Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi:
no nareszcie :diabloti: a my ostatnio kilka rotkowych fotek zrobiliśmy :razz:, co u nas jest oooogrooomnym wyczynem:eviltong:

Posted

asiunia napisał(a):
Niezupełnie;)Moja mama się przeprowadzała i zostawiła nam mieszkanko:multi:

no tak patrze właśnie, że skądś znam te ściany, plakat na drzwiach... :roll::lol::lol:

możesz namówić moich rodziców żeby też zrobili taki manewr?

Posted

[quote name='Daja_'][URL]http://images35.fotosik.pl/74/c5d88d0fb95a2477.jpg[/URL]

że niby ołtarzyk ? :-o:lol:[/QUOTE]
Prawie;) Rottek jeszcze nie zawisł na ścianie więc chwilowo stoi na komodzie:eviltong:

Przechodzimy doła szkoleniowego:shake:Chociaż nie...ja przechodzę bo poczwar jest na etapie"mam Cię w doopie":shake:

Posted

[quote name='zaba14']Asiu a w jakim on teraz jest wieku ??[/QUOTE]
5,5 miesiąca...Ale bardzo mi się nie podoba to co zaczyna się z nim dziać:shake:Jak goopia od 8 tyg. życia dostarczam mu mase bodźców,psów,dziwnych miejsc do socjalizacji co by nie wyrósł na tchórzliwego dzikusa,a tymczasem Paco z daleka obszczekuje psy cału zjeżony,a nie daj boże jakby choćby jamnik ruszył w jego stronę wrzask i ucieczka,mimo że nigdy nie oberwał od żadnego psa:placz:Nigdy nawet na niego nie krzyknęłam(o biciu czy chociażby klapsie nawet mowy nie ma!),a wystarczy że ktos na niego tupnie obcy ogon pod siebie i ucieczka:shake:Co innego na smyczy..wtedy to wielki kozak:roll:Zastanawiam się gdzie zrobiłam błąd,ale postępuje z nim tak samo od początku a fisiować zaczął od paru dni:-(