iwa63 Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 Witam piątkowo eve86 napisał(a):Jesteśmy z Rikim pierwsi przy nowych fotkach :multi: Jak Toffiś słodko zasnął przy kurczaczku :) Wygląda jak aniołek :p A propos kurczaków - chyba każdy nasz yorczek ma takiego. W tym który ja kupiłam piskanie zepsuło sie po dwóch tygodniach. :mad: No kurczaki to fajne zabawki yoreczki je lubią u mnie piskanie jeszcze działa. Nati28 napisał(a):Czesc! :lol: Toffis slodko spi a jaka ma ladna obroze :loveu: Dzięki ,obróżka ma jeszcze dzwoneczek i tym sposobem słyszymy jak się przemieszcza :multi: eve86 napisał(a):No ja zapomniałam tego dodac że obroża jest śliczniutka :) Dzięki;) Quote
eve86 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Riki tak piskał na tym kurczaku że głowa bolała. Dostawał jakiegoś oblędu jak miał go w pyszczku:razz: Quote
pycia Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Witamy! Moja Chelsea tez ma tego kurczaka,ale już mu nogę odgryzła i nie piszczy,a to jej ulubiona zabawka:(Po za tym mam taka samą obroże dla Chelsea(tyle że różową) i jeszcze trochę na nią ma szyjke za malutką i chodzi w szeleczkach.Ślicznie Toffiś wyszedł na fotkach,myślę że z kórczakiem yorki wyjątkowo wychodzą pięknie;)Ile waży Toffiś i ile ma wzrostu w kłebie???Pozdrawiamy Quote
karkakarka Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 http://img441.imageshack.us/img441/5252/dsc01219j.jpg :evil_lol: ale się wyciągnął - jak długi hihi słodki mały urwis :D Quote
tofikyork Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Witamy :) Co u was słychać??:loveu: Quote
sandra291 Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Witamy! Śliczne zdjęcia:):) Suzi też ma kurczaka:D:D:D Quote
iwa63 Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 Witam wszystkich:multi: [quote name='eve86']Riki tak piskał na tym kurczaku że głowa bolała. Dostawał jakiegoś oblędu jak miał go w pyszczku:razz: Toffik też szaleje na dźwięk kurczaka [quote name='pycia']Witamy! Moja Chelsea tez ma tego kurczaka,ale już mu nogę odgryzła i nie piszczy,a to jej ulubiona zabawka:(Po za tym mam taka samą obroże dla Chelsea(tyle że różową) i jeszcze trochę na nią ma szyjke za malutką i chodzi w szeleczkach.Ślicznie Toffiś wyszedł na fotkach,myślę że z kórczakiem yorki wyjątkowo wychodzą pięknie;)Ile waży Toffiś i ile ma wzrostu w kłebie???Pozdrawiamy Toffiś waży 1,1kg i ma 14 cm w kłębie a w poniedziałek skończy 11 tygodni [quote name='karkakarka']http://img441.imageshack.us/img441/5252/dsc01219j.jpg :evil_lol: ale się wyciągnął - jak długi hihi słodki mały urwis :D No długi :evil_lol: [quote name='Nati28']Czesc!! :loveu: Witam;) [quote name='tofikyork']Witamy :) Co u was słychać??:loveu: Witamy Toffiś to mały urwis,muszę go wykąpać bo już ma włoski przetłuszczone ale jeszcze poczekam parę dni bo jest po szczepieniu a tak w ogóle to się trochę boję jak to będzie:shake: [quote name='sandra291']Witamy! Śliczne zdjęcia:):) Suzi też ma kurczaka:D:D:D Witamy Te kurczaki to chyba kazdy york lubi:lol: Quote
***Paulina*** Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 iwa63 napisał(a):Witamy Toffiś to mały urwis,muszę go wykąpać bo już ma włoski przetłuszczone ale jeszcze poczekam parę dni bo jest po szczepieniu a tak w ogóle to się trochę boję jak to będzie:shake: Spokojnie, będzie dobrze;) Tylko lepiej pierwszą kąpiel zacząć od tego że umyjesz tylko plecki i brzusio;) Beż główki... Wtedy przyzwyczai się jakoś do wody ;) Jak od razu zamoczysz mu główkę może się przestraszyć i nie będzie lubił się kąpać;) Quote
Nati28 Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Witamy z rana slodkiego maluszka :loveu: Quote
eve86 Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Wotamy w tę porę obiadową i Toffisia pozdrawiamy:loveu: Quote
iwa63 Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 [guote=***Paulina***;12916886]Spokojnie, będzie dobrze;) Tylko lepiej pierwszą kąpiel zacząć od tego że umyjesz tylko plecki i brzusio;) Beż główki... Wtedy przyzwyczai się jakoś do wody ;) Jak od razu zamoczysz mu główkę może się przestraszyć i nie będzie lubił się kąpać;) Dzięki jakoś będę musiała go wykąpać:-o pycia napisał(a):Witamy wieczorkiem! Witamy popołudniowo ;) Nati28 napisał(a):Witamy z rana slodkiego maluszka :loveu: Witamy popołudniowo ;) eve86 napisał(a):Wotamy w tę porę obiadową i Toffisia pozdrawiamy:loveu: Witamy;) Quote
iwa63 Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 sandra291 napisał(a):Cześć!!!:):):) karkakarka napisał(a):hejka :D:multi: JOYka napisał(a):Cześć ;)witamy się wieczornie:loveu: Witam Kilka fotek Toffisia jak się zajął kostką ,którą mu dałam bo już nie miałam do niego sił Quote
eve86 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Hej Wam! Kostka to chwilowe zajęcie dla każdego yorka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Doti1986 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Śliczny maluszek aż chciałoby się schrupać:loveu::loveu::loveu: Quote
JOYka Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Kenzo potrafi godzinami piłować te kostki:lol: Toffiś jest piękny :loveu:taki maluszek:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Princess_York Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Witamy z rana :lol: Śliczności małe takie z kostką sie męczy :evil_lol::loveu::loveu: Quote
Yoko2009 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Witamy porannie i pozdrawiamy pięknego maluszka:) Quote
Nati28 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Witamy slonecznie :loveu: Toffis jak wojuje z kosteczka, silny chlop z niego rosnie :evil_lol: Quote
Doti1986 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Witamy słonecznie przepiękne maleństwo:loveu::loveu::loveu: Quote
moniczkaa86 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Witam słodkiego Tofficzka :loveu: Śliczne fotki :loveu: Quote
Recommended Posts