asiunia Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 Kasiu,poczta,kurier,odbiór osobisty? :D Chantell-oni się kochają :D Quote
Chantell Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 szkoda xD myślałam, że będzie się coś działo xDDD Quote
***kas Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 asiunia napisał(a):Kasiu,poczta,kurier,odbiór osobisty? :D jak chcesz- ja tam mogę nawet paczką nadać :eviltong: Quote
WeronikaM Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Chantell napisał(a):szkoda xD myślałam, że będzie się coś działo xDDD :x ja ci dam "szkoda" !!! ..................... Quote
Pestka Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 http://lh3.ggpht.com/_512oFBW9pTY/SxEmPjCj6SI/AAAAAAAABIc/3hEmPohp6ys/s512/DSC_2956.JPG Cudowny po prostu :loveu: Quote
Chantell Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 no co? chcesz się bić WM? :mad: :loveu: Quote
sunshine Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Widzę że im też nie przeszkadza że jest zimno i włażą do wody:p Quote
tonacja Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Chantell napisał(a):szkoda xD myślałam, że będzie się coś działo xDDD Ej, ej...hamuj się! :angryy: Choć przyznaję, że Paco ma już taki rozstaw szczęk, że bez problemu łapie całą głowę Ringa do paszczy :eviltong: Quote
asiunia Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 U Paculca,Mikołaj był tydzień wcześniej :P Przyniósł wyrko i obróżkę wraz z adrsówką :) Jutro tylko dokupie jakiś kocyk,ale już widać że młodemu się podoba :D Quote
tonacja Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 To wyrko to może jednocześnie robić za wanienkę :diabloti: A obróżka suuuper! Kolejna do kolekcji :evil_lol: Quote
sunshine Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 http://images43.fotosik.pl/233/765f9886f4d60288med.jpg Francja elegancja :D. Ale przystojniak nie za wielki na te wyrko?:P Quote
Linka Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 obróżka fajna.. ale uprzedzam - mało trwała. Przetrenowane na pewnym kłapuchym spanieluchu, aczkolwiek wybrałam mu taką samą :D:D :P wybraliśmy znaczy się.. Quote
***kas Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Jaki dumny i dostojny Pacuś (placuś ?) Piękny Ci futrzak rośnie kobito! Ech pomarzyć... Quote
WeronikaM Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 hehe, fajna obroża i wyreczko a jaki chłopak zadowolony z nabytków ;) Quote
asiunia Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 [quote name='tonacja']To wyrko to może jednocześnie robić za wanienkę :diabloti: A obróżka suuuper! Kolejna do kolekcji :evil_lol: Jak z nim wracałam jakiś pan mnie zapytał czy piesek kąpany będzie więc coś w tym jest :P Francja elegancja . Ale przystojniak nie za wielki na te wyrko?:P On jeszcze rośnie,a im więcej ma miejsca tm mu wygodniej :D obróżka fajna.. ale uprzedzam - mało trwała. Przetrenowane na pewnym kłapuchym spanieluchu, aczkolwiek wybrałam mu taką samą :P wybraliśmy znaczy się.. Dostał jeszcze dławik z dość grubego sznura więc w jego interesie leży żeby obroża wytrzymała jak najdłużej ;) Jaki dumny i dostojny Pacuś (placuś ?) Piękny Ci futrzak rośnie kobito! Ech pomarzyć... Ostatnio Pikuś :D Kochana marzenia są po to by je realizować ;) hehe, fajna obroża i wyreczko a jaki chłopak zadowolony z nabytków dziękujemy :D Quote
***kas Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 asiunia napisał(a):Jak z nim wracałam jakiś pan mnie zapytał czy piesek kąpany będzie więc coś w tym jest :P On jeszcze rośnie,a im więcej ma miejsca tm mu wygodniej :D Dostał jeszcze dławik z dość grubego sznura więc w jego interesie leży żeby obroża wytrzymała jak najdłużej ;) Ostatnio Pikuś :D Kochana marzenia są po to by je realizować ;) dziękujemy :D Ciotka- toteż zrealizowaliśmy jedno z wielu-zapraszam do nas do galerii:diabloti: Quote
zaba14 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 hej Asiu ;) co tam u was słychac? :) http://images38.fotosik.pl/225/9aaeb644f40642a1med.jpg wzrok ma boski ;D Quote
Pestka Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Super ma wyrko, a obroża to jakiej szerokości? Quote
asiunia Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Przez ostatnie kilka dni młodego roznosiło...Wyniakło to z krótkich spacerów(znowu mi się trafiło zapalenie nerwu wzorkowego),ale wczoraj już przegiął na maksa więc...dzisiaj zrobiliśmy Pacowatemu odwet-jak Kuba Bogu tak Bóg kubańczykom :P Od razu wyjaśniając: -pies ma prześwietlone stawy z wynikiem HD A -jazda z młodym trawała jakies +/-20 min Quote
WeronikaM Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 hej :hand: zdjęcia nowe prosimy :) ;) Quote
Recommended Posts