Jump to content
Dogomania

GALERIIA mojego skarbeczka,cukiereczka TOFFISIA:)

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chciałam do was wpaść, ale dogo tak wolno chodzi że mnie chce potargać:(
może później, bo nie mam za bardzo czasu, idę trochę posprzątać, bo by wypadało co nie:evil_lol:

Posted

Witaj Iwonko:lol: śliczne zdjęcia, oczka rzeczywiście zaspane ma Tofiś:loveu: jest cudowny i ile ma zabawek:evil_lol: rozpieszczasz go;)ale to dobrze, w koncu jak mozna takiego cudnego chlopczyka nie rozpiszczac:loveu:Pozdrawiam !!;)

Posted

[quote name='chrupcia']Witaj Iwonko:lol: śliczne zdjęcia, oczka rzeczywiście zaspane ma Tofiś:loveu: jest cudowny i ile ma zabawek:evil_lol: rozpieszczasz go;)ale to dobrze, w koncu jak mozna takiego cudnego chlopczyka nie rozpiszczac:loveu:Pozdrawiam !!;)

Witaj,Miło mi że Toffiś Ci się podoba ,no trochę go rozpieszczam bo to jest moje,, oczko w głowie''
i jestem w nim zakochana:loveu:

[quote name='Doti1986']Ale Toffiś jest śliczny:) Jednak mam sentyment do czarnych yorasków:)

Dzięki za komplemencik :loveu:

[quote name='jot11']http://i47.tinypic.com/afkbvn.jpg i znowu nie wiem co napisać :p bo to,że Toffiś jest przecudny to za mało :loveu::loveu:
A jak pięknie pozuje :lol:

Miło czytać takie opinie i naprawdę się cieszę:multi: ,Toffiś nie za bardzo umie pozować, po prostu mi się udało
cyknąć w odpowiednim momencie :evil_lol:

Posted

no nie dziwie sie ze to Twoje oczko w głowie, moje by tez na pewno bylo:loveu: dzisiaj jak bylam w markecie to poszlam na dział dla zwierząt, wpaniale rzeczy tam sa..:loveu: rozne zabawki,supełki, misie, piszczałki:lol: cudowne po prostu:) stałam i oglądałam, a mama sie na mnie patrzyla "ze niby co ty tam takiego widzisz?":roll: ale ja kocham takie rzeczy dla pieskow:oops: takie cudowne male obróżki, szelki:) mam nadzieje ze za pare miesiecy bede nie tylko na to patrzec, ale rowniez kupowac:loveu::loveu: oby moje marzenie sie spełniło:roll::loveu:

Posted

chrupcia napisał(a):
no nie dziwie sie ze to Twoje oczko w głowie, moje by tez na pewno bylo:loveu: dzisiaj jak bylam w markecie to poszlam na dział dla zwierząt, wpaniale rzeczy tam sa..:loveu: rozne zabawki,supełki, misie, piszczałki:lol: cudowne po prostu:) stałam i oglądałam, a mama sie na mnie patrzyla "ze niby co ty tam takiego widzisz?":roll: ale ja kocham takie rzeczy dla pieskow:oops: takie cudowne male obróżki, szelki:) mam nadzieje ze za pare miesiecy bede nie tylko na to patrzec, ale rowniez kupowac:loveu::loveu: oby moje marzenie sie spełniło:roll::loveu:

Widzę że będziesz wspaniałą właścicielką małego przyjaciela
Ja też czekałam na mojego skarbeczka 3 miesiące,od maja codziennie wertowałam alegro i szukałam wymarzonego
psiaczka aż trafiłam na odpowiednią ofertę i udało mi się bo mam takiego jak chciałam,czego i tobie życzę
pozdrawiam

Posted

Cześć Wam :loveu:
Jesteśmy jesteśmy jesteśmy !!
Bardzo się z tego powodu cieszymy i żałujemy, że tak długo nas tu nie było, bo teraz widzimy ile nas ominęło! :O

Pozdrawiamy serdecznie i na razie lecimy dalej, bo tyyyle jeszcze jest zaległości do nadrobienia... :D
Miłych Mikołajek i wieluuu prezentów :D :****

Posted

Jak bym czytała co ja robie:lol: codziennie sprawdzam oferty na alegro czy alegratka, lub innych portalach. Nie jest tego malo, ale postaram sie znaleść jak najlepsza oferte;) tylko najgorsze jest to czekanie bo mam zamiar dopiero gdzies w marcu starac sie o maluszka jak juz uzbieram pieniadze, no i oczywiscie musze porozmawiac z mama i ja przekonac, wiec nie wiem czy to bedzie takie proste..:roll: kiedys rozmawialam z mama to powiedziala ze moglaby miec takiego maluszka w domu.. wiec moze cos z tego bedzie, a jak mi sie nie uda to na prawde nie wiem co zrobie, bo to jest moje najwieksze marzenie od lat.. Pozdrawiam!! Dzis mikołajki, czy Tofiś cos dostał od mikołaja?:lol:

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/ prosiłabym również by podpisac sie pod tą petycje, ponieważ to bardzo wazne, nam wszystkim nie zaszkodzi, a pieską bardzo pomoże, jesli mozesz to wysyłaj to do wszystkich galeri ktore odwiedzasz i do znajomych im szybciej nazbiera sie duzo podpisów tym szybciej to sie skończy

Posted

[quote name='karkakarka']http://i45.tinypic.com/sltbvp.jpg
śliczny :) ale on się zmienił - tzn wydoroślał :)

No wyrósł trochę i już jest coraz mądrzejszy

[quote name='Pegaza']Tofik ma bardzo madre spojrzenie:loveu: sliczny chlopak
pozdrawiamy rowniez:)

Dzięki za miłe słowa

[quote name='Arabeska^^']Cześć Wam :loveu:
Jesteśmy jesteśmy jesteśmy !!
Bardzo się z tego powodu cieszymy i żałujemy, że tak długo nas tu nie było, bo teraz widzimy ile nas ominęło! :O

Pozdrawiamy serdecznie i na razie lecimy dalej, bo tyyyle jeszcze jest zaległości do nadrobienia... :D
Miłych Mikołajek i wieluuu prezentów :D :****

Dziekujemy za odwiedzinki

[quote name='Juustii']Witamy pięknego Toffisia i jego panią ;) śliczny z niego chłopak ;) a zdjęcia rewelacyjne ;) pozdrawiamy i życzymy miłego dnia ;)

Miło nam że fotki się podobają i Toffiś też się podoba

[quote name='chrupcia']Jak bym czytała co ja robie:lol: codziennie sprawdzam oferty na alegro czy alegratka, lub innych portalach. Nie jest tego malo, ale postaram sie znaleść jak najlepsza oferte;) tylko najgorsze jest to czekanie bo mam zamiar dopiero gdzies w marcu starac sie o maluszka jak juz uzbieram pieniadze, no i oczywiscie musze porozmawiac z mama i ja przekonac, wiec nie wiem czy to bedzie takie proste..:roll: kiedys rozmawialam z mama to powiedziala ze moglaby miec takiego maluszka w domu.. wiec moze cos z tego bedzie, a jak mi sie nie uda to na prawde nie wiem co zrobie, bo to jest moje najwieksze marzenie od lat.. Pozdrawiam!! Dzis mikołajki, czy Tofiś cos dostał od mikołaja?:lol:

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/ prosiłabym również by podpisac sie pod tą petycje, ponieważ to bardzo wazne, nam wszystkim nie zaszkodzi, a pieską bardzo pomoże, jesli mozesz to wysyłaj to do wszystkich galeri ktore odwiedzasz i do znajomych im szybciej nazbiera sie duzo podpisów tym szybciej to sie skończy

Życzę Ci wytrwałości w szukaniu odpowiedniego psiaka i żeby twoja mama w końcu się zgodziła
zgadzam się z petycją bo strasznie kocham zwierzęta i nie mogę się pogodzić z bestialstwem ,ale czy to coś da?
Tyle jest zła na świecie i to ludzie są za to odpowiedzialni:(

A to są wczorajsze fotki spacerkowe-spotkanie z dużym kolegą

A tu się zaparłem bo nie chciałem iść do domku

a tu mnie pani wykąpała

Posted

czy ta petycja coś da.. nie wiem, ale zawsze spróbować mozna:roll:
Tofiś taka kruszynka przy tym psie:loveu: a kapielowe zdj są super, tylko zawsze zastanawiam sie jak Wy myjecie włoski koło uszu, oczu i ogólnie pyszczek, bo tyle czytam ze nie mozna zalać ani oczek, ani uszu, ani noska, bo sie piesek zrazi do kąpieli, ale w takim razie jak to zrobić zeby dobrze umyć pyszczek?to jest dla mnie taka zagadka juz od dawno, moze mi ja rozszyfrujesz(bardzo bym prosiła) a i jeszcze chciałam spytać ile miesięcznie york je karmy i mniej wiecej ile kosztuje, bo mi sie wydaje(ale to tylko moze podejrzenia) ze je około 1kg a 1.5kg i koszt to około 50zl gora. Mogłabys odp na moje pytania?:oops::lol:

Posted

chrupcia napisał(a):
czy ta petycja coś da.. nie wiem, ale zawsze spróbować mozna:roll:
Tofiś taka kruszynka przy tym psie:loveu: a kapielowe zdj są super, tylko zawsze zastanawiam sie jak Wy myjecie włoski koło uszu, oczu i ogólnie pyszczek, bo tyle czytam ze nie mozna zalać ani oczek, ani uszu, ani noska, bo sie piesek zrazi do kąpieli, ale w takim razie jak to zrobić zeby dobrze umyć pyszczek?to jest dla mnie taka zagadka juz od dawno, moze mi ja rozszyfrujesz(bardzo bym prosiła) a i jeszcze chciałam spytać ile miesięcznie york je karmy i mniej wiecej ile kosztuje, bo mi sie wydaje(ale to tylko moze podejrzenia) ze je około 1kg a 1.5kg i koszt to około 50zl gora. Mogłabys odp na moje pytania?:oops::lol:

Mojej Pixi karma wystarcza na 2 miesiące ( paczka 1,5kg) A główkę myję normalnie polewam delikatnie kubeczkiem żeby noska nie zalać wąsy tak samo a Pix jakoś nie protestuje:)