, poniewaz nie bede miala dodawac jakich zdj:( :) mam zamiar zaczac sie starac o niego w marcu okolo czyli po moich ur i jak bede miala juz pieniażki:) jak znajdę twoją galerię to od razu sie tam zjawie by zobaczyc twojego Bella:) Pozdrawiam !:) Emotki to jest ta chmurka?:) bo jak narazie umiem robic tylko dwukropek nawias. Quote
*Jot* Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 chrupcia napisał(a):Bardzo mi miło, jeszcze nie wiem jak masz na imie, ale mam nadzieje ze sie dowiem:) pieska jeszcze nie mam dlatego nie chce zakładać galeri, poniewaz nie bede miala dodawac jakich zdj:( :) mam zamiar zaczac sie starac o niego w marcu okolo czyli po moich ur i jak bede miala juz pieniażki:) jak znajdę twoją galerię to od razu sie tam zjawie by zobaczyc twojego Bella:) Pozdrawiam !:) Emotki to jest ta chmurka?:) bo jak narazie umiem robic tylko dwukropek nawias. Hej! Ja jestem Jola. Teraz jestesmy u Iwonki,włascicielka Pixi to Doti (widziałam,ze byłas tam) Do mnie trafisz przez mój banerek,klikniesz i już Jesteś. Pozdrawiam :multi: Quote
Pegaza Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Hmm o jakiej chmurce Ty piszesz? tez chce widziec te chmurke bo widzisz dogo sie bardzo zmienilo i po zmianach moje emoty znikly;( ale zaskoczylas mnie tą chmurką hmm a tak wogle to witaj wsrod zakreconych:) mnie po banerze nie znajdziesz..bo nie jest podlinkowany chyba... jedynie w glownej galerii yorkow..;) Quote
Karolina. Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 http://i47.tinypic.com/21afeh4.jpg Ale słodziak :loveu: Widzę, że Toffiś już ma długie włoski :loveu: Zapuszczacie, czy będziecie ścinać? [SIZE="1"]Śliczny bannerek :loveu: Aj, mało co bym ciasteczek nie przegapiła :mdleje: Apetycznie wyglądają :loveu: Quote
Dogha Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Iwa63 Mozesz sobie usunąć link, sam bannerek przeniesie do galeri ;) A Tofik jest prześliczny :* Quote
chrupcia Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 "Hmm o jakiej chmurce Ty piszesz? tez chce widziec te chmurke bo widzisz dogo sie bardzo zmienilo i po zmianach moje emoty znikly;( ale zaskoczylas mnie tą chmurką hmm a tak wogle to witaj wsrod zakreconych mnie po banerze nie znajdziesz..bo nie jest podlinkowany chyba... jedynie w glownej galerii yorkow.." Pegaza - ja pisze tak jakby na samym dole galeri, ale to nie jest chmurka(zle to okreslilam) raczej nazwalabym to dymkiem, ale to chyba nie minki bo jak tam kliknelam to cos innego wyszlo nie zadne emotki.. wiem ze sa zmiany na dogo, bo bardzo dlugo juz na nim siedze jakies hmm.. okolo 6miesięcy tylko sie nie logowalam..(glupio mi bylo:)) ale sie odważyłam i zostalam milo przyjeta:) wlasnie zawsze chcialam znalesc twoja galerie, ale nie wiedzialam jak sienazywa i dlatego nie weszlam, wiec moze podasz mi link:)? ja nazywam sie Kasia, mow mi po imieniu, jesli moge wiedziec to moze powiesz mi jak masz na imie ? Quote
Pegaza Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Aa czyli to nie sa emotki a szkoda;) jak wejdziesz na glowną strone yorkow pisze : galeria i tam znajdziesz mnie i innych dogomaniakow z swoimi galeriami po tych zmianach moj baner nie jest podlinkowany dlatego po banerze mnie nie wejdziesz, jedynie po tytule galerii czekaj jak moja galeria sie nazywa heh aa "Trzy slaskie dziewczyny Pipi Soma i Livia :)" jakos tak powinno to brzmiec;) a nazywam sie Daria:) Quote
Marzena* Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 jot11 napisał(a):Cześć Iwonko :multi: Piszę do Kasi u Ciebie :evil_lol: Kasiu bardzo miło,że Jesteś i odwiedzaj nas i pisz i pytaj. No i wszyscy jesteśmy tutaj po imieniu. Bez "Pani" :evil_lol: Pozdrawiam. A Toffiś śliczniutki,to prawda :loveu::loveu: Boziu ale już zrobiłam się nudna z tym przyznawaniem Ci Jolu racji :evil_lol: I co i znowu muszę się z Tobą zgodzić bo prawdą jest że miło nam witać Kasię Więc witamy i zapraszamy do naszej galerii :) Quote
Pegaza Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Miodzio Marzena:eviltong: dobra ide juz ide wiem ze za Toba laze jak cien... Quote
iwa63 Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 [quote name='chrupcia']Witam jestem tu nowa ze wszystkimi przywitałam się w galeri Pixi, chociaż moze to nieładnie i powinnam zalożyć swoją.. Pani Tofiś jest śliczny :) ogladam Pani galerie juz dlugo, gdzieś około 1.5miesiąca i bardzo mi sie podoba piesek:) prosiłabym jeśli moge o więcej i częściej zdj Witamy Cię w rodzinie,miło mi że mój urwisek Ci sie podoba, Fotki bedą jak najbardziej i nie pani tylko Iwona [quote name='jot11']Cześć Iwonko :multi: Piszę do Kasi u Ciebie :evil_lol: Kasiu bardzo miło,że Jesteś i odwiedzaj nas i pisz i pytaj. No i wszyscy jesteśmy tutaj po imieniu. Bez "Pani" :evil_lol: Pozdrawiam. A Toffiś śliczniutki,to prawda :loveu::loveu: No własnie [quote name='chrupcia']Bardzo mi miło, jeszcze nie wiem jak masz na imie, ale mam nadzieje ze sie dowiem:) pieska jeszcze nie mam dlatego nie chce zakładać galeri, poniewaz nie bede miala dodawac jakich zdj:( :) mam zamiar zaczac sie starac o niego w marcu okolo czyli po moich ur i jak bede miala juz pieniażki:) jak znajdę twoją galerię to od razu sie tam zjawie by zobaczyc twojego Bella:) Pozdrawiam !:) Emotki to jest ta chmurka?:) bo jak narazie umiem robic tylko dwukropek nawias. [quote name='jot11']Hej! Ja jestem Jola. Teraz jestesmy u Iwonki,włascicielka Pixi to Doti (widziałam,ze byłas tam) Do mnie trafisz przez mój banerek,klikniesz i już Jesteś. Pozdrawiam :multi: [quote name='Pegaza']Hmm o jakiej chmurce Ty piszesz? tez chce widziec te chmurke bo widzisz dogo sie bardzo zmienilo i po zmianach moje emoty znikly;( ale zaskoczylas mnie tą chmurką hmm a tak wogle to witaj wsrod zakreconych:) mnie po banerze nie znajdziesz..bo nie jest podlinkowany chyba... jedynie w glownej galerii yorkow..;) [quote name='Karolina&Lucky']http://i47.tinypic.com/21afeh4.jpg Ale słodziak :loveu: Widzę, że Toffiś już ma długie włoski :loveu: Zapuszczacie, czy będziecie ścinać? Śliczny bannerek :loveu: Aj, mało co bym ciasteczek nie przegapiła :mdleje: Apetycznie wyglądają :loveu: No juz mu troche urosły, obcinac go na razie nie będę na zimę ale muszę sie wybrać z nim do fryzjera żeby mu wyregulował włoski itp [quote name='Zuzka i shelciaki']Iwa63 Mozesz sobie usunąć link, sam bannerek przeniesie do galeri ;) A Tofik jest prześliczny :* Własnie chciałam tylko mi nie wychodzi,dzieki za komplementy dla Toffisia a chciałam wejść do twojej galerii i coś mi nie wczytuje-szkoda [quote name='Pegaza']Aa czyli to nie sa emotki a szkoda;) jak wejdziesz na glowną strone yorkow pisze : galeria i tam znajdziesz mnie i innych dogomaniakow z swoimi galeriami po tych zmianach moj baner nie jest podlinkowany dlatego po banerze mnie nie wejdziesz, jedynie po tytule galerii czekaj jak moja galeria sie nazywa heh aa "Trzy slaskie dziewczyny Pipi Soma i Livia :)" jakos tak powinno to brzmiec;) a nazywam sie Daria:) [quote name='Viky i Ja']Boziu ale już zrobiłam się nudna z tym przyznawaniem Ci Jolu racji :evil_lol: I co i znowu muszę się z Tobą zgodzić bo prawdą jest że miło nam witać Kasię Więc witamy i zapraszamy do naszej galerii :) [quote name='Pegaza']Miodzio Marzena:eviltong: dobra ide juz ide wiem ze za Toba laze jak cien... Witam wszystkich miłych gości cieszę się że jest waz tak dużo i życze wszystkim miłych snów,trochę się zasiedziałam a tu już ta godzina... Quote
Doti1986 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Bardzo ładny banerek:) Tylko można by wykasować ten link bo jest niepotrzebny:) Quote
chrupcia Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Aa czyli to nie sa emotki a szkoda jak wejdziesz na glowną strone yorkow pisze : galeria i tam znajdziesz mnie i innych dogomaniakow z swoimi galeriami po tych zmianach moj baner nie jest podlinkowany dlatego po banerze mnie nie wejdziesz, jedynie po tytule galerii czekaj jak moja galeria sie nazywa heh aa "Trzy slaskie dziewczyny Pipi Soma i Livia " jakos tak powinno to brzmiec a nazywam sie Daria Ooo to super ze podałaś mi nazwe, zaraz postaram się znalesc Wasza galerie:) Napisał chrupcia Witam jestem tu nowa ze wszystkimi przywitałam się w galeri Pixi, chociaż moze to nieładnie i powinnam zalożyć swoją.. Pani Tofiś jest śliczny ogladam Pani galerie juz dlugo, gdzieś około 1.5miesiąca i bardzo mi sie podoba piesek prosiłabym jeśli moge o więcej i częściej zdj Witamy Cię w rodzinie,miło mi że mój urwisek Ci sie podoba, Fotki bedą jak najbardziej i nie pani tylko Iwona Dzieki za mile przywitanie:):) i witam czwartkowo;) Quote
chrupcia Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Dziekuje za miłe przywitanie:) Dario super ze podalas mi nazwe twojej galeri postaram sie ja odszukac i poogladac wasza galerie:lol: Quote
iwa63 Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 Doti1986 napisał(a):Bardzo ładny banerek:) Tylko można by wykasować ten link bo jest niepotrzebny:) Z linkiem już walczyłam i nie wiem,bo mi się nie chce skasować :( [quote name='chrupcia']Dziekuje za miłe przywitanie:) Bardzo mi miło Cię gościć:loveu: Dzisiaj dogo bardzo wolno chodzi, nie wiem czy znowu sie coś psuje? Nie mozna zmieniać stron Buziaczki dla wszystkich psiaczków przesyłamy Tylko żeby mój post poszedł:shake: Quote
Nati28 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Witamy :) U mnie tez dogo sie tnie i tylko mnie denerwuje wrrr.. Zycze milego wieczorku :loveu: Juz u mnie w galerii pisalam ze masz piekny baner :) Quote
iwa63 Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 Witam wszystkich w sobotnie przedpołudnie oto kilka wczorajszych fotek mojego urwiska Quote
Yoko2009 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 http://i48.tinypic.com/hte5u9.jpg Witam, piękna mordeczka i cudne oczęta:). Pozdrawiamy i zapraszamy do nas na wczorajsze fotki Quote
Recommended Posts