Edi100 Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 Pani była u mnie własnie. Psy jedzą zupę z Kościoła:(:( Potrzebna karma:( Ja kupię choć małą paczkę na dziś, ale chcę Was prosic o pomoc by nie były głodne:( Może ma ktoś na zbyciu??? HELP! Quote
Helga&Ares Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Edi100 napisał(a):Pani była u mnie własnie. Psy jedzą zupę z Kościoła:(:( Potrzebna karma:( Ja kupię choć małą paczkę na dziś, ale chcę Was prosic o pomoc by nie były głodne:( Może ma ktoś na zbyciu??? HELP! Edi co to za psy i jakiej karmy potrzebują? Quote
Edi100 Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 Helga&Ares napisał(a):Edi co to za psy i jakiej karmy potrzebują? Foty będą jutro. Karmy jakiej kolwiek,Pani chodzi na stołowke do Kościoła po zupę dla Nich:( Jedna sunia mała jasna, przylepna ale bez górnych zębów. Pies troche jak sznaucer z ponym, młody 2 lata,posłuszny i grzeczny. Quote
GoniaP Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Edi, podaj mi adres na pw, zamówię karmę i wyślę. Jakieś preferencje? Quote
Helga&Ares Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 GoniaP napisał(a):Edi, podaj mi adres na pw, zamówię karmę i wyślę. Jakieś preferencje? Ja mam adres Quote
Edi100 Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 Helga&Ares napisał(a):Ja mam adres Bardzo, bardzo Wam dziękuję w imieniu głodnych psów. Quote
GoniaP Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Karma została zamówiona i wysłana pod wskazany adres. Powinna dojść jutro lub pojutrze. Quote
Edi100 Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 GoniaP napisał(a):Karma została zamówiona i wysłana pod wskazany adres. Powinna dojść jutro lub pojutrze. Bardzo, bardzo dziękuję:) Komu moge przesłac foty, żeby wstawić na wątek? Ja nie umiem:oops: Quote
Isadora7 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 [quote name='Edi100']Bardzo, bardzo dziękuję:) Komu moge przesłac foty, żeby wstawić na wątek? Ja nie umiem:oops: Ślij [email protected] . Quote
Edi100 Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 Jeszcze jeden problem:( Piesy mają pchły:(:( Quote
Edi100 Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 [quote name='Isadora7']Ślij [email protected] . Poszły foty. Quote
Helga&Ares Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Chłopak (zakochałam się w Nim!:loveu:) Quote
Edi100 Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 [quote name='Helga&Ares']Dziewczynka lisiczka Opis Piesków: > > Borys jest spokojny,kocha dzieci,i ma zaledwie dwa lata.jest > mieszańcem,ma > > 50cm wzrostu.Lubi towarzystwo i jest usłuchany.podaje łape,pilnuje > > domu,jest kochany. > > Muszka jest spokojna,ma już z 10lat.bardzo lubi towarzystwo i była > > trzymana w domu,jest posłuszna,i jak widać na zdjęciu bardzo malutka. Pomożecie szukac domków?:oops: Quote
Edi100 Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 Karma dotarła:multi:Pieski bardzo merdająco ogonkiem dziękują darczyńcom:loveu: Dziś mnie już nie będzie na dogo, jak coś to sms 691699213 Quote
Helga&Ares Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Edi100 napisał(a): Pomożecie szukac domków?:oops: Sama bym brała:oops: Quote
Edi100 Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 Borys wczoraj pojechał do swojego domu do Bolesławca:) Bedę prosiła za kilka dni o wizyte po adopcyjną. Karma, która została to jesli pozwolicie, zostanie przeznaczona dla Soni, rocznej suni z interwencji gdzie byłam. Na razie wszystko pod kontrolą i ręka na pulsie, ale Sonia bedzie miała swój watek bo szuka domu. Została sama Muszka w pustym domu:( Ale juz nie głodna:) Quote
majqa Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 [quote name='Edi100']Borys wczoraj pojechał do swojego domu do Bolesławca:) Bedę prosiła za kilka dni o wizyte po adopcyjną. Karma, która została to jesli pozwolicie, zostanie przeznaczona dla Soni, rocznej suni z interwencji gdzie byłam. Na razie wszystko pod kontrolą i ręka na pulsie, ale Sonia bedzie miała swój watek bo szuka domu. Została sama Muszka w pustym domu:( Ale juz nie głodna:) Wybacz Edi, że dopytam/ upewnię się. Borys - to ten z fotek - jest już w nowym domu. Muszka - też z fotek - potrzebuje domu. Czy ona tam siedzi kompletnie sama? :-o Piszesz: Muszka jest spokojna,ma już z 10lat.bardzo lubi towarzystwo i była trzymana w domu,jest posłuszna,i jak widać na zdjęciu bardzo malutka." Edi, dopytam, czyje towarzystwo ona lubi - ludzi (?), innych zwierząt (?) - a jeśli tak, jak na nie reaguje (psy, suki, koty)? Utrzymuje czystość w domu (to, że w nim była nie jest dla mnie jednoznaczne), jak chodzi na smyczy, znosi jazdę autem, ma książeczkę zdrowia (co w niej ma, jakie, aktualne szczepienia)? Jaka jest? Do jakiego domu ją polecasz? Dane kontaktowe do ogłoszeń, czyje? Możesz się postarać o dodatkowe, fotogeniczne zdjęcia? Quote
Edi100 Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 [quote name='majqa']Wybacz Edi, że dopytam/ upewnię się. Borys - to ten z fotek - jest już w nowym domu. Muszka - też z fotek - potrzebuje domu. Czy ona tam siedzi kompletnie sama? :-o Piszesz: Muszka jest spokojna,ma już z 10lat.bardzo lubi towarzystwo i była trzymana w domu,jest posłuszna,i jak widać na zdjęciu bardzo malutka." Edi, dopytam, czyje towarzystwo ona lubi - ludzi (?), innych zwierząt (?) - a jeśli tak, jak na nie reaguje (psy, suki, koty)? Utrzymuje czystość w domu (to, że w nim była nie jest dla mnie jednoznaczne), jak chodzi na smyczy, znosi jazdę autem, ma książeczkę zdrowia (co w niej ma, jakie, aktualne szczepienia)? Jaka jest? Do jakiego domu ją polecasz? Dane kontaktowe do ogłoszeń, czyje? Możesz się postarać o dodatkowe, fotogeniczne zdjęcia? To jest info, które dostałam i widziałam tę suczkę:) Dowiem sie wszystkiego i napiszę:) Quote
majqa Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Edi100 napisał(a):(...) Dowiem sie wszystkiego i napiszę:) OK. Czekam aż zrobisz sunię w pigułce i pomogę ją poogłaszać. :lol: Quote
Edi100 Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 majqa napisał(a):OK. Czekam aż zrobisz sunię w pigułce i pomogę ją poogłaszać. :lol: Oczywiście:) Borys zakochany w domku a domek w Borysie:multi::multi::multi: Quote
majqa Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Super, niech się Boryskowi szczęści!!! :lol: Quote
Edi100 Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 majqa napisał(a):Super, niech się Boryskowi szczęści!!! :lol: Pewnie:) Co do Muszki to wieści z pierwszej ręki: cyt: Kocha, dzieci,koty. Małegom kotka potrafi wychować. Dla psów ok:)Umie chodzic na smyczy, zachowuje czystośc w domku.Grzeczna i spokojna. Chodzi przy nodze:) Numer do Pani co ją Karmi:513811318 Quote
majqa Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Edi, z tego już coś wyciągnę ale...Plizzz, podaj mi swoje dane kontaktowe - tel. mail. Wolałabym/ byłabym spokojniejsza, gdybyś to Ty robiła selekcję domkową, czyli w ogłoszeniu podałabym Twoje dane. Quote
Edi100 Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 [quote name='majqa']Edi, z tego już coś wyciągnę ale...Plizzz, podaj mi swoje dane kontaktowe - tel. mail. Wolałabym/ byłabym spokojniejsza, gdybyś to Ty robiła selekcję domkową, czyli w ogłoszeniu podałabym Twoje dane. Oczywiście, choć i adopcja Boryska była "pod moja ręką" bo Pani do mnie telefonuje, a ja w gotowości:) Mój numer:691 699 213 [email protected] Czy mogę Cie poprosić jeszcze o ogłoszaenia dla pewnej Suni? Założę jej wątek, tylko mysli ogarnę:( Quote
Recommended Posts