Jofka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Kincia napisał(a):Oo a ja mam 3 nawet nie zauwazylam :diabloti: Jesteś Ktoś!!! hihi
Jofka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='Shahar'] OOOo jejku Amix zazdroszczę Ci ja jeszcze nigdy nie widziałam takich kruszynek na żywo.Tolek miał 7 tyg jak go zobaczyłam,. Jaki on śliczny, malutki czarnulek,jak słodko ziewa!!:loveu::loveu::loveu: Mamusia taka srebrnowłosa i jaką kitkę ma długą!!!:loveu::lol:
Ramona Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Jofeczko mamusia to juz teraz obcieta ale wczesniej miala sliczny włos wstawie foteczke jej z wystawy
Jofka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Shahar napisał(a):Jofeczko mamusia to juz teraz obcieta ale wczesniej miala sliczny włos wstawie foteczke jej z wystawy Ok OK!!!! Czekam.Lubię ogladać takie dojrzałe panienki!! A nie masz szczęśliwego tatusia?? Shahar,a pamiętasz jak Cię namawiałam ma małego (tzn. Ciebie nie trzeba do tego za bardzo namawiać), mówiłaś,że chciałabyś takiego szkrabka!!!:loveu::loveu::loveu:
tigrunia Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Cieszę się, ze niedługo będzie następny York na dogo :multi:
AmiX Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='Jofka']Ok OK!!!! Czekam.Lubię ogladać takie dojrzałe panienki!! A nie masz szczęśliwego tatusia?? TATA [SIZE=3]JENGHIS DE PENGHIBUR MAMA MONTANA DE VILLAR
Jofka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 OOOOOOoooo!!! Jacy oni dostojni!!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Shahar Twoj Figaro po takich rodzicach to od razu urodził się championem:lol::lol::lol::lol: Piękni!!!
AmiX Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Hihihi:lol: to pewnie jego starsza siostra czyli moja Etiennka pewnie też ma szanse:evil_lol:
Ramona Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Obydwoje rodzice Etienki i Figara sa bardzo utytuowani wiec wszystko mozliwe :) Dziekuje AmiX za wstawienie foteczke rodziców naszych szkarabików :loveu:
bachannte Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Fifi nie będzie czarnulką, będzie srebrno - złota... Fifi jest z hodowli p. Marioli Karpińskiej Calamites :)
Suzji Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 SUZI moja pieszczocha:evil_lol::loveu::evil_lol: tu troche rostrzepana bo spała... tu bidulka w kąpanku:-( tarzanko po kąpanku;):evil_lol: śpiocham z kotkiem:bluepaw::bluepaw::bluepaw:
Suzji Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=92771&page=4 pliska zaglądajcie na naszą galerie i komętujcie:multi:
pompeo Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Przedstawiam panstwu mojego Księciunia Yorkshire terrier Biewer http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=96701
agnilale Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Piekne i slodkie maluszki!!! A to nasza gromadka: http://www.youtube.com/watch?v=tSKTYfHCnGs
Ramona Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Ale wszystkie słodziaki tylko miziac :loveu::loveu::loveu:
AmiX Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 agnilale super filmik a pieski śliczne:loveu: jestem pod wrażeniem 2 razy obejrzałam;)
Ramona Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Agnilale normalnie dech mi zaparło jakie to cudnosci a te jedno jakie zadziorne hihihihi
madziasto4 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 agnilale- cudowny filmik!!! :loveu: Cholery małe:evil_lol:
Joasia&Fibi Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [quote name='agnilale']Piekne i slodkie maluszki!!! A to nasza gromadka: http://www.youtube.com/watch?v=tSKTYfHCnGs Az łezka sie w oku kręci,przepiękne.....brak słów!:loveu::loveu::loveu::loveu:
Kincia Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Chyba jeszcze tutaj sie nie chwaliłam :evil_lol: Lucky :loveu:
madziasto4 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Czyli już wszystko formalnie załatwione? Piesek zaklepany? :)
Guest Agata_B Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Odpowiem za Kincię :) : Jutro Kinga wysyła zaliczkę ;), wtedy będzie na 1000000% zaklepany :) Ale z tego co wiem to jest już zaklepany, bo jak dzwonili chętni na pieska, to pani hodowczyni powiedziała że nieaktualne :evil_lol:
mery Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Ale zazdroszczę !!! Oczywiście w pozytywnym sensie tego słowa! Jak ja marzę o drugim jorczasie. Muszę napisać list do gwiazdora....
Recommended Posts