Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Shahar Twój maluszek jest taki cupeńki,bo Twój Kincia duży jest, tak późno hodowca oddaje. Ma już fajne długie włosy.:loveu::loveu:

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tigrunia napisał(a):
Kincia wiedziała, tylko nic nam nie powiedziała :diabloti:

Dokładnie :evil_lol:
Nie chciałam zepeszac :diabloti:
Juz w czwartek umówiliśmy sięz nimi za Łodzią :D

Posted

tigrunia napisał(a):
Kincia wiedziała, tylko nic nam nie powiedziała :diabloti:

Jofka napisał(a):
Ale cwaniara!!!...a My tu czekałyśmy!!!:loveu:

Hihi :cool3:

Shahar napisał(a):
Kinus nooooooo kochana moje gratulacje :loveu:

Jofeczko mój Figaro jeszcze jest u mamusi ma dopiero 5 tygodni :)

Dzieki :loveu::loveu:
Zobaczysz szybko minie ten czas i bedziesz miec Figara u siebie :loveu::loveu::loveu:

Posted

Oj ja sie juz doczekac nie moge.No ale lepiej niech sobie spokojnie dorasta u mamusi a jak przyjdzie czas to go przywioze:loveu::loveu::loveu: foteczki dostaje co chwilka wiec widze jak sie zmienia z tygodnia na tydzien.Na pulpicie kompa ciagłe zmiany tapetki :evil_lol: a rodzina ma juz dosc ciagłych opowiadac o Figusiu :diabloti:

Posted

Shahar w końcu fotki twojego ślicznego maleństwa:loveu: Tylko, dlaczego tak rzadko skoro masz tak dużo fotek??
Ariedale urocze maliństwo:loveu:

Posted

AmiX ja po prostu wstawiam te najsliczniejsze a pozatym jakbym tak czasto go pokazywała to byscie sie znudzili,a tak to macie rozrywke :evil_lol: no ale dobrze wstawiem jeszcze dwie.:)
AmiX jak poszła wystwa??????Dawaj foteczki jak juz masz :) Uwielbiam ogladac Twoja Etienke :loveu::loveu::loveu:

Posted

tigrunia napisał(a):
o i jednak Feniks :) Sliczne imię :loveu: Bardzo do niego pasuje!!
Słodki bobas :loveu:

Feniks zapisaliśmy w metryce a jak bedziemy wołać to sie okaże.Narazie ma być Szafir ale nic jeszcze nie wiadomo;)

A czy według Was kufkę ma krótka czy taka normalną???

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...