Jump to content
Dogomania

GALERIIA mojego skarbeczka,cukiereczka TOFFISIA:)

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Toffiś po szczpionce bardzo źle się czuję cały czas piszczy jest bardzo smutny
ale ma apetyt to chyba dobrze. Nie wiem gdzie go boli nawet jak go biorę na ręce to piszczy więc przestałam żeby malcowi nie sprawiać bólu jestem ciekawa cz y jutro mu przejdzie,po ostatnim szczepieniu nic mu nie było a teraz takie objawy.Czy wasze pociechy tez tak miały?Chyba nie usnę tak się martwię :-( Dobrej nocki życzę.

Posted

[quote name='iwa63']Toffiś po szczpionce bardzo źle się czuję cały czas piszczy jest bardzo smutny
ale ma apetyt to chyba dobrze. Nie wiem gdzie go boli nawet jak go biorę na ręce to piszczy więc przestałam żeby malcowi nie sprawiać bólu jestem ciekawa cz y jutro mu przejdzie,po ostatnim szczepieniu nic mu nie było a teraz takie objawy.Czy wasze pociechy tez tak miały?Chyba nie usnę tak się martwię :-( Dobrej nocki życzę.[/QUOTE]

Witam.
Bello po ostatnim szczepieniu też sie źle czuł.Nie mógł chodzić,bardzo bolała go nóżka.Te zastrzyki chyba tak mają,że psiaczki to boli.
Ale następnego dnia rano już wszystko było dobrze.
Bello w ogóle strasznie płacze przy szczepieniach:placz:

A tak ogólnie to Dzień dobry!
:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Viky i Ja']Wycałuj od nas Toffisia :iloveyou::buzi:. Biedny maluszek :-(. Nie martw się musi byc dobrze, trzymamy za skarbeczka kciuki :thumbs:. Pozdrawiamy cieplutko :loveu::calus:[/quote]

[quote name='karkakarka']Witam ::)
Tolka po ostatnim szczepieniu (trzecim) była nieswoja :)
A później jeszcze jej gulka wyskoczyła :(
Ale rozmasowałam (wedle rad dogomaniaczek) i już wszystko było ok :)[/quote]

[quote name='jot11']Witam.
Bello po ostatnim szczepieniu też sie źle czuł.Nie mógł chodzić,bardzo bolała go nóżka.Te zastrzyki chyba tak mają,że psiaczki to boli.
Ale następnego dnia rano już wszystko było dobrze.
Bello w ogóle strasznie płacze przy szczepieniach:placz:

A tak ogólnie to Dzień dobry!
:multi::multi::multi:[/quote]

[quote name='jot11']Zapomniałam,Słodziak w wersji szczurkowej przecuuuudny :loveu:

:Cool!::Cool!::Cool!:[/quote]

Witam wszystkich mile w to czwartkowe popołudnie
Toffiś dzisiaj już się dobrze czuje:bigcool::bigcool::bigcool: strasznie się martwiłam tym wczorajszym dniem ale już jest dobrze, napędził mi stracha bałam się że vet źle zrobił zastrzyk i są powikłania.Ale już mam za sobą ten koszmarny dzień.
Dziękuje wszystkim za słowa otuchy i komplementy dla Toffisia:multi:

Posted

[quote name='eve86']Przesyłamy wieczorne buziaczki dla cukiereczka Toffisia :p

[quote name='Nati28']Witamy malego kawalera i jego Pania :lol::loveu:

[quote name='Viky i Ja']Buziolki dla słodziaczka :iloveyou::buzi:. Cieszymy się, że już czuje się dobrze:bigcool:

[quote name='karkakarka']A ja witam wczesnoporannie :D

[quote name='jot11']Witamy Słodziaka!
Pozdrowienia ślemy :multi:

:smilecol:

[quote name='Yoko2009']Witamy porannie i miłego dnia życzymy:)

[quote name='Juustii']Ślicznie witamy w ten słoneczny poranek :D i presyłamy buziaki :kiss_2:

[quote name='moniczkaa86'][FONT=Courier New]Miłego dnia życzą Moniczkoss & Fibkoss :cool1: :loveu:[/FONT]

[quote name='***Paulina***']Witamy:bye:
Fajnie że Toffik już się dobrze czuje;)
Buziaczki dla niego:loveu:

[quote name='pycia'][FONT=Comic Sans MS]Witamy i przesyłamy pozdrowionka[/FONT]:bye::bluepaw::Cool!:

[quote name='Doti1986']witamy popołudniowo:loveu:

Witam wszystkich serdecznie i dziękuję za odwiedzinki