Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A u nas słoneczko i cieplutko :D :D a jak oglądałemw czoraj pogode, to burze miały być tu na śląsku a w Wawie miało być słoneczko i w ogóle a tu an odwrót sie porobiło :evilbat: :lol:

Posted

no ciekawe jak poszło?! normlanie umieram z ciekawości i jak sobie poradzili z tą okropną pogodą,teraz już świeci słoneczko,ale ziemia i trawa mokre jak chłooolera..
a ja ponawiam pytanie w jakiej odległości są rozmieszczone ringi 4 i 9 !!!!
i jak wyglądają ringi,bardzo zarośnięte czy ścięta trawa? to ważne gdyż mój piesek ma zaledwie 20 cm :lol: więc ciekawe czy go będzie widać :lol:

Posted

na wystawie parowa, ale przelotnie kropilo, co dawalo troszke chlodu :D
w drodze do domu lalo na maxa, a u mnie w domu ani kropla nie spadla.... jedna chmurka przelecila. Zobaczymy jak bedzie jutro :D

nie wiem jak to z tymi swiadectwami... ja weszlam przez parking w ogole przez NIKOGO nie pytana po co ide i czemu. Ide jeszcze jutro, mam nadzieje, ze sie nie okaze ze jednak papierek z zaswiadczeniem musi byc :lol:

miejsc do parkowania mase! wiec sie o to nie martwcie. Picie, jedzonko jest wiec zapraszamy na jutro :-) jutro pastuszki i retrievery, hura!

Posted

[quote name='Magdalena1']no ciekawe jak poszło?! normlanie umieram z ciekawości i jak sobie poradzili z tą okropną pogodą,teraz już świeci słoneczko,ale ziemia i trawa mokre jak chłooolera..
a ja ponawiam pytanie w jakiej odległości są rozmieszczone ringi 4 i 9 !!!!
i jak wyglądają ringi,bardzo zarośnięte czy ścięta trawa? to ważne gdyż mój piesek ma zaledwie 20 cm :lol: więc ciekawe czy go będzie widać :lol:[/quote]
będzie go widać spoko

Posted

[quote name='adda'][quote name='banjo']mam pytanie bo w zgłoszeniu jest napisane, ze między 7-9.30 wydawane są katalogi. Czy rzeczywiście tylko w tych godz można się po nie zgłosic? i czy trzeba już z psem? bo my wystawiamy się dopiero o 12.20[/quote] My się wystawiamy po godz. 13 i nie mam najmniejszego zamiaru taszczyć swojego futrzaka na wystawę wcześniej :evil: Ma być gorąco i nie będę go narażała na męczarnie. Najwyżej nie będę miała katalogu :roll:[/quote]

A my nie mamy nr startowego, bo w ZK nie odnotowali naszej wpłaty za odwołaną wystawę, a wchodzimy o 12.40 :evil: . Nie zamierzam jechać na 9.00 mam nadzieję, że później tez mi wydadzą.

Mam nadzieję, że odezwie sie ktoś, kto dziś przez to przechodził. Duże tłumy były do sekretariatu?

Posted

[quote name='Insomnia']słuchajcie,jak dojechac np.z centrum autobusami na ta wystawe????[/quote]
Jeśli będziesz bez psa, to możesz się zabrać ze mną.
Pies się już nie zmieści. :lol:

Posted

Ja bylam dzis z przyjaciolka i jej seterami. Z parkingiem problemu nie bylo, nam sprawdzali tylko potwierdzenia i ksiazeczki. Na wystawie makabryczny upal, pozniej deszcz z burza w oddali. Seterki wypadly calkiem ladnie, Kajmak zdobyl zw.mlodz.Frida, Coco i Kaja srebrne medala w klasie mlodziezy i otwartej i championach, Iska najlepsza weteranka w rasie :angel:
A mi przypadlo w udziale wystawianie samoyedka znajomych na BIS Puppy- jednak bez wiekszych rewelacji :-?
Wystawa calkiem fajna, bardzo mi sie podobalo jak NigdyNigdy poprowadzila konkurencje finalowe. Mam troche fotek, kilka z ringu seterow irlandzkich, samoyedow i mlodego prezentera, wrzuce jak tylko troche ochlone :P
Gratulacje dla wszystkich Dogomaniakow i ich psiakow, ktore dzis startowaly :wink:

Posted

[quote name='Lara']
miejsc do parkowania mase! wiec sie o to nie martwcie. Picie, jedzonko jest wiec zapraszamy na jutro :-) jutro pastuszki i retrievery, hura![/quote]

To płatne miejsca, czy dało się zaparkować bez płacenia?

Posted

Gratuluje sukcesów tym co już się pochwalili i czekam na kolejne relacje i wyniki z finałów :D A przy okazji mam prośbę: czy może mi ktoś sprawdzić po jakich rodzicach były suczki, posokowce bawarski:
KARMEN Królestwo Berty i EDA z Gisarky. Z góry ślicznie dziękuje :)

Posted

[quote name='Ludek']To płatne miejsca, czy dało się zaparkować bez płacenia?[/quote]Są i takie, i takie, chociaż podejrzewam, że na dobre bezpłatne trzeba przyjechać wcześnie.W pewnym momencie rano podobno zrobił się korek przy wjeździe i początek wystawy przesunęli o pół godziny.