Diana14 Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 [quote name='sh_maniak'][quote name='Diana14'][quote name='Marcino1978']jeszcze raz Dianka dzięki serdeczne za wystawienie Lilu :wink:[/quote] Ehh nie posżło tak jakbym chciala bo mała pierwszy raz z taką konkurencją biegała i oglądała się albo ciągnęła. Na szczęście na koniec już ładnie biegła ale ten upał to był koszmar dla psiaka... :roll:[/quote] Biegała z większa konkurencja na finałach ze mną :D [/quote] Heh trochę co innego jak sa psy jednej rasy. U kolaków tez tak jest, ze głupawki dostają i się ciesza mimo, ze np nigdy się nie widziały a do pozostałych podchodza obojętnie (czyt. olewczko :lol: ) Quote
sh_maniak Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 [quote name='Diana14'][quote name='sh_maniak'][quote name='Diana14'][quote name='Marcino1978']jeszcze raz Dianka dzięki serdeczne za wystawienie Lilu :wink:[/quote] Ehh nie posżło tak jakbym chciala bo mała pierwszy raz z taką konkurencją biegała i oglądała się albo ciągnęła. Na szczęście na koniec już ładnie biegła ale ten upał to był koszmar dla psiaka... :roll:[/quote] Biegała z większa konkurencja na finałach ze mną :D [/quote] Heh trochę co innego jak sa psy jednej rasy. U kolaków tez tak jest, ze głupawki dostają i się ciesza mimo, ze np nigdy się nie widziały a do pozostałych podchodza obojętnie (czyt. olewczko :lol: )[/quote] Troszkę racji w tym jest :wink: Ale na porównaniu z ta samą rasą tez z nia biegałam :D w kazdym przypadku idealnie 8) Quote
sh_maniak Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 [quote name='Marcino1978'][quote name='sh_maniak'][quote name='Diana14'][quote name='Marcino1978']jeszcze raz Dianka dzięki serdeczne za wystawienie Lilu :wink:[/quote] Ehh nie posżło tak jakbym chciala bo mała pierwszy raz z taką konkurencją biegała i oglądała się albo ciągnęła. Na szczęście na koniec już ładnie biegła ale ten upał to był koszmar dla psiaka... :roll:[/quote] Biegała z większa konkurencja na finałach ze mną :D I tak super wam poszło :D[/quote] ja juz z Toba nie biegam bo i tam przegram :lol: :lol: :lol: :wink:[/quote] róznie bywa :wink: Quote
grygy Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 [quote name='olcha']grygy najlepszę szczenię w rasie dostała twoja yorczka? Chyba szła przede mną i Tequilą cziłałką. :D pozdrówki :)[/quote] Tak moja Yoreczka dostałą najlepsze szczenie :D hmmmm no tak byłem przed takim tycim tycim psiaczkiem, i zastanawiałem się czy to nie cziłalka :lol: szkoda, ze nie wiedziałem, ze jesteś z dogo, byśmy pogadali sobie :( Quote
olcha Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 :) ja na dogomani jestem od niedawna więc jeszcze się nie za bardzo orientuję. Ale śliczna twoja Yoreczka. Dobrze, że ten parasol na nas nie poleciał bo psinki by nie przeżyły :P a masz może przez przypadek jakies zdjęcia mojej psiny mikruski? Quote
Cervarius Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 a ja za to miałam przyjemność sekretarzyć na ringu szczeniąt i młodzieży Yorków, a wceśniej flatów i nowa scotia retriverów oraz płochaczy niemieckich, pozdrawiam i gartuluję wszystkim dogomaniakom Quote
aga_ostaszewska Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 Ja z Cziką wywalczyłam Res CACIBa! Jesteśmy dumne, bo to nasza 2 wystawa! Szkoda tylko, że osoby które sekretarzowały na walijczykach napisaly zaledwie 1/4 z opisu, który dyktowała pani Sędzia... :( Ogólnie wystawa udana! Quote
Cervarius Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 [quote name='PSYLLA']Gratuluje sukcesów tym co już się pochwalili i czekam na kolejne relacje i wyniki z finałów :D A przy okazji mam prośbę: czy może mi ktoś sprawdzić po jakich rodzicach były suczki, posokowce bawarski: KARMEN Królestwo Berty i EDA z Gisarky. Z góry ślicznie dziękuje :)[/quote] KARMEN- ojciec CEZAR Pisowody, matka BERTA z Lasek EDA- ojciec DaG devana matka DAJA Ungarova luka Quote
banjo Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 ma moze ktos wyniki malamutów wszystkich klas??? bardzo bym mocno prosiła :D Quote
gwiezdny-wyslannik Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 [quote name='annaszustakiewicz']a ja za to miałam przyjemność sekretarzyć na ringu szczeniąt i młodzieży Yorków, a wceśniej flatów i nowa scotia retriverów oraz płochaczy niemieckich, pozdrawiam i gartuluję wszystkim dogomaniakom[/quote] Jak flatow to pewnie pamietasz pieknego czarnego flata ktory wzial CACIB i BOB - to flat naszego dobrego przyjaciela. Import z najlepszej hodowli na swiecie - "Almanza" ;) Nordus: [URL=http://img326.imageshack.us/my.php?image=pict00410qo.jpg][img]http://img326.imageshack.us/img326/4222/pict00410qo.th.jpg[/img][/URL] :wink: Quote
grygy Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 [b]olcha[/b]] nie mam zdjęc z BIS-u bo w ogóle paratu ie zabrałem niestety :( No ale parasol był groźny, dobrze, z eakurat mnie przywaliło, bo jakby w psy to by przedzurawiło je :-? Quote
grygy Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 [quote name='annaszustakiewicz']a ja za to miałam przyjemność sekretarzyć na ringu szczeniąt i młodzieży Yorków, a wceśniej flatów i nowa scotia retriverów oraz płochaczy niemieckich, pozdrawiam i gartuluję wszystkim dogomaniakom[/quote] :D :D :D czyli u nas na ringu byłas :lol: ale fajnie, haha na każdym kroku dogomaniacy :lol: Quote
Magdalena1 Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 [b]Aniu [/b]to w takim razie i ja (z moja suczka w szczeniakach) i Maćka(grygy) sunię(tez w szczeniakach)widziałaś.. a wcześniej jeszcze psa w mlodziezy pokazywałam. :wink: hehe,rzeczywiście dogomaniaków wszędzie pełno :D super Quote
Cervarius Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 faktycznie sami dogomaniacy, flata zapamiętałam bo faktycznie imponujący... a Yorków było tyle że niestety kojarzę tylko zwycięzców szczeniaków i młodzieży...podrawiam i garuluję sukcesów Quote
ofca Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 [quote name='banjo']ma moze ktos wyniki malamutów wszystkich klas??? bardzo bym mocno prosiła :D[/quote] prosze bardzo: Niestety nie znam ocen tylko tytuły i lokaty moge podać: PSY: klasa mlodzieży: GOTTI ze Śnieżnej Doliny-Zw.Mł klasa pośrednia: lok 1. EFENDI ze Śnieżnej Doliny-CWC lok 2. ELBROS ze Śnieżnej Doliny lok 3. CHAKEBA w Kampinowskim Boru lok 4. NANUK z Eskimoskiej Wioski klasa otwarta lok 1. Z'AGAT z Indianskiej Wioski-CWC lok 2. MRÓZ z Muchnic lok 3. ENKIDU ze Snieznej Doliny lok 4. SHERYF Wioska Inuiów klasa championów lok 1. BUFFLO BILL Inditarod-CACIB,CWC lok 2. DUBLIN Sausimayok-res.CACIB klasa weteranów BISCUIT(A)-NWwR SUKI: klasa szczeniąt: lok 1. CHEER Huk amarok lok 2. ARROW YAKIMA Z Indiańskiej wioski lok 3. HARRIET z Śnieznej Doliny klasa młodzieży: lok 1. SHAKTOOLIK Huk Amarok-Zw Mł,NJwR lok 2. Pahajo VANITY lok 3. GREY ze Śnieżnej Doliny lok 4. BERTA z Północnej Tundry klasa pośrednia lok 1.TANTRA Sausimayok-res.CACIB,CWC lok 2.CHILKA w Kampinowskim Boru klasa otwarta lok 1. GREAT SPIRIT Inditarod-BOB,CACIB,CWC lok 2. SHAKIRA Wioska Inuitów klasa weteranek lok 1. ALGONGKA Am Merkambentaner z malamucimi pozdrowieniami iwona Quote
ofca Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 [quote name='banjo']ma moze ktos wyniki malamutów wszystkich klas??? bardzo bym mocno prosiła :D[/quote] zaraz zaraz Pahajo Vanity to twoja malamutka? Jeśli tak to mam sporo waszych zdjeć,które moge podesłać Ci na maila,tylko mi go podaj jakbys chciała. pozdrawiam iwona Quote
PSYLLA Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 [quote name='annaszustakiewicz']KARMEN- ojciec CEZAR Pisowody, matka BERTA z Lasek EDA- ojciec DaG devana matka DAJA Ungarova luka[/quote] Aniu, dziękuja bardzo :D Quote
Cervarius Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 Aniu, dziękuja bardzo :D[/quote] bardzo proszę i polecam się na przyszłość :wink: Quote
Martyna Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 [quote name='gwiezdny-wyslannik'] Jak flatow to pewnie pamietasz pieknego czarnego flata ktory wzial CACIB i BOB - to flat naszego dobrego przyjaciela. Import z najlepszej hodowli na swiecie - "Almanza" ;) Nordus: [URL=http://img326.imageshack.us/my.php?image=pict00410qo.jpg][img]http://img326.imageshack.us/img326/4222/pict00410qo.th.jpg[/img][/URL] :wink:[/quote] jaki ten swiat maly :-) To ja tez sie pochwale prawie "moimi" maluszkami z mlodziezy: Compendio Vanta Verona 1/2, Zw. Ml. Compendio Vass Vileroy 1/3, Zw. Ml., NJwR Quote
zakla Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 [quote]Czy ZK podaje gdzieś wyniki wystawy?[/quote] Pytam o to samo?????? Quote
banjo Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 [quote name='ofcaa'][quote name='banjo']ma moze ktos wyniki malamutów wszystkich klas??? bardzo bym mocno prosiła :D[/quote] zaraz zaraz Pahajo Vanity to twoja malamutka? Jeśli tak to mam sporo waszych zdjeć,które moge podesłać Ci na maila,tylko mi go podaj jakbys chciała. pozdrawiam iwona[/quote] no to moja kruszynka :lol: ... fajowo że masz fotki możesz podesłać na [email][email protected][/email] ...dzięki :D :P :D Quote
Asiaczek Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 [quote name='Martyna'][quote name='gwiezdny-wyslannik'] Jak flatow to pewnie pamietasz pieknego czarnego flata ktory wzial CACIB i BOB - to flat naszego dobrego przyjaciela. Import z najlepszej hodowli na swiecie - "Almanza" ;) Nordus: [URL=http://img326.imageshack.us/my.php?image=pict00410qo.jpg][img]http://img326.imageshack.us/img326/4222/pict00410qo.th.jpg[/img][/URL] :wink:[/quote] jaki ten swiat maly :-) To ja tez sie pochwale prawie "moimi" maluszkami z mlodziezy: Compendio Vanta Verona 1/2, Zw. Ml. Compendio Vass Vileroy 1/3, Zw. Ml., NJwR[/quote] Martyna, a o jakim pokrewieństwie piszesz? Jakieś rodzeństwo Twojej suni? Quote
Gosia & c.o. Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 [quote name='anetta']flashka-g, to jednak Ty bylas dzis na ringu glownym, prawda? :D z syberianem :D tak? Bajno, gratuluje :P :D[/quote] anetta to nie była flashka, tylko jej sobowtór czyli ja :lol: Quote
flashka-g Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 po raz setny znowu nas mylą;] hehehehe;] :lol: 8) spoko anetta nie ty pierwsza i pewnie nie ostatnia....nawet moja prawdziwa rodzona siostra mnie kiedys z Gosią pomyliła :roll: Teraz juz zmieniałm fryzure, ale pewnie dalej beda nas mylić;] Quote
Recommended Posts