Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AmiX napisał(a):
Ale Filonka wyrosła,ślicznotka z niej!!

tigrunia napisał(a):
A jak sie ładnie usmiecha na drugim zdjeciu :loveu:

anushka napisał(a):
wooow..a ile ma Fionka??? super na tej drugiej fotce heheh no laleczka :razz:

Ślicznie dziękujemy za miłe komentarze. Fionka się zawstydziła.

Niebawem mała skończy 8 miesięcy.

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ramona napisał(a):
Magdusiu jade po niego 17.12.07 bede go miała w domciu tak około godzinki 20tej :)
Wstawiam jeszcze jedna foteczke Figara jak pozuje

Czyli spędzicie święta razem:loveu: Pewnie już nie możesz się doczekać

Posted

Ramona każdy szczeniak jest śliczny.Twój tez jest ładny.Każdy oczekuje czego innego od swego pupila.
Mojego Feniksa zawdzięczam szczególnie Kasi-Iberi i p.Kindze z Bukoliki - DZIĘKUJĘ .:loveu::loveu::loveu:

Tigrunioa jak pisałem jednak będzie Feniks chociaż nie raz się mylę(przynajmniej 2 razy na dzień).Myslę że wejdzie w krew.
A ogólnie Feniks rośnie na strasznego bandziora,zaczyna rządzić i szczekaniem wszystko wymuszać,a o gryzieniu wszystkich domowników po czym się da nie wspomne:mad:

Posted

Ramona w końcu fotki!! Ale on śliczny no i jak ładnie stoi:loveu:!! Dziewczyny go pewnie trenują wiec nie będziesz miał problemy z ustawianiem tak jak ja nie mam z Etienną.
Czas leci jeszcze trochę i jedziesz po małego:)…pewnie w przyszłym roku spotkamy się na jakieś wystawie:cool3:…Masz aktualne fotki z rodzeństwem?? Jak tak wyślij mi na maila.

Posted

Amix ja przyznam szczerze,ze dla mnie narazie każdy szczeniak jest taki sam..no może nie dokładnie..ale ja narazie nie widzę żadnej różnicy :loveu::lol::p a Figaro stoi jak stały bywalec wystaw :lol:

Posted

Oj Aniu widac widac :loveu::loveu::loveu: Niestety wszystkie foteczki jakie miałam to wstawiłam tam na poczatku jest fotka Figara z siostra (figus ma podniesiona główke)

Guest Agata_B
Posted

Eti i Figuś mają podobne spojrzenie. Wrecz identyczne

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...