Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no bo jak wstawiam zdjęcie to zatwierdzam a to mi sie ładuje i znowu powraca do tej strony wkturej moge wstawiać zdjęcia:placz:
coś robie zle:oops:
no ale poprubuje:roll:

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Suzji napisał(a):
no bo jak wstawiam zdjęcie to zatwierdzam a to mi sie ładuje i znowu powraca do tej strony wkturej moge wstawiać zdjęcia:placz:
coś robie zle:oops:
no ale poprubuje:roll:

Spruboj jeszcze raz i rob dokladnie tak jak tutaj sobie na watku piszesz.

Posted

Hej Dziewczyny!!! Tigrunia,wiesz ja tez chyba musze dla Tolka sprawic jakas kosc,bo wyzywa sie na wszyskim...np na moich kostkach u nog:lol::lol:

Posted

[quote name='Jofka']Hej Dziewczyny!!! Tigrunia,wiesz ja tez chyba musze dla Tolka sprawic jakas kosc,bo wyzywa sie na wszyskim...np na moich kostkach u nog:lol::lol:
No mój TZ nauczył Jessi gryźć po rękach! :mad: Teraz ta mała paskuda mnie gryzie jak nie wiem! Niech jego gryzie jak taki madry :mad:

[quote name='Suzji']a tak wogule,jak wam się podoba suzanka????????:roll:
zaglądajcie na naszą galeryjke http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=92771
A Suzi śliczna, naprawde.. tylko zdjecia troche nie wyraźne

Posted

[quote name='tigrunia']No mój TZ nauczył Jessi gryźć po rękach! :mad: Teraz ta mała paskuda mnie gryzie jak nie wiem! Niech jego gryzie jak taki madry :mad:

Tolek chyba sam sie nauczyl,bo nikt tego nie chcial,a teraz sa super slady na dloniach.....:lol:

Shahar masz maluskiego yorczka????? Jednak sie zdecydowalas????? Pieknus!!!:lol::loveu:

Posted

Shahar w końcu doczekałam się fotek:multi:. Maluszak oczywiście śliczny:loveu: już nie mogę się doczekać poniedziałku jak zobaczę go na żywo:p fotki napewno zrobie.
Jeszcze raz gratuluje :)
Pozdrawiam Ania

Posted

Aguś dziekuje ci serdecznie za zmiejszenie mi foteczek.:loveu:

AmiX az ci zazdroszcze ze go bedziesz widziała wczesniej niz ja ale zrób foteczki podam ci na pw mój meil.

Szfirku Twój maluszek ma tyle ile mój Figaro czyli 4 tyg.:lol::lol::lol:

Posted

Shahar napisał(a):

Szfirku Twój maluszek ma tyle ile mój Figaro czyli 4 tyg.:lol::lol::lol:

A z jakiej hodowli jest twój maluch bo widzę imię na F ???
Mój też będzie w rodowodzie miał na F imię i akurat takie jak ty masz też jest brane pod uwagę(ale nie ściągałem,zbieg okoliczności).

Posted

Dziękuje slicznie za pochwały i ciesze sie ze sie podoba.

Szafirku mój Figaro jest z hodowli De Villar z Pabianic tutaj na dogo jest jeszcze ztej hodowli sunia Etienna De Villar :) nalezy do AmiX.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...