Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='sh_maniak'][quote name='Diana14'][quote name='Marcino1978']jeszcze raz Dianka dzięki serdeczne za wystawienie Lilu :wink:[/quote]

Ehh nie posżło tak jakbym chciala bo mała pierwszy raz z taką konkurencją biegała i oglądała się albo ciągnęła. Na szczęście na koniec już ładnie biegła ale ten upał to był koszmar dla psiaka... :roll:[/quote]

Biegała z większa konkurencja na finałach ze mną :D [/quote]

Heh trochę co innego jak sa psy jednej rasy. U kolaków tez tak jest, ze głupawki dostają i się ciesza mimo, ze np nigdy się nie widziały a do pozostałych podchodza obojętnie (czyt. olewczko :lol: )

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Diana14'][quote name='sh_maniak'][quote name='Diana14'][quote name='Marcino1978']jeszcze raz Dianka dzięki serdeczne za wystawienie Lilu :wink:[/quote]

Ehh nie posżło tak jakbym chciala bo mała pierwszy raz z taką konkurencją biegała i oglądała się albo ciągnęła. Na szczęście na koniec już ładnie biegła ale ten upał to był koszmar dla psiaka... :roll:[/quote]

Biegała z większa konkurencja na finałach ze mną :D [/quote]

Heh trochę co innego jak sa psy jednej rasy. U kolaków tez tak jest, ze głupawki dostają i się ciesza mimo, ze np nigdy się nie widziały a do pozostałych podchodza obojętnie (czyt. olewczko :lol: )[/quote]

Troszkę racji w tym jest :wink:
Ale na porównaniu z ta samą rasą tez z nia biegałam :D
w kazdym przypadku idealnie 8)

Posted

[quote name='Marcino1978'][quote name='sh_maniak'][quote name='Diana14'][quote name='Marcino1978']jeszcze raz Dianka dzięki serdeczne za wystawienie Lilu :wink:[/quote]

Biegała z większa konkurencja na finałach ze mną :D
I tak super wam poszło :D[/quote]

ja juz z Toba nie biegam bo i tam przegram :lol: :lol: :lol:

:wink:[/quote]

róznie bywa :wink:

Posted

[quote name='olcha']grygy najlepszę szczenię w rasie dostała twoja yorczka? Chyba szła przede mną i Tequilą cziłałką. :D pozdrówki :)[/quote]

Tak moja Yoreczka dostałą najlepsze szczenie :D hmmmm no tak byłem przed takim tycim tycim psiaczkiem, i zastanawiałem się czy to nie cziłalka :lol: szkoda, ze nie wiedziałem, ze jesteś z dogo, byśmy pogadali sobie :(

Posted

:) ja na dogomani jestem od niedawna więc jeszcze się nie za bardzo orientuję. Ale śliczna twoja Yoreczka. Dobrze, że ten parasol na nas nie poleciał bo psinki by nie przeżyły :P a masz może przez przypadek jakies zdjęcia mojej psiny mikruski?

Posted

a ja za to miałam przyjemność sekretarzyć na ringu szczeniąt i młodzieży Yorków, a wceśniej flatów i nowa scotia retriverów oraz płochaczy niemieckich, pozdrawiam i gartuluję wszystkim dogomaniakom

Posted

Ja z Cziką wywalczyłam Res CACIBa! Jesteśmy dumne, bo to nasza 2 wystawa!
Szkoda tylko, że osoby które sekretarzowały na walijczykach napisaly zaledwie 1/4 z opisu, który dyktowała pani Sędzia... :(
Ogólnie wystawa udana!

Posted

[quote name='PSYLLA']Gratuluje sukcesów tym co już się pochwalili i czekam na kolejne relacje i wyniki z finałów :D A przy okazji mam prośbę: czy może mi ktoś sprawdzić po jakich rodzicach były suczki, posokowce bawarski:
KARMEN Królestwo Berty i EDA z Gisarky. Z góry ślicznie dziękuje :)[/quote]
KARMEN- ojciec CEZAR Pisowody, matka BERTA z Lasek
EDA- ojciec DaG devana matka DAJA Ungarova luka

Posted

[quote name='annaszustakiewicz']a ja za to miałam przyjemność sekretarzyć na ringu szczeniąt i młodzieży Yorków, a wceśniej flatów i nowa scotia retriverów oraz płochaczy niemieckich, pozdrawiam i gartuluję wszystkim dogomaniakom[/quote]

Jak flatow to pewnie pamietasz pieknego czarnego flata ktory wzial CACIB i BOB - to flat naszego dobrego przyjaciela. Import z najlepszej hodowli na swiecie - "Almanza" ;) Nordus:

[URL=http://img326.imageshack.us/my.php?image=pict00410qo.jpg][img]http://img326.imageshack.us/img326/4222/pict00410qo.th.jpg[/img][/URL] :wink:

Posted

[b]olcha[/b]] nie mam zdjęc z BIS-u bo w ogóle paratu ie zabrałem niestety :( No ale parasol był groźny, dobrze, z eakurat mnie przywaliło, bo jakby w psy to by przedzurawiło je :-?

Posted

[quote name='annaszustakiewicz']a ja za to miałam przyjemność sekretarzyć na ringu szczeniąt i młodzieży Yorków, a wceśniej flatów i nowa scotia retriverów oraz płochaczy niemieckich, pozdrawiam i gartuluję wszystkim dogomaniakom[/quote]

:D :D :D czyli u nas na ringu byłas :lol: ale fajnie, haha na każdym kroku dogomaniacy :lol:

Posted

[b]Aniu [/b]to w takim razie i ja (z moja suczka w szczeniakach) i Maćka(grygy) sunię(tez w szczeniakach)widziałaś.. a wcześniej jeszcze psa w mlodziezy pokazywałam. :wink:
hehe,rzeczywiście dogomaniaków wszędzie pełno :D super

Posted

faktycznie sami dogomaniacy,
flata zapamiętałam bo faktycznie imponujący...
a Yorków było tyle że niestety kojarzę tylko zwycięzców szczeniaków i młodzieży...podrawiam i garuluję sukcesów

Posted

[quote name='banjo']ma moze ktos wyniki malamutów wszystkich klas??? bardzo bym mocno prosiła :D[/quote]
prosze bardzo:
Niestety nie znam ocen tylko tytuły i lokaty moge podać:
PSY:

klasa mlodzieży:
GOTTI ze Śnieżnej Doliny-Zw.Mł

klasa pośrednia:
lok 1. EFENDI ze Śnieżnej Doliny-CWC
lok 2. ELBROS ze Śnieżnej Doliny
lok 3. CHAKEBA w Kampinowskim Boru
lok 4. NANUK z Eskimoskiej Wioski

klasa otwarta
lok 1. Z'AGAT z Indianskiej Wioski-CWC
lok 2. MRÓZ z Muchnic
lok 3. ENKIDU ze Snieznej Doliny
lok 4. SHERYF Wioska Inuiów

klasa championów
lok 1. BUFFLO BILL Inditarod-CACIB,CWC
lok 2. DUBLIN Sausimayok-res.CACIB

klasa weteranów
BISCUIT(A)-NWwR

SUKI:
klasa szczeniąt:
lok 1. CHEER Huk amarok
lok 2. ARROW YAKIMA Z Indiańskiej wioski
lok 3. HARRIET z Śnieznej Doliny

klasa młodzieży:
lok 1. SHAKTOOLIK Huk Amarok-Zw Mł,NJwR
lok 2. Pahajo VANITY
lok 3. GREY ze Śnieżnej Doliny
lok 4. BERTA z Północnej Tundry

klasa pośrednia
lok 1.TANTRA Sausimayok-res.CACIB,CWC
lok 2.CHILKA w Kampinowskim Boru

klasa otwarta
lok 1. GREAT SPIRIT Inditarod-BOB,CACIB,CWC
lok 2. SHAKIRA Wioska Inuitów

klasa weteranek
lok 1. ALGONGKA Am Merkambentaner

z malamucimi pozdrowieniami iwona

Posted

[quote name='banjo']ma moze ktos wyniki malamutów wszystkich klas??? bardzo bym mocno prosiła :D[/quote]
zaraz zaraz Pahajo Vanity to twoja malamutka?
Jeśli tak to mam sporo waszych zdjeć,które moge podesłać Ci na maila,tylko mi go podaj jakbys chciała.
pozdrawiam iwona

Posted

[quote name='annaszustakiewicz']KARMEN- ojciec CEZAR Pisowody, matka BERTA z Lasek
EDA- ojciec DaG devana matka DAJA Ungarova luka[/quote]

Aniu, dziękuja bardzo :D

Posted

[quote name='gwiezdny-wyslannik']

Jak flatow to pewnie pamietasz pieknego czarnego flata ktory wzial CACIB i BOB - to flat naszego dobrego przyjaciela. Import z najlepszej hodowli na swiecie - "Almanza" ;) Nordus:

[URL=http://img326.imageshack.us/my.php?image=pict00410qo.jpg][img]http://img326.imageshack.us/img326/4222/pict00410qo.th.jpg[/img][/URL] :wink:[/quote]

jaki ten swiat maly :-)

To ja tez sie pochwale prawie "moimi" maluszkami z mlodziezy:

Compendio Vanta Verona 1/2, Zw. Ml.
Compendio Vass Vileroy 1/3, Zw. Ml., NJwR

Posted

[quote name='ofcaa'][quote name='banjo']ma moze ktos wyniki malamutów wszystkich klas??? bardzo bym mocno prosiła :D[/quote]
zaraz zaraz Pahajo Vanity to twoja malamutka?
Jeśli tak to mam sporo waszych zdjeć,które moge podesłać Ci na maila,tylko mi go podaj jakbys chciała.
pozdrawiam iwona[/quote]
no to moja kruszynka :lol: ... fajowo że masz fotki możesz podesłać na [email][email protected][/email] ...dzięki :D :P :D

Posted

[quote name='Martyna'][quote name='gwiezdny-wyslannik']

[URL=http://img326.imageshack.us/my.php?image=pict00410qo.jpg][img]http://img326.imageshack.us/img326/4222/pict00410qo.th.jpg[/img][/URL] :wink:[/quote]

jaki ten swiat maly :-)

To ja tez sie pochwale prawie "moimi" maluszkami z mlodziezy:

Compendio Vanta Verona 1/2, Zw. Ml.
Compendio Vass Vileroy 1/3, Zw. Ml., NJwR[/quote]
Martyna, a o jakim pokrewieństwie piszesz? Jakieś rodzeństwo Twojej suni?

Posted

[quote name='anetta']flashka-g, to jednak Ty bylas dzis na ringu glownym, prawda? :D z syberianem :D tak?

Bajno, gratuluje :P :D[/quote]

anetta to nie była flashka, tylko jej sobowtór czyli ja :lol:

Posted

po raz setny znowu nas mylą;]
hehehehe;]
:lol: 8)
spoko anetta nie ty pierwsza i pewnie nie ostatnia....nawet moja prawdziwa rodzona siostra mnie kiedys z Gosią pomyliła :roll: Teraz juz zmieniałm fryzure, ale pewnie dalej beda nas mylić;]