Jump to content
Dogomania

GALERIIA mojego skarbeczka,cukiereczka TOFFISIA:)

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

iwa63 napisał(a):
Witam w czwartkowy wieczór
Dzięki za miłe komentarze miło mi,że Toffiś wam się podoba,mam pytanie czy pierwsza kąpiel powinna być po trzecim szczepieniu? bo tak powiedziała mi znajoma.
Toffiś to mały urwisek biega,skacze po całym mieszkaniu aż oczy zaciskam jak widzę z jaką szybkością to robi,boję się że kiedyś nie wyhamuje i zderzy się z jakimś meblem.
Toffisiowi bar smakowała kosteczka,miałam spokój przez połowę dnia tak sie nią zajął.W pewnym momencie kostka zniknęła przestraszyłam się że Toffiś ją zjadł -a było jeszcze 3/4 kostki obszukałam pokój a kostki ani śladu aToffiś wsunął pyszczek za nogę od komody i z radością wyszedł z kostką, później chował ją w różne miejsca. Mały kawałek wyrzuciłam bo bałam się że tym razem to mógł by ją zjeść naprawdę.Z jakiej firmy najlepiej kupować przysmaki dla maluchów żeby nie było niespodzianek żołądkowych.

Witamy was!!:)
Mój tofficzek już nie raz zderzył się ze ścianą albo fotelem ale się otrząsnął i biegał dalej. Nie ma się co martwić:D

Pozdrawiamy:loveu:

Posted

Witam wszystkie psiaczki i ich właścicielki :loveu:
Sorry że wczoraj się nie odzywałam ale cały dzień mnie nie było w domu postaram się dzisiaj nadrobić;)

Posted

Dzięki za odwiedzinki
Chciałam zmienić fotkę w niku ale zapomniałam jak się to robi może mi ktoś pomoże
Życzę wszystkim miłego poniedziałku;)

Posted

iwa63 napisał(a):
Dzięki za odwiedzinki
Chciałam zmienić fotkę w niku ale zapomniałam jak się to robi może mi ktoś pomoże
Życzę wszystkim miłego poniedziałku;)

Witamy witamy małego cukiereczka :loveu: :loveu:
Żeby zmienić obrazek przy nicku (czyli avatar) wystarczy wejść w Panel użytkownika, a następnie w menu po lewej - zmień avatar i wgrać nowy obrazek z komputera :)
Mam nadzieję, że wyjaśniłam to zrozumiale :)
Pozdrawiamy i prosimy o więcej nowych fotek! :loveu:

Posted

Doti1986 napisał(a):
Witamy serdecznie w ten pochmurny poranek:loveu:

Witamy również

Arabeska^^ napisał(a):
Witamy witamy małego cukiereczka :loveu: :loveu:
Żeby zmienić obrazek przy nicku (czyli avatar) wystarczy wejść w Panel użytkownika, a następnie w menu po lewej - zmień avatar i wgrać nowy obrazek z komputera :)
Mam nadzieję, że wyjaśniłam to zrozumiale :)
Pozdrawiamy i prosimy o więcej nowych fotek! :loveu:

Witam i dziękuję że mi przypomniałaś jak z tym avaterkiem
też tak robiłam tylko że wcześniej nie zmniejszyłam zdjątka

pycia napisał(a):
Witamy ślicznego Toffisia i jego pancię:DZapraszamy do nas na nowe foteczki;)

Witamy i na pewno wpadniemy;)

Posted

Witam wtorkowo
Dzięki za odwiedzinki miło mi czytać pochwały na temat Toffisia ,bo to że ja się nim zachwycam to jest oczywiste ale to że się inni też zachwycają to jest strasznie miłe-dzięki
Dzisiaj kupiłam Toffisiowi szeleczki i smyczkę i była pierwsza lekcja nauki chodzenia na smyczce bo już nie długo będziemy chodzić na prawdziwe spacerki -już nie mogę się doczekać-
Oczywiście jak na pierwszy raz poszło nam ok jutro będzie następna lekcja:multi:
A teraz kilka fotek które to uwieczniły:evil_lol:

Coś mi się przesunęło to zdjątko:evil_lol: