Yoko2009 Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Piękny ten twój Tofiś, sama słodycz:loveu::loveu::loveu: Quote
pycia Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Witamy wieczorkiem:loveu:Ja też wczoraj nie mogłam cały dzień wejść w DG :shake:Super foteczki szczurkowe:multi:zapraszamy do nas:lol: Quote
iwa63 Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 Toffiś po szczpionce bardzo źle się czuję cały czas piszczy jest bardzo smutny ale ma apetyt to chyba dobrze. Nie wiem gdzie go boli nawet jak go biorę na ręce to piszczy więc przestałam żeby malcowi nie sprawiać bólu jestem ciekawa cz y jutro mu przejdzie,po ostatnim szczepieniu nic mu nie było a teraz takie objawy.Czy wasze pociechy tez tak miały?Chyba nie usnę tak się martwię :-( Dobrej nocki życzę. Quote
Marzena* Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Wycałuj od nas Toffisia :iloveyou::buzi:. Biedny maluszek :-(. Nie martw się musi byc dobrze, trzymamy za skarbeczka kciuki :thumbs:. Pozdrawiamy cieplutko :loveu::calus: Quote
karkakarka Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Witam ::) Tolka po ostatnim szczepieniu (trzecim) była nieswoja :) A później jeszcze jej gulka wyskoczyła :( Ale rozmasowałam (wedle rad dogomaniaczek) i już wszystko było ok :) Quote
Yoko2009 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Poranne całuski dla małego Toffisia od Yokuli:loveu::loveu: Mam nadzieje, ze dzisiaj kawaler juz lepiej sie czuje:):) Quote
*Jot* Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='iwa63']Toffiś po szczpionce bardzo źle się czuję cały czas piszczy jest bardzo smutny ale ma apetyt to chyba dobrze. Nie wiem gdzie go boli nawet jak go biorę na ręce to piszczy więc przestałam żeby malcowi nie sprawiać bólu jestem ciekawa cz y jutro mu przejdzie,po ostatnim szczepieniu nic mu nie było a teraz takie objawy.Czy wasze pociechy tez tak miały?Chyba nie usnę tak się martwię :-( Dobrej nocki życzę.[/QUOTE] Witam. Bello po ostatnim szczepieniu też sie źle czuł.Nie mógł chodzić,bardzo bolała go nóżka.Te zastrzyki chyba tak mają,że psiaczki to boli. Ale następnego dnia rano już wszystko było dobrze. Bello w ogóle strasznie płacze przy szczepieniach:placz: A tak ogólnie to Dzień dobry! :multi::multi::multi: Quote
*Jot* Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Zapomniałam,Słodziak w wersji szczurkowej przecuuuudny :loveu: :Cool!::Cool!::Cool!: Quote
iwa63 Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 [quote name='Viky i Ja']Wycałuj od nas Toffisia :iloveyou::buzi:. Biedny maluszek :-(. Nie martw się musi byc dobrze, trzymamy za skarbeczka kciuki :thumbs:. Pozdrawiamy cieplutko :loveu::calus:[/quote] [quote name='karkakarka']Witam ::) Tolka po ostatnim szczepieniu (trzecim) była nieswoja :) A później jeszcze jej gulka wyskoczyła :( Ale rozmasowałam (wedle rad dogomaniaczek) i już wszystko było ok :)[/quote] [quote name='jot11']Witam. Bello po ostatnim szczepieniu też sie źle czuł.Nie mógł chodzić,bardzo bolała go nóżka.Te zastrzyki chyba tak mają,że psiaczki to boli. Ale następnego dnia rano już wszystko było dobrze. Bello w ogóle strasznie płacze przy szczepieniach:placz: A tak ogólnie to Dzień dobry! :multi::multi::multi:[/quote] [quote name='jot11']Zapomniałam,Słodziak w wersji szczurkowej przecuuuudny :loveu: :Cool!::Cool!::Cool!:[/quote] Witam wszystkich mile w to czwartkowe popołudnie Toffiś dzisiaj już się dobrze czuje:bigcool::bigcool::bigcool: strasznie się martwiłam tym wczorajszym dniem ale już jest dobrze, napędził mi stracha bałam się że vet źle zrobił zastrzyk i są powikłania.Ale już mam za sobą ten koszmarny dzień. Dziękuje wszystkim za słowa otuchy i komplementy dla Toffisia:multi: Quote
eve86 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Przesyłamy wieczorne buziaczki dla cukiereczka Toffisia :p Quote
Nati28 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Witamy malego kawalera i jego Pania :lol::loveu: Quote
Marzena* Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Buziolki dla słodziaczka :iloveyou::buzi:. Cieszymy się, że już czuje się dobrze:bigcool: Quote
*Jot* Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Witamy Słodziaka! Pozdrowienia ślemy :multi: :smilecol: Quote
Yoko2009 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Witamy porannie i miłego dnia życzymy:) Quote
Juustii Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Ślicznie witamy w ten słoneczny poranek :D i presyłamy buziaki :kiss_2: Quote
moniczkaa86 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [B][I][FONT=Courier New]Miłego dnia życzą Moniczkoss & Fibkoss :cool1: :loveu:[/FONT][/I][/B] Quote
***Paulina*** Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Witamy:bye: Fajnie że Toffik już się dobrze czuje;) Buziaczki dla niego:loveu: Quote
pycia Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Witamy i przesyłamy pozdrowionka[/FONT]:bye::bluepaw::Cool!: Quote
iwa63 Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 [quote name='eve86']Przesyłamy wieczorne buziaczki dla cukiereczka Toffisia :p [quote name='Nati28']Witamy malego kawalera i jego Pania :lol::loveu: [quote name='Viky i Ja']Buziolki dla słodziaczka :iloveyou::buzi:. Cieszymy się, że już czuje się dobrze:bigcool: [quote name='karkakarka']A ja witam wczesnoporannie :D [quote name='jot11']Witamy Słodziaka! Pozdrowienia ślemy :multi: :smilecol: [quote name='Yoko2009']Witamy porannie i miłego dnia życzymy:) [quote name='Juustii']Ślicznie witamy w ten słoneczny poranek :D i presyłamy buziaki :kiss_2: [quote name='moniczkaa86'][FONT=Courier New]Miłego dnia życzą Moniczkoss & Fibkoss :cool1: :loveu:[/FONT] [quote name='***Paulina***']Witamy:bye: Fajnie że Toffik już się dobrze czuje;) Buziaczki dla niego:loveu: [quote name='pycia'][FONT=Comic Sans MS]Witamy i przesyłamy pozdrowionka[/FONT]:bye::bluepaw::Cool!: [quote name='Doti1986']witamy popołudniowo:loveu: Witam wszystkich serdecznie i dziękuję za odwiedzinki Quote
Yoko2009 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Witamy wieczornie i zapraszamy na foteczki:) Quote
karkakarka Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Dobry wieczór :) Co tam słychać u Toffisia?? Quote
Marzena* Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Witamy się wieczorowo i biegniemy dalej :loveu::evil_lol: Quote
Recommended Posts