eve86 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Czesc :) Witamy wieczornie i weekendowo :multi: Quote
eve86 Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Przesyłamy pozdrowienia w sobotnie popołudnie :lol: Quote
JOYka Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 My też witamy się sobotnio popołudniowo;) Quote
tofikyork Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 iwa63 napisał(a):Witam w czwartkowy wieczór Dzięki za miłe komentarze miło mi,że Toffiś wam się podoba,mam pytanie czy pierwsza kąpiel powinna być po trzecim szczepieniu? bo tak powiedziała mi znajoma. Toffiś to mały urwisek biega,skacze po całym mieszkaniu aż oczy zaciskam jak widzę z jaką szybkością to robi,boję się że kiedyś nie wyhamuje i zderzy się z jakimś meblem. Toffisiowi bar smakowała kosteczka,miałam spokój przez połowę dnia tak sie nią zajął.W pewnym momencie kostka zniknęła przestraszyłam się że Toffiś ją zjadł -a było jeszcze 3/4 kostki obszukałam pokój a kostki ani śladu aToffiś wsunął pyszczek za nogę od komody i z radością wyszedł z kostką, później chował ją w różne miejsca. Mały kawałek wyrzuciłam bo bałam się że tym razem to mógł by ją zjeść naprawdę.Z jakiej firmy najlepiej kupować przysmaki dla maluchów żeby nie było niespodzianek żołądkowych. Witamy was!!:) Mój tofficzek już nie raz zderzył się ze ścianą albo fotelem ale się otrząsnął i biegał dalej. Nie ma się co martwić:D Pozdrawiamy:loveu: Quote
moniczkaa86 Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Bry wieczór :cool3: Ładnie prosimy o nowe fotki Toffisia :Rose: Quote
Doti1986 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Witamy niedzielnie z rana:loveu::loveu: Quote
iwa63 Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 Witam wszystkie psiaczki i ich właścicielki :loveu: Sorry że wczoraj się nie odzywałam ale cały dzień mnie nie było w domu postaram się dzisiaj nadrobić;) Quote
JOYka Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Cześć, my wpadamy na niedzielne odwiedzinki:loveu: Quote
dysia-u Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 hej hej :lol: miłego tygodnia życzymy Quote
iwa63 Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 Dzięki za odwiedzinki Chciałam zmienić fotkę w niku ale zapomniałam jak się to robi może mi ktoś pomoże Życzę wszystkim miłego poniedziałku;) Quote
Arabeska^^ Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 iwa63 napisał(a):Dzięki za odwiedzinki Chciałam zmienić fotkę w niku ale zapomniałam jak się to robi może mi ktoś pomoże Życzę wszystkim miłego poniedziałku;) Witamy witamy małego cukiereczka :loveu: :loveu: Żeby zmienić obrazek przy nicku (czyli avatar) wystarczy wejść w Panel użytkownika, a następnie w menu po lewej - zmień avatar i wgrać nowy obrazek z komputera :) Mam nadzieję, że wyjaśniłam to zrozumiale :) Pozdrawiamy i prosimy o więcej nowych fotek! :loveu: Quote
pycia Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Witamy ślicznego Toffisia i jego pancię:DZapraszamy do nas na nowe foteczki;) Quote
iwa63 Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 Doti1986 napisał(a):Witamy serdecznie w ten pochmurny poranek:loveu: Witamy również Arabeska^^ napisał(a):Witamy witamy małego cukiereczka :loveu: :loveu: Żeby zmienić obrazek przy nicku (czyli avatar) wystarczy wejść w Panel użytkownika, a następnie w menu po lewej - zmień avatar i wgrać nowy obrazek z komputera :) Mam nadzieję, że wyjaśniłam to zrozumiale :) Pozdrawiamy i prosimy o więcej nowych fotek! :loveu: Witam i dziękuję że mi przypomniałaś jak z tym avaterkiem też tak robiłam tylko że wcześniej nie zmniejszyłam zdjątka pycia napisał(a):Witamy ślicznego Toffisia i jego pancię:DZapraszamy do nas na nowe foteczki;) Witamy i na pewno wpadniemy;) Quote
*Jot* Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Witamy. Jestesmy nowi na Dogomani. Toffiś jest cudny.:loveu: Pozdrawiamy i zapraszamy do nas.:multi: Quote
Yoko2009 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Poranne wtorkowe buziaczki od Yokuli dla pięknego Toffisia przesyłamy:):):loveu: Quote
Arabeska^^ Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Nie ma za co :) Dzień doberek :loveu: Co słychać u słodziaka Toffisia? :loveu: Quote
iwa63 Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Witam wtorkowo Dzięki za odwiedzinki miło mi czytać pochwały na temat Toffisia ,bo to że ja się nim zachwycam to jest oczywiste ale to że się inni też zachwycają to jest strasznie miłe-dzięki Dzisiaj kupiłam Toffisiowi szeleczki i smyczkę i była pierwsza lekcja nauki chodzenia na smyczce bo już nie długo będziemy chodzić na prawdziwe spacerki -już nie mogę się doczekać- Oczywiście jak na pierwszy raz poszło nam ok jutro będzie następna lekcja:multi: A teraz kilka fotek które to uwieczniły:evil_lol: Coś mi się przesunęło to zdjątko:evil_lol: Quote
Doti1986 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Słodziak:loveu::loveu::loveu: a te zielone kosteczki na ścianie nasz blok też tak wyglądał zanim nam nie ocieplili:loveu: Quote
karkakarka Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 http://img182.imageshack.us/img182/2811/pict1350.jpg ale słodziutki i jaki dumny, że na smyczy :D Tolka ma podobne szelki, ale po woli zaczyna z nich wyrastać. Quote
*Jot* Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Dziękujemy za odwiedzinki. Toffiś jest słodziutki. Małe cudo :multi: :laugh2_2: Quote
Recommended Posts