mery Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 I jak tu nie zakochać się w jorczasach? Nie da się!!!
AmiX Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Etienna ma już 11miesiacy!! 31.12 będziemy świecowa jej pierwsze urodziny i oczywiście nowy rok:p Więcej fotek w naszej galerii;) Pozdrawiam Ania
tigrunia Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 No to niedługo będzie musiała opuścić galerię szczeniaków :placz::placz: Ale wstąpi w wiek dorosłości za to .. :loveu::loveu:
AmiX Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Tak myślisz??;) Etunia jest młoda duchem mimo swojego wieku:lol:
tigrunia Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Tak sobie porównuję zdjęcie z Avatarku a to obecne .. :loveu: Normalnie bomba! Ko by pomyślał, że taka pannica z niej wyrosnie! :loveu: Śliczna jest :loveu: A te włoski jak jej się ślicznie układają :loveu:
Ramona Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 AmiX no Eti jeszcze młodziutka przecież jest i jaka śliczniutka teraz obie z Eni sa bardzo do siebie podobne :loveu::loveu::loveu:
Kincia Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Rufi,Ibi:loveu::loveu: Któryś z nich to Lucky :diabloti:
Szafir Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Rufi ale sliczny:loveu: Iberia jak ty szybko rosniesz i w damę sie zamieniasz.:multi:
iberia Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='Szafir']Rufi ale sliczny:loveu: Iberia jak ty szybko rosniesz i w damę sie zamieniasz.:multi: To juz dama pełną gębą
tigrunia Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Ślicznosci :loveu::loveu: Kasiu dawaj więcej zdjęc tej damulki :loveu:
iberia Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 tigrunia napisał(a):Ślicznosci :loveu::loveu: Kasiu dawaj więcej zdjęc tej damulki :loveu: próbuje ale cos imageshack nie chodzi :( a z fotosika jakoś linki mi nie wchodzą nie wyświetla się zdjęcie
iberia Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 kurde belek w jakim jeszcze programie moge przeobić zdjęcia na formu ????????????
madziasto4 Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='iberia']kurde belek w jakim jeszcze programie moge przeobić zdjęcia na formu ???????????? Chodzi o wrzucenie na serwer? www.tinypic.pl może? Agata- fotek nie widać:shake:
tigrunia Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='madziasto4']Chodzi o wrzucenie na serwer? www.tinypic.pl może? Agata- fotek nie widać:shake: Bo fotek nie ma!! Agata to specjalnie robi :mad::mad: Kasiu ja na fotosik.pl wrzucam fotki
iberia Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 tigrunia napisał(a):Bo fotek nie ma!! Agata to specjalnie robi :mad::mad: Kasiu ja na fotosik.pl wrzucam fotki ja na fotosiku mam tylko nie wiem dlaczego jak wezmę sko[iuje link do zdjęciA to zdjęcie się nie wyświetla:( może nie tak cos robie
iberia Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 jak ktoś chce obejrzec zdjęcia to zapraszam www.kasia032.fotosik.pl
tigrunia Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 iberia napisał(a):ja na fotosiku mam tylko nie wiem dlaczego jak wezmę sko[iuje link do zdjęciA to zdjęcie się nie wyświetla:( może nie tak cos robie Kasiu bo musisz kliknąć pod zdjęciem na " Pobierz pozostałe kody" i tam będzie link do "pełnego rozmiaru na forum"
iberia Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 tak robie i zdjęcie na forum się nie pokazuje :(
iberia Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 tigrunia napisał(a):Kasiu bo musisz kliknąć pod zdjęciem na " Pobierz pozostałe kody" i tam będzie link do "pełnego rozmiaru na forum" Wejdz na mój fotosik i spróbuj umieścic zdjęcie na forum
Recommended Posts