Guest Agata_B Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Przystojniak :loveu: Aniu (dobrze mówię? [?]:oops:) , dawaj fotki Figara :)
Kaladan Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Aniu Etienka mnie rozbroiła! Ależ ci sie piękność trafiła!
Guest Agata_B Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Kaladan może foteczki mojej rywalki Didi? :oops:
Kaladan Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Ech nie mam nic nowego :( Ale właśnie skończyłam sezon wystawowy z gordonami, to obiecuje jakieś zdjęcia zrobić :)
Pegaza Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [quote name='Kincia']:loveu::loveu::loveu: A teraz czas na moją gwiazde :D:D Ja chyba przegapiłam moment kiedy kupiłaś yorka:roll: wiem ze masz ratlerka a teraz widze że i york:p fajnie do tyłu jestem za wami:roll: dawno go kupiłaś? i ile ma miesięcy?
Kincia Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Pegaza napisał(a):Ja chyba przegapiłam moment kiedy kupiłaś yorka:roll: wiem ze masz ratlerka a teraz widze że i york:p fajnie do tyłu jestem za wami:roll: dawno go kupiłaś? i ile ma miesięcy? Hihi :P W sobote bedzie u mnie 2 tydzien :) A 11.11 skonczył 3 miesiące :)
Kincia Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 A to nasza yhm pozycja wystawowa xD :evil_lol:
Guest Agata_B Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 :evil_lol::evil_lol: Dobre Kinia :lol::evil_lol:
Kincia Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Agata_B napisał(a): :evil_lol::evil_lol: Dobre Kinia :lol::evil_lol: Haha :evil_lol:
AmiX Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [quote name='Agata_B']Przystojniak :loveu: Aniu (dobrze mówię? [?]:oops:) , dawaj fotki Figara :) Dołączam się to tych słów. Ania dawaj fotki Figara!! [quote name='Kaladan']Aniu Etienka mnie rozbroiła! Ależ ci sie piękność trafiła! Cieszę się bardzo że moje maleństwo się podoba :oops: A dlaczego ty chowasz swoją księżniczke przed światem. Czekam na nowe fotki uroczej Di:loveu:
AmiX Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Neva zdradź nam po jakich rodzicach są te piękne maluszki.:loveu: Są po prostu cudne…:loveu: iberia urocza jest twoja sunia, a jaka elegancka w tej czerwonej kokardce:loveu:
tigrunia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Hehe.. ale się nam Kincia schowała :lol: Jak ten Lackuś ślicznie stoi .. żeby moja Jessi tak się wreszcie nauczyła :placz: Iberia jak zwykle urocza :loveu: No i wreszcie piękny kucorek :multi:
Szafir Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Ibi dostojna,powoli się z niej elegancka kobieta robi;):loveu:
Kincia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 tigrunia napisał(a):Hehe.. ale się nam Kincia schowała :lol: Jak ten Lackuś ślicznie stoi .. żeby moja Jessi tak się wreszcie nauczyła :placz: Iberia jak zwykle urocza :loveu: No i wreszcie piękny kucorek :multi: No stoi 5 s.:diabloti: Aga76 napisał(a):Kincia, piękne fotki :Rose: śliczny maluch! Dzieki :loveu: Ibi :loveu::loveu:
Kaladan Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 I dwa zbliżenia :) PS. Wybaczcie nieobstrzyżone uszy i domową fryzurkę ;)
AmiX Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 No w końcu się doczekałam fotek Di.:) Sunia jest śliczna.:loveu: Jak te nasze pieski szybko rosną….dopiero co takie kuleczki a tu proszę już damy…;)
Ramona Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Ale z Didi to slicznotka :) A foteczki mojego Figara wstawie jak tylko dostane je od Izuni :cool3:
Guest Agata_B Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Łiii moja rywalka kochana :* :loveu: Cudoo :loveu: York moich marzeń, naprawdę. PS. Musze sie do czegos przyznać. :oops: Mam bzika na punkcie yorków z ciemniejszym pasemkiem na czole, między oczkami.. Tak jak ma Didi :oops::oops: I jakbym miała kupowac psa to po rodzicach z takim pasemkiem :oops::oops:
tigrunia Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Ale piękna damulka :loveu::loveu: Aniu można wiedzieć ile ona ma m-cy?
Recommended Posts