Jofka Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Śliczne, śliczne,śliczne....uuuu jak Wy daleko mieszkacie!!!!:crazyeye::crazyeye: A.....Tolek wykąpany i ....śmierdzi,bo użyłam leczniczego szamponku...taka dygresja:eviltong:
Kincia Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Jofka napisał(a):Zgadzam się. Tak pięknie patrzy, prosto w oczka.....:loveu::loveu: :cool3::cool3::loveu: Taki filmik to ja bym mogla caly czas ogladac :loveu::loveu: Male rozrabiaki :loveu:
tigrunia Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [quote name='Alex_i_Suzi'] NUTKA mam 6 miesięcy Jaka śliczna :loveu: Cieszę się, ze masz już nową "SUZI" ;)
Kincia Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Shahar napisał(a):Oj tak mnie takze urzekła Kitty :loveu: Fan Club Kitty sie powieksza :loveu::loveu:
Burchardt Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Śliczne, po prostu piękne. Od razu widać kto rządzi. Nie ma to jak ustalanie hierarchii za młodu. Mizianko dla wszystkich. Kasia i Tupek
Jofka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 uuuuuuuu muszę się Wam pochwalić!!!! Tolek nauczył się dawać głos!!!!! Ale jestem z niego dumna!!!:loveu::loveu::loveu::loveu:
Kincia Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Jofka napisał(a):uuuuuuuu muszę się Wam pochwalić!!!! Tolek nauczył się dawać głos!!!!! Ale jestem z niego dumna!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Brawo dla Tolusia :loveu::loveu::loveu::multi::multi:
Jofka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Kincia napisał(a):Brawo dla Tolusia :loveu::loveu::loveu::multi::multi: Dziękujemy!!!!!:loveu::loveu::loveu:
margherita87 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Maleńka Suzunia :p Tu miała 10 tygodni :loveu:
Kincia Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 :mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje: :loveu::loveu:
Jofka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Tolinek Dla porównania...Pierwszy dzień u Pańci..:loveu:
Kincia Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Normalnie ja tu przestane wchodzic bo zywa z tad nie wyjde :evil_lol: Tolinek :loveu::loveu:
Jofka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Kincia napisał(a):Normalnie ja tu przestane wchodzic bo zywa z tad nie wyjde :evil_lol: Tolinek :loveu::loveu: Oj wiem,że Piękniś!!hihi:oops::oops::oops:
Joasia&Fibi Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Piękne są Wasze pieseczki,naprawde wspaniale,mozna sie zakochac od pierwszego wejrzenia....:loveu::loveu::loveu: A to moja 6-o tygodniowa Fibi
Joasia&Fibi Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Jakoś mi sie udało zmyliło mnie,ze otwierała mi sie stronka z ciuszkami dla dzieciaczków;)
madziasto4 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Jofka napisał(a):uuuuuuuu muszę się Wam pochwalić!!!! Tolek nauczył się dawać głos!!!!! Ale jestem z niego dumna!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Na komendę czy po prostu nauczył się szczekać?:evil_lol:
Jofka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 madziasto4 napisał(a):Na komendę czy po prostu nauczył się szczekać?:evil_lol: Phiii oczywiście,że na komendę!!!!....Bystrzak!!!...Ale podaj łapę mu jakoś nie wchodzi:mad:
AmiX Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Jofka ale twój Tolek wyrósł:crazyeye: jest śliczny:loveu: Mika… masz urocza kruszynkę :loveu: Joasia&Fibi ale masz słodziutkie maleństwo:loveu:
AmiX Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Wczoraj wróciłam do domu byliśmy w odwiedzinach w hodowli De Villar wiec mam niespodziankę dla Shahar. Ania twój piesek Figaro De Villar jest po prostu śliczny taka słodka kuleczka:loveu:. Gratuluje a oto jego fotka, resztę wysyłam na maila. Pozdrawiam
madziasto4 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Ile to cudowne maleństwo ma tygodni? :loveu:
AmiX Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 W hodowli De Villar 29 września urodzily sie maluszki.Dwie sunie i piesek Figaro którego zamówiła Shahar.Rodzicami maluchow sa MONTANA DE VILLAR I JENGHINS DE PENGHIBUR czyli rodzice także mojej Etiennki.
margherita87 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Amix, dziękuję bardzo ;) Faktycznie była słodka i maleńka ale dzisiaj to już pannica jest- jej aktualne zdjęcia wkleiłam właśnie do naszej yorkowej galerii :p A to maleństwo kilka postów wyżej faktycznie przesłodkie!! :loveu: Takie maleńkie, pozazdrościć :loveu::loveu::loveu::loveu:
tigrunia Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Shahar zazdroszczę ci, że będziesz mieć takiego maluszka w domu! Jofka :-o Jestem w szoku:crazyeye: Faktycznie bardzo urósł! Wydoroślał :cool3:
Recommended Posts