Yoko2009 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Toffiś jest piekny, pozdrawiamy porannie i kawowo:) Quote
pycia Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Witamy popołudniowo i cieplutko pozdrawiamy:) Toffiś cudowny! Quote
***Paulina*** Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Witamy:bye: Toffik śliczniutki:loveu: Quote
iwa63 Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 [quote name='Doti1986']Słodziak:loveu::loveu::loveu: a te zielone kosteczki na ścianie nasz blok też tak wyglądał zanim nam nie ocieplili:loveu: Witamy ,u mnie te zielone kosteczki są na całym bloku [quote name='karkakarka']http://img182.imageshack.us/img182/2811/pict1350.jpg ale słodziutki i jaki dumny, że na smyczy :D Tolka ma podobne szelki, ale po woli zaczyna z nich wyrastać. Witamy Szeleczki Toffisia są regulowane i myślę że trochę w nich pochodzi [quote name='jot11']Dziękujemy za odwiedzinki. Toffiś jest słodziutki. Małe cudo :multi: :laugh2_2: Witamy i dziękujemy za komplementy [quote name='Yoko2009']Toffiś jest piekny, pozdrawiamy porannie i kawowo:) Dzięki za komplementy i pozdrawiam wieczornie;) [quote name='Doti1986']Witamy serdecznie Witamy [quote name='pycia']Witamy popołudniowo i cieplutko pozdrawiamy:) Toffiś cudowny! Witamy i dziekuję [quote name='***Paulina***']Witamy:bye: Toffik śliczniutki:loveu: Witamy i dziękuję Quote
Natalia&Lola Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Uszy dumnie postawiła i pozuje do zdj ślicznota:lol: Quote
iwa63 Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 Dzisiaj obciełam Toffisiowi włoski na tylnej łapce,tylko jednej bo juz mi nie dał więcej i chyba przedobrzyłam bo wydaje mi się że trochę za krótko a to focia obciętej łapki:shake: napiszcie czy tak może być bo muszę mu obciąć następne:evil_lol: Quote
ladyyork Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 iwa63 napisał(a):Dzisiaj obciełam Toffisiowi włoski na tylnej łapce,tylko jednej bo juz mi nie dał więcej i chyba przedobrzyłam bo wydaje mi się że trochę za krótko a to focia obciętej łapki:shake: napiszcie czy tak może być bo muszę mu obciąć następne:evil_lol: tnij na okrągło czyli na około łapki i na palcach nie wycinaj włoska, pazurki muszą być zakryte, nie powinny być widoczne;) Quote
tofikyork Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Witamy!!:) Już dawno nas tutaj nie było:oops: Kurcze nie mogę się nadziwić jak Toffiś szybko rośnie:) niedawno jak wstawiałaś fotki to była na nich tylko taka mała słodziutka kuleczka a teraz taki mężczyzna się zrobił:D taki przystojniaczek:cool3: buziaki dla chłopczyka:loveu: Quote
FREDZIU Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Witamy sie serdecznie:multi:, my jesteśy tu pierwszy raz ale nie ostatni. :lol:Toffiś jest super przystojniaczkiem:loveu:. Zaprszmy do nas;) Quote
Marzena* Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Witamy, przyszłyśmy z rewizytą co prawda o dość "nieprzyzwoitej" porze jak na odwiedziny ale to u nas norma :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Toffiś jest cudny. Prawdziwy przystojniaczek :loveu:. Pozdrawiamy cieplutko i zmykamy do łóżka :sleep2: Quote
suzi74 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Toffi śliczny:loveu: zapraszamy do nas:cool3: Quote
iwa63 Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 [quote name='ladyyork']tnij na okrągło czyli na około łapki i na palcach nie wycinaj włoska, pazurki muszą być zakryte, nie powinny być widoczne;) Dzięki za radę tylko że ja powinnam najpierw zasięgnąć rady dopiero póżniej ciąć ale nadrugi raz będę mądrzejsza :roll: [quote name='tofikyork']Witamy!!:) Już dawno nas tutaj nie było:oops: Kurcze nie mogę się nadziwić jak Toffiś szybko rośnie:) niedawno jak wstawiałaś fotki to była na nich tylko taka mała słodziutka kuleczka a teraz taki mężczyzna się zrobił:D taki przystojniaczek:cool3: Dzieki za odwiedzinki Toffiś faktycznie urusł zapraszamy częściej;) buziaki dla chłopczyka:loveu: [quote name='FREDZIU']Witamy sie serdecznie:multi:, my jesteśy tu pierwszy raz ale nie ostatni. :lol:Toffiś jest super przystojniaczkiem:loveu:. Zaprszmy do nas;) Witamy w naszej galerii dzięki za komplementy a w twoją galerię juz zwiedziłam:evil_lol: Mamy nadzieję że będziesz często wpadać do nas [quote name='Viky i Ja']Witamy, przyszłyśmy z rewizytą co prawda o dość "nieprzyzwoitej" porze jak na odwiedziny ale to u nas norma :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Toffiś jest cudny. Prawdziwy przystojniaczek :loveu:. Pozdrawiamy cieplutko i zmykamy do łóżka :sleep2: Witam nie przejmuj się póżną porą ja też lubię po nocach się szwendać po Dogo ,a za pochwały dziękujemy Toffiś wpada w dumę:evil_lol: [quote name='jot11']Dzień dobry! :hand::Dog_run: [quote name='Doti1986']Witam gorąco w ten pochmurny poranek Witam [quote name='JOYka']Cześć Hejka;) [quote name='suzi74']Toffi śliczny:loveu: zapraszamy do nas:cool3: Witam i dziękuję za za zaproszenie [quote name='sandra291']WITAMY i pozdrawiamy!:D Witamy;) Quote
iwa63 Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 A oto fotki dla porównania jak Toffiś miał 7 tygodni a tu dzisiaj Quote
tigrunia Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 http://img27.imageshack.us/img27/4800/pict1369.jpg śmieszna mała kulka :loveu: Quote
iwa63 Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 A oto kilka fotek dla porównania ,Toffik tu miał 7 tygodni a to dzisiejsze Quote
dysia-u Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 http://img27.imageshack.us/img27/4800/pict1369.jpg ale owłosiona łapaaaaa :crazyeye: Quote
iwa63 Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 Nie wiem coś mi komp szaleje:comp26: i powklejało podwójne fotki nie wiem dlaczego:shake: Sorry Quote
ladyyork Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 iwa63 napisał(a):Dzięki za radę tylko że ja powinnam najpierw zasięgnąć rady dopiero póżniej ciąć ale nadrugi raz będę mądrzejsza :roll: Spokojnie za miesiąc odrośnie a za dwa nic już nie będzie widać:lol: Quote
*Jot* Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Dzień dobry! Pluszak większy od Toffisia :lol: :hand: Quote
Marzena* Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Witamy słonecznie i piątkowo :loveu:. Pogoda jest tak piękna, że szkoda siedzieć w domu więc zaraz uciekamy na spacerek:Dog_run: Quote
tofikyork Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Witamy was słonecznie:lol: Fotki śliczne:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts