iwa63 Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 [quote name='Yoko2009']http://i48.tinypic.com/hte5u9.jpg Witam, piękna mordeczka i cudne oczęta:). Pozdrawiamy i zapraszamy do nas na wczorajsze fotki Oczęta śliczne, ale zaspane,jakby chińskie Buziole przesyłamy Quote
iwa63 Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 Chciałam do was wpaść, ale dogo tak wolno chodzi że mnie chce potargać:( może później, bo nie mam za bardzo czasu, idę trochę posprzątać, bo by wypadało co nie:evil_lol: Quote
chrupcia Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Witaj Iwonko:lol: śliczne zdjęcia, oczka rzeczywiście zaspane ma Tofiś:loveu: jest cudowny i ile ma zabawek:evil_lol: rozpieszczasz go;)ale to dobrze, w koncu jak mozna takiego cudnego chlopczyka nie rozpiszczac:loveu:Pozdrawiam !!;) Quote
Doti1986 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Ale Toffiś jest śliczny:) Jednak mam sentyment do czarnych yorasków:) Quote
*Jot* Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 http://i47.tinypic.com/afkbvn.jpg i znowu nie wiem co napisać :p bo to,że Toffiś jest przecudny to za mało :loveu::loveu: A jak pięknie pozuje :lol: Quote
iwa63 Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 [quote name='chrupcia']Witaj Iwonko:lol: śliczne zdjęcia, oczka rzeczywiście zaspane ma Tofiś:loveu: jest cudowny i ile ma zabawek:evil_lol: rozpieszczasz go;)ale to dobrze, w koncu jak mozna takiego cudnego chlopczyka nie rozpiszczac:loveu:Pozdrawiam !!;) Witaj,Miło mi że Toffiś Ci się podoba ,no trochę go rozpieszczam bo to jest moje,, oczko w głowie'' i jestem w nim zakochana:loveu: [quote name='Doti1986']Ale Toffiś jest śliczny:) Jednak mam sentyment do czarnych yorasków:) Dzięki za komplemencik :loveu: [quote name='jot11']http://i47.tinypic.com/afkbvn.jpg i znowu nie wiem co napisać :p bo to,że Toffiś jest przecudny to za mało :loveu::loveu: A jak pięknie pozuje :lol: Miło czytać takie opinie i naprawdę się cieszę:multi: ,Toffiś nie za bardzo umie pozować, po prostu mi się udało cyknąć w odpowiednim momencie :evil_lol: Quote
chrupcia Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 no nie dziwie sie ze to Twoje oczko w głowie, moje by tez na pewno bylo:loveu: dzisiaj jak bylam w markecie to poszlam na dział dla zwierząt, wpaniale rzeczy tam sa..:loveu: rozne zabawki,supełki, misie, piszczałki:lol: cudowne po prostu:) stałam i oglądałam, a mama sie na mnie patrzyla "ze niby co ty tam takiego widzisz?":roll: ale ja kocham takie rzeczy dla pieskow:oops: takie cudowne male obróżki, szelki:) mam nadzieje ze za pare miesiecy bede nie tylko na to patrzec, ale rowniez kupowac:loveu::loveu: oby moje marzenie sie spełniło:roll::loveu: Quote
iwa63 Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 chrupcia napisał(a):no nie dziwie sie ze to Twoje oczko w głowie, moje by tez na pewno bylo:loveu: dzisiaj jak bylam w markecie to poszlam na dział dla zwierząt, wpaniale rzeczy tam sa..:loveu: rozne zabawki,supełki, misie, piszczałki:lol: cudowne po prostu:) stałam i oglądałam, a mama sie na mnie patrzyla "ze niby co ty tam takiego widzisz?":roll: ale ja kocham takie rzeczy dla pieskow:oops: takie cudowne male obróżki, szelki:) mam nadzieje ze za pare miesiecy bede nie tylko na to patrzec, ale rowniez kupowac:loveu::loveu: oby moje marzenie sie spełniło:roll::loveu: Widzę że będziesz wspaniałą właścicielką małego przyjaciela Ja też czekałam na mojego skarbeczka 3 miesiące,od maja codziennie wertowałam alegro i szukałam wymarzonego psiaczka aż trafiłam na odpowiednią ofertę i udało mi się bo mam takiego jak chciałam,czego i tobie życzę pozdrawiam Quote
karkakarka Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 http://i45.tinypic.com/sltbvp.jpg śliczny :) ale on się zmienił - tzn wydoroślał :) Quote
Pegaza Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Tofik ma bardzo madre spojrzenie:loveu: sliczny chlopak pozdrawiamy rowniez:) Quote
Arabeska^^ Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Cześć Wam :loveu: Jesteśmy jesteśmy jesteśmy !! Bardzo się z tego powodu cieszymy i żałujemy, że tak długo nas tu nie było, bo teraz widzimy ile nas ominęło! :O Pozdrawiamy serdecznie i na razie lecimy dalej, bo tyyyle jeszcze jest zaległości do nadrobienia... :D Miłych Mikołajek i wieluuu prezentów :D :**** Quote
Juustii Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Witamy pięknego Toffisia i jego panią ;) śliczny z niego chłopak ;) a zdjęcia rewelacyjne ;) pozdrawiamy i życzymy miłego dnia ;) Quote
chrupcia Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Jak bym czytała co ja robie:lol: codziennie sprawdzam oferty na alegro czy alegratka, lub innych portalach. Nie jest tego malo, ale postaram sie znaleść jak najlepsza oferte;) tylko najgorsze jest to czekanie bo mam zamiar dopiero gdzies w marcu starac sie o maluszka jak juz uzbieram pieniadze, no i oczywiscie musze porozmawiac z mama i ja przekonac, wiec nie wiem czy to bedzie takie proste..:roll: kiedys rozmawialam z mama to powiedziala ze moglaby miec takiego maluszka w domu.. wiec moze cos z tego bedzie, a jak mi sie nie uda to na prawde nie wiem co zrobie, bo to jest moje najwieksze marzenie od lat.. Pozdrawiam!! Dzis mikołajki, czy Tofiś cos dostał od mikołaja?:lol: http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/ prosiłabym również by podpisac sie pod tą petycje, ponieważ to bardzo wazne, nam wszystkim nie zaszkodzi, a pieską bardzo pomoże, jesli mozesz to wysyłaj to do wszystkich galeri ktore odwiedzasz i do znajomych im szybciej nazbiera sie duzo podpisów tym szybciej to sie skończy Quote
iwa63 Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 [quote name='karkakarka']http://i45.tinypic.com/sltbvp.jpg śliczny :) ale on się zmienił - tzn wydoroślał :) No wyrósł trochę i już jest coraz mądrzejszy [quote name='Pegaza']Tofik ma bardzo madre spojrzenie:loveu: sliczny chlopak pozdrawiamy rowniez:) Dzięki za miłe słowa [quote name='Arabeska^^']Cześć Wam :loveu: Jesteśmy jesteśmy jesteśmy !! Bardzo się z tego powodu cieszymy i żałujemy, że tak długo nas tu nie było, bo teraz widzimy ile nas ominęło! :O Pozdrawiamy serdecznie i na razie lecimy dalej, bo tyyyle jeszcze jest zaległości do nadrobienia... :D Miłych Mikołajek i wieluuu prezentów :D :**** Dziekujemy za odwiedzinki [quote name='Juustii']Witamy pięknego Toffisia i jego panią ;) śliczny z niego chłopak ;) a zdjęcia rewelacyjne ;) pozdrawiamy i życzymy miłego dnia ;) Miło nam że fotki się podobają i Toffiś też się podoba [quote name='chrupcia']Jak bym czytała co ja robie:lol: codziennie sprawdzam oferty na alegro czy alegratka, lub innych portalach. Nie jest tego malo, ale postaram sie znaleść jak najlepsza oferte;) tylko najgorsze jest to czekanie bo mam zamiar dopiero gdzies w marcu starac sie o maluszka jak juz uzbieram pieniadze, no i oczywiscie musze porozmawiac z mama i ja przekonac, wiec nie wiem czy to bedzie takie proste..:roll: kiedys rozmawialam z mama to powiedziala ze moglaby miec takiego maluszka w domu.. wiec moze cos z tego bedzie, a jak mi sie nie uda to na prawde nie wiem co zrobie, bo to jest moje najwieksze marzenie od lat.. Pozdrawiam!! Dzis mikołajki, czy Tofiś cos dostał od mikołaja?:lol: http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/ prosiłabym również by podpisac sie pod tą petycje, ponieważ to bardzo wazne, nam wszystkim nie zaszkodzi, a pieską bardzo pomoże, jesli mozesz to wysyłaj to do wszystkich galeri ktore odwiedzasz i do znajomych im szybciej nazbiera sie duzo podpisów tym szybciej to sie skończy Życzę Ci wytrwałości w szukaniu odpowiedniego psiaka i żeby twoja mama w końcu się zgodziła zgadzam się z petycją bo strasznie kocham zwierzęta i nie mogę się pogodzić z bestialstwem ,ale czy to coś da? Tyle jest zła na świecie i to ludzie są za to odpowiedzialni:( A to są wczorajsze fotki spacerkowe-spotkanie z dużym kolegą A tu się zaparłem bo nie chciałem iść do domku a tu mnie pani wykąpała Quote
iwa63 Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 c d . a tu już mnie pani wyczesała Quote
iwa63 Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 I jeszcze parę No myślę że na dzisiaj wyczerpałam limit wklejania fotek i nadrobiłam zaległości Quote
*Jot* Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Piękne fotki,i z kolegą i te szczurkowe :evil_lol: Toffisiowi pięknie włosy błyszczą :loveu: Pozdrawiamy :multi: Quote
Nati28 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Witam po nieobecnosci :) http://i45.tinypic.com/106lrf8.jpg slicznosci :loveu: Quote
chrupcia Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 czy ta petycja coś da.. nie wiem, ale zawsze spróbować mozna:roll: Tofiś taka kruszynka przy tym psie:loveu: a kapielowe zdj są super, tylko zawsze zastanawiam sie jak Wy myjecie włoski koło uszu, oczu i ogólnie pyszczek, bo tyle czytam ze nie mozna zalać ani oczek, ani uszu, ani noska, bo sie piesek zrazi do kąpieli, ale w takim razie jak to zrobić zeby dobrze umyć pyszczek?to jest dla mnie taka zagadka juz od dawno, moze mi ja rozszyfrujesz(bardzo bym prosiła) a i jeszcze chciałam spytać ile miesięcznie york je karmy i mniej wiecej ile kosztuje, bo mi sie wydaje(ale to tylko moze podejrzenia) ze je około 1kg a 1.5kg i koszt to około 50zl gora. Mogłabys odp na moje pytania?:oops::lol: Quote
*kleo* Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 http://i47.tinypic.com/29g0dqd.jpg Gracja też lubi dużych kolegów, kręci kółka wokół nich a oni wtedy mają takie śmieszne zbaraniałe miny :evil_lol: do tych mniejszych o dziwo podchodzi z dystansem. Quote
Marzena* Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 http://i50.tinypic.com/2mme25i.jpg cudny kąpielowy szczurek :loveu: Quote
Doti1986 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Słodziak z Toffisia:) A po kąpieli taki puchaty:) Quote
Doti1986 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 chrupcia napisał(a):czy ta petycja coś da.. nie wiem, ale zawsze spróbować mozna:roll: Tofiś taka kruszynka przy tym psie:loveu: a kapielowe zdj są super, tylko zawsze zastanawiam sie jak Wy myjecie włoski koło uszu, oczu i ogólnie pyszczek, bo tyle czytam ze nie mozna zalać ani oczek, ani uszu, ani noska, bo sie piesek zrazi do kąpieli, ale w takim razie jak to zrobić zeby dobrze umyć pyszczek?to jest dla mnie taka zagadka juz od dawno, moze mi ja rozszyfrujesz(bardzo bym prosiła) a i jeszcze chciałam spytać ile miesięcznie york je karmy i mniej wiecej ile kosztuje, bo mi sie wydaje(ale to tylko moze podejrzenia) ze je około 1kg a 1.5kg i koszt to około 50zl gora. Mogłabys odp na moje pytania?:oops::lol: Mojej Pixi karma wystarcza na 2 miesiące ( paczka 1,5kg) A główkę myję normalnie polewam delikatnie kubeczkiem żeby noska nie zalać wąsy tak samo a Pix jakoś nie protestuje:) Quote
Pegaza Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Cze cukiereczki:) Tofis wykapany sliczny pachnacy lsniacy:loveu: http://i45.tinypic.com/106lrf8.jpg:loveu: Quote
matiz91 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Dziękujemy bardzo :evil_lol: Pozdrowionka :D Quote
Recommended Posts