Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

asiunia napisał(a):
Pomarudziłam,to teraz czas pochwalić poczwara...Otóż mój mądry, kochany,kontaktowy,pojętny( dlaczego ja tak ściemniam?:eviltong:)piesio nauczył się pięknie równać na smyczy i uwaga uwaga biegać przy nodze bez smyczy(co ciekawe bez smyczy równać nie umie:roll:)

Z moim psem jest zupełnie odwrotnie :roll: bez smyczy równa a ze smyczą nie... :eviltong: ale biegać przy nodze nie umie... Gratulacje :cool3:

Posted

Cześć kochani,nie zaglądałam do galerii bo miałam troche problemów osobistych. Zajmie pewnie sporo czasu zanim dojdę całkiem do siebie,ale mały potwór(chociaż czy na pewno mały?)nie pozwala mi się załamywać.Filmik z postępów poczwara będzie na pewno-ale kiedy?Nie bardzo wiem. Z przyczyn zdrowotnych nie mogę za bardzo chodzić,więc o dłuższych spacerach czy nawet krótkich biegach nie ma póki co mowy. Cyknęłam pare fotek domowych wiec dam pó
źniej:

Posted

Ja u Cię byłam z miesiąc temu parę razy :loveu: ale jakoś tak nie komentowałam :P
Paco strasznie urósł :cool3: śliczniasty jest :loveu:
Krów te włosy za uszami dalej ma takie jakby karbowane :D tylko tego nie widać.
A jak miał właśnie kilka miesięcy, jak zmieniał sierśc i kilka miesięcy później to na grzbiecie, szczególnie z tyłu, nad ogonem miał jakby pofalowaną sierść, taką średnio fajną w dotyku ^^ a potem mu się całkiem to wymieniło i ma prostą :) może u Twojego też po prostu poczekać musisz ^^

Posted

Za niedługo Ci zacznie rosnąc wszerz, nie na wysokość ^^ najpierw go wyciągnie, będzie chudzina taka, a potem zacznie masy nabierać
taki już jestem stary chopok :diabloti::loveu::loveu:

Posted

asiunia napisał(a):
Mnie się wydaje że troszkę przystopował,chociaż jak dla mnie może jeszcze rosnąć i rosnąć i rosnąć;) Dzisiaj potwór kończy 6 miesięcy.

No to Gratulacje ! :BIG:

Ja to mam wyczucie, akurat na świętowanie wpadłam :lol: Niech rośnie ! Duuże jest faajne :loveu::loveu::loveu:

Posted

Czarnulka napisał(a):
Paco :loveu: jak wypiękniał:loveu:

Dziękować:loveu:Chociaż on jest ładniejszy w realu niż na zdjęciach,zdecydowanie nie jest fotogeniczny;)