Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

trzeba pamietac koniecznie ze smycz na ktorej chodzimy nie moze obejmowac szyji jak zwykla obroza musza to byc szelki ktore trzymaja psa w okolicy klatki piersiowej - york nie chetnie bedzie chodzil jak mamy obroze na szyje - znam to z wlasnego doswiadczenia :cool1:

w niemczech gdzie mieszkam i jest bardzo fachowa obsluga w sklepach dla psow - powiedziano mi ze taka wlasnie obroza - czy tez pseldo odrozo-szelki mozna psa nabawic chorob kregoslupa i podrazenien gardla :-(

ja na szczescie sie w pore zmienilam na taka i po problemie - piesek chodzi a ma dopiero 3 miesiace

Posted

iberia napisał(a):
Hurra moja Ibi dzis nauczyła się siadać na zawołanie uczę ją z klikerem Super metoda Plecam!!!

Brawa dla Ibi :loveu::loveu::loveu:

Posted

iberia napisał(a):
Hurra moja Ibi dzis nauczyła się siadać na zawołanie uczę ją z klikerem Super metoda Plecam!!!

Ja też chce klikera!! Zamówiłam paczuszke Eukanuby z klikerem i coś nie mogą przysłać .. :roll:

Posted

iberia napisał(a):

OOO widze ze sukcesy Tolinka zmobilizowaly Ibi...hihi...Gratulujemy!!!:lol:

Posted

tigrunia napisał(a):
Ja też chce klikera!! Zamówiłam paczuszke Eukanuby z klikerem i coś nie mogą przysłać .. :roll:

yyyyy co to jest ten kliker???:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

Jofka napisał(a):
kazde szelki jakie widzialam do tej pory uciskaly w jakis sposob szyje

Moja Jessi ma szelki po kuzynie Łaciu (kocie) i jakoś nie uciskają a są na szyje właśnie i pod przednie łapki

Posted

hej jestem tu nowa...mam pieska o imieniu Suzi rasy yorkshireterrier:lol:narazie nie wiem jak pokazać zdjęcia:shake::oops::placz:może ktoś mi pomoże???

Posted

[quote name='Suzji']hej jestem tu nowa...mam pieska o imieniu Suzi rasy yorkshireterrier:lol:narazie nie wiem jak pokazać zdjęcia:shake::oops::placz:może ktoś mi pomoże???,

Witamy, witamy .. ja zdjęcia przesyłam na www.fotosik.pl - to bardzo łatwa strona i po polsku :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...