whippetka Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 Ja tez 3mam kciuki :lol: Mialam dzisiaj pojsc porobic fotki, ale lenistwo (spowodowane sloncem) mnie zzera :-? Quote
Alojzyna Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 A jaka pogoda w Warszawie? I co zapowiadają na jutro - bo nie wiem jak się ubrać. U nas chłodno i od rana pada deszcz... Quote
Magdalena1 Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 w Warszawie teraz leje,ale mają na wystawie nie przyjemnie,ciekawe jak jutro będzie..coś mi się nie widzi bo yoreczki plu deszcz to tylko masakra Quote
grygy Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 A u nas słoneczko i cieplutko :D :D a jak oglądałemw czoraj pogode, to burze miały być tu na śląsku a w Wawie miało być słoneczko i w ogóle a tu an odwrót sie porobiło :evilbat: :lol: Quote
whippetka Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 edit: u mnie tez juz leje :roll: pada to malo powiedziane :x Quote
JustynaJK Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 u mnie tez pokropiło,ale szkoda,że na wystawie pada!wiem jaki to ból!Trzymam kciuki i czekam z niecierpliwością na relację. Quote
caterina1 Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 A u nas słonko praży :roll: aż chce się deszczu :D Quote
Basenji Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 Baskomaniaku, mam nadzieję, że będziesz się koncentrował na grupie V zwłaszcza. Zdrówko :lol: Quote
Justi0022 Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 Na wystawie były przelotne opady około południa i niebo zachmurzone. Parówa :lol: My wóciliśmy ze złotym medalem, CWC, res CACIC i zamknęliśmy CHPL :multi: Quote
Magdalena1 Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 no ciekawe jak poszło?! normlanie umieram z ciekawości i jak sobie poradzili z tą okropną pogodą,teraz już świeci słoneczko,ale ziemia i trawa mokre jak chłooolera.. a ja ponawiam pytanie w jakiej odległości są rozmieszczone ringi 4 i 9 !!!! i jak wyglądają ringi,bardzo zarośnięte czy ścięta trawa? to ważne gdyż mój piesek ma zaledwie 20 cm :lol: więc ciekawe czy go będzie widać :lol: Quote
Magdalena1 Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 [b]Justi[/b] gratulację,ale się cieszę :D no narazie jeden dogomaniak pokazał klasę i nie dość,że poinformował to jescze tyyyyle tytułów :D brawo jeszcze raz :wink: Quote
whippetka Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 Gratulacje Justi :D Sprawdzali tylko swiadectwa zdrowia, czy cos jeszcze? :lol: Quote
Lara Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 na wystawie parowa, ale przelotnie kropilo, co dawalo troszke chlodu :D w drodze do domu lalo na maxa, a u mnie w domu ani kropla nie spadla.... jedna chmurka przelecila. Zobaczymy jak bedzie jutro :D nie wiem jak to z tymi swiadectwami... ja weszlam przez parking w ogole przez NIKOGO nie pytana po co ide i czemu. Ide jeszcze jutro, mam nadzieje, ze sie nie okaze ze jednak papierek z zaswiadczeniem musi byc :lol: miejsc do parkowania mase! wiec sie o to nie martwcie. Picie, jedzonko jest wiec zapraszamy na jutro :-) jutro pastuszki i retrievery, hura! Quote
Lotos Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 Gratuluję osiągnięć i jak zwykle czekam na fotki :D Quote
lothia Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 [quote name='Magdalena1']no ciekawe jak poszło?! normlanie umieram z ciekawości i jak sobie poradzili z tą okropną pogodą,teraz już świeci słoneczko,ale ziemia i trawa mokre jak chłooolera.. a ja ponawiam pytanie w jakiej odległości są rozmieszczone ringi 4 i 9 !!!! i jak wyglądają ringi,bardzo zarośnięte czy ścięta trawa? to ważne gdyż mój piesek ma zaledwie 20 cm :lol: więc ciekawe czy go będzie widać :lol:[/quote] będzie go widać spoko Quote
Ludek Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 [quote name='adda'][quote name='banjo']mam pytanie bo w zgłoszeniu jest napisane, ze między 7-9.30 wydawane są katalogi. Czy rzeczywiście tylko w tych godz można się po nie zgłosic? i czy trzeba już z psem? bo my wystawiamy się dopiero o 12.20[/quote] My się wystawiamy po godz. 13 i nie mam najmniejszego zamiaru taszczyć swojego futrzaka na wystawę wcześniej :evil: Ma być gorąco i nie będę go narażała na męczarnie. Najwyżej nie będę miała katalogu :roll:[/quote] A my nie mamy nr startowego, bo w ZK nie odnotowali naszej wpłaty za odwołaną wystawę, a wchodzimy o 12.40 :evil: . Nie zamierzam jechać na 9.00 mam nadzieję, że później tez mi wydadzą. Mam nadzieję, że odezwie sie ktoś, kto dziś przez to przechodził. Duże tłumy były do sekretariatu? Quote
Ludek Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 [quote name='Insomnia']słuchajcie,jak dojechac np.z centrum autobusami na ta wystawe????[/quote] Jeśli będziesz bez psa, to możesz się zabrać ze mną. Pies się już nie zmieści. :lol: Quote
kingula Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 Ja bylam dzis z przyjaciolka i jej seterami. Z parkingiem problemu nie bylo, nam sprawdzali tylko potwierdzenia i ksiazeczki. Na wystawie makabryczny upal, pozniej deszcz z burza w oddali. Seterki wypadly calkiem ladnie, Kajmak zdobyl zw.mlodz.Frida, Coco i Kaja srebrne medala w klasie mlodziezy i otwartej i championach, Iska najlepsza weteranka w rasie :angel: A mi przypadlo w udziale wystawianie samoyedka znajomych na BIS Puppy- jednak bez wiekszych rewelacji :-? Wystawa calkiem fajna, bardzo mi sie podobalo jak NigdyNigdy poprowadzila konkurencje finalowe. Mam troche fotek, kilka z ringu seterow irlandzkich, samoyedow i mlodego prezentera, wrzuce jak tylko troche ochlone :P Gratulacje dla wszystkich Dogomaniakow i ich psiakow, ktore dzis startowaly :wink: Quote
Ludek Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 [quote name='Lara'] miejsc do parkowania mase! wiec sie o to nie martwcie. Picie, jedzonko jest wiec zapraszamy na jutro :-) jutro pastuszki i retrievery, hura![/quote] To płatne miejsca, czy dało się zaparkować bez płacenia? Quote
PSYLLA Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 Gratuluje sukcesów tym co już się pochwalili i czekam na kolejne relacje i wyniki z finałów :D A przy okazji mam prośbę: czy może mi ktoś sprawdzić po jakich rodzicach były suczki, posokowce bawarski: KARMEN Królestwo Berty i EDA z Gisarky. Z góry ślicznie dziękuje :) Quote
samojed Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 A jakie wyniki w samoyedach? Gratulacje dla wszystkich :) Quote
Flaire Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 [quote name='Ludek']To płatne miejsca, czy dało się zaparkować bez płacenia?[/quote]Są i takie, i takie, chociaż podejrzewam, że na dobre bezpłatne trzeba przyjechać wcześnie.W pewnym momencie rano podobno zrobił się korek przy wjeździe i początek wystawy przesunęli o pół godziny. Quote
Recommended Posts