Kincia Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Kase juz wysłalam :multi: Moje kochane malenstwo nie moge sie doczekac :loveu::loveu: Moze bede miec go w sobote bo ta pani ejdzie na wystawe do poznania i kolo Łodzi bysmy sie mogli spotkac ale raczej pojedziemy 18-stego do Warszwy :D I odrazu do jakies galeri po jakies rzeczy dla mojego malenstwa :loveu:
Ramona Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 To zamiast do galerii to przejedz sie w to miejsce maja wszystko co potzreba dla yoreczków:) http://www.yorkcentrum.pl/PL/index.htm
Kincia Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 [quote name='AmiX']Kincia gratuluje!!! Maluszek śliczny:loveu: Dziekuje :loveu: A tu jego nowe fotki :D I tutaj mamusia,Dragonik,i wujek :D Reszta w galeri zapraszam :)
madziasto4 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Śliczne maleństwo :loveu: Ile on teraz ma?
Kincia Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 madziasto4 napisał(a):Śliczne maleństwo :loveu: Ile on teraz ma? 2 miesiace i 26 dni :diabloti:
madziasto4 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Kincia napisał(a):2 miesiace i 26 dni :diabloti: Jak tylko wysłałam posta, zauważyłam Twój podpis:evil_lol:
Kincia Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 madziasto4 napisał(a):Jak tylko wysłałam posta, zauważyłam Twój podpis:evil_lol: Hihi :evil_lol:
Ramona Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Kinus ale slicznosci masz :loveu::loveu::loveu:
Jofka Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Kincia nawet nie wiesz jak się cieszę!!!! On jest taki przeuroczy!!!!! Cudo!!! Piesek marzeń tak jak każdej z nas!!!!!:loveu::loveu::loveu: Pozdrawiam Cię serdecznie!!!!
Kincia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Jofka napisał(a):Całe Twoje życie zmieni się za te 12 dni!!!! Jofka napisał(a):Kincia nawet nie wiesz jak się cieszę!!!! On jest taki przeuroczy!!!!! Cudo!!! Piesek marzeń tak jak każdej z nas!!!!!:loveu::loveu::loveu: Pozdrawiam Cię serdecznie!!!! Shahar napisał(a):Kinus ale slicznosci masz :loveu::loveu::loveu: mery napisał(a):Ale super!!! Dzieki wszystkim :loveu::loveu: Ja juz sie doczekać nie moge :placz:
tigrunia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Kincia słodkie jest to Twoje maleństwo :loveu:
Kincia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 tigrunia napisał(a):Kincia słodkie jest to Twoje maleństwo :loveu: :loveu::loveu::loveu: Lucky nie bedzie mogl oczu oderwac od twojej Jessi :loveu:
madziasto4 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Kincia Ja odebrałam Torka też w listopadzie- 5-ego :lol: Ale nigdy więcej szczeniaka na okres zimowy :lol:
anushka Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 madziasto4 napisał(a): Ale nigdy więcej szczeniaka na okres zimowy :lol: nie strasz:placz::p
mery Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Ja bym mogła szczeniaczka wziąć nawet w grudniu....po południu. Wszystko jedno. Gdybym tylko mogła mieć drugiego jorczasa.....
Kincia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='madziasto4']Kincia Ja odebrałam Torka też w listopadzie- 5-ego :lol: Ale nigdy więcej szczeniaka na okres zimowy :lol: Hihi :evil_lol: [quote name='Cynia']nie strasz:placz::p A ty tez bedziesz miec psiaka na zime :D? Jakiego :cool3:
madziasto4 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Cynia napisał(a):nie strasz:placz::p A jeszcze miałam porównanie- 3 lata wcześniej wzięłam 3 miesięcznego Mastera w marcu, na okres wiosenny (polecam), więc tym bardziej przeklinałam:evil_lol:
anushka Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Kincia napisał(a):? Jakiego :cool3: yorka :p madziasto4 napisał(a):A jeszcze miałam porównanie- 3 lata wcześniej wzięłam 3 miesięcznego Mastera w marcu, na okres wiosenny (polecam), więc tym bardziej przeklinałam:evil_lol: ja też brałam w marcu ale tego roku,a w tym roku zimy wogole nie było :p a po drugie to był szczeniak bernardyna więc bez porównania :evil_lol:
tigrunia Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Oj jak fajnie :multi: Nastepny Yorasek będzie .. Cynia a kiedy go będziesz miała ?
Jofka Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Kincia juz tylko 11 dni!!!!! Piękne są te pierwsze dni, dlatego ja się cieszę,że Tolek zawitał u mnie prawie we wrześniu to miałam cały miesiąc wolny...tylko dla niego!!!!:loveu::loveu:
Jofka Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Cynia napisał(a):w niedzielę tą albo za tydzień :lol: O jejku jak cudownie!!! Zobaczycie jak to jest nie spać z wrażenia!!!!
Recommended Posts