Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Śliczne, śliczne,śliczne....uuuu jak Wy daleko mieszkacie!!!!:crazyeye::crazyeye:
A.....Tolek wykąpany i ....śmierdzi,bo użyłam leczniczego szamponku...taka dygresja:eviltong:

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jofka napisał(a):
Zgadzam się. Tak pięknie patrzy, prosto w oczka.....:loveu::loveu:

:cool3::cool3::loveu:

Taki filmik to ja bym mogla caly czas ogladac :loveu::loveu:
Male rozrabiaki :loveu:

Posted

Jofka napisał(a):
uuuuuuuu muszę się Wam pochwalić!!!! Tolek nauczył się dawać głos!!!!! Ale jestem z niego dumna!!!:loveu::loveu::loveu::loveu:

Brawo dla Tolusia :loveu::loveu::loveu::multi::multi:

Posted

Kincia napisał(a):
Normalnie ja tu przestane wchodzic bo zywa z tad nie wyjde :evil_lol:
Tolinek :loveu::loveu:

Oj wiem,że Piękniś!!hihi:oops::oops::oops:

Posted

Jofka napisał(a):
uuuuuuuu muszę się Wam pochwalić!!!! Tolek nauczył się dawać głos!!!!! Ale jestem z niego dumna!!!:loveu::loveu::loveu::loveu:

Na komendę czy po prostu nauczył się szczekać?:evil_lol:

Posted

madziasto4 napisał(a):
Na komendę czy po prostu nauczył się szczekać?:evil_lol:

Phiii oczywiście,że na komendę!!!!....Bystrzak!!!...Ale podaj łapę mu jakoś nie wchodzi:mad:

Posted

Jofka ale twój Tolek wyrósł:crazyeye: jest śliczny:loveu:
Mika… masz urocza kruszynkę :loveu:
Joasia&Fibi ale masz słodziutkie maleństwo:loveu:

Posted

Wczoraj wróciłam do domu byliśmy w odwiedzinach w hodowli De Villar wiec mam niespodziankę dla Shahar.
Ania twój piesek Figaro De Villar jest po prostu śliczny taka słodka kuleczka:loveu:. Gratuluje a oto jego fotka, resztę wysyłam na maila.

Pozdrawiam

Posted

W hodowli De Villar 29 września urodzily sie maluszki.Dwie sunie i piesek Figaro którego zamówiła Shahar.Rodzicami maluchow sa MONTANA DE VILLAR I JENGHINS DE PENGHIBUR czyli rodzice także mojej Etiennki.

Posted

Amix, dziękuję bardzo ;)
Faktycznie była słodka i maleńka ale dzisiaj to już pannica jest- jej aktualne zdjęcia wkleiłam właśnie do naszej yorkowej galerii :p

A to maleństwo kilka postów wyżej faktycznie przesłodkie!! :loveu: Takie maleńkie, pozazdrościć :loveu::loveu::loveu::loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...