supergoga Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Poproszono mnie o pomoc w znalezieniu domu dla rasowego, 2 letniego niemieckiego doga Rufi. Z tego co wiem, pies jest łagodny, lubi dzieci, nie sprawia kłopotów. To o nim napisano: 2 lata skończone w maju ułożony lubi spacery lub biegać, ale nie pogardzi kanapa do leżenia ukończył kurs posłuszeństwa I stopnia w ABC, zajął pierwsze miejsce w grupie, można to potwierdzić u pana który prowadzi szkole lub certyfikatem; lubi dzieci, łasy na pieszczoty, umie pilnować terenu Poniew3aż nie będzie mnie do poniedziałku, bardzo was prosze - wstawcie wątek na molosy i gdyby co - podaje od razu namiary kontaktowe. Nie piszcie do mnie prosze, nie będe przez kilka dni miała chyba dostępu, albo bardzo ograniczony. [email protected] tel. 695-888-339 A to Rufi Pies do adopcji, nie na sprzedaż. Właściciele - z nadmiaru zajęć wszelkich postanowili poszukac domu, który da Rufciowi to czego potrzebuje taki pies jak dog. Mogli sprzedać, nie - chcą znaleźć kochających ludzi dla niego. Pomóżcie Rufciowi, gdy mnie nie będzie. Quote
PaulinaT Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Mój bosz... Piekny psiak, dog to moje marzenie... Czy dogarze o nim wiedzą?? Quote
halbina Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 już rozsyłam wśród dogarzy... i wklejam na Molosy. Quote
joaaa Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Gdyby nie Feniks, to zabrałabym go od razu. :roll: Quote
Alicja Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 oj Rufi ..... myślę kto marzył o takim cudeńku jak ty ... Quote
ana666 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Znam panią, która jest zainteresowana adopcją doga, dom sprawdzony. Zaraz podeśle jej wątek. Quote
oris Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 koniecznie namiary sa w pierwszym poscie to tylko trzeba dzwonic do wl. :) Quote
ana666 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Dzwoniłam do tej kobiety, jej mąż kupił w pseudo posokowca i doga nie chcą:angryy: A przez kilka miesięcy do mnie pisała że chce doga, obojętna płec, umaszczenie ważne że dog, nawet byłam sprawdzić jakie ma warunki:shake: Głowe zawracała niepotrzebnie:angryy: Quote
halbina Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 no to może i dobrze, że do niej nie trafił... :roll: Quote
PaulinaT Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Ech... ostatnio spotkałam w wetki mojej młodego mężczyznę z umierającym szczeniakiem... kupiony na giełdzie 3 dni wcześniej :shake: A na każdym psim portalu się trąbi, żeby mnie kupować na giełdach, w pseudohodowlach itp. itd. i... nic. Jak grochem o ścianę... :shake: Quote
ana666 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 No moja ciotka kupiła jakiegoś niby jamnika na giełdzie ostatnio:shake: Bo ze schroniska śmierdzącego psa nie chce!!! Ma 3 miesiące i niby po sterylizacji a ona w to uwierzyła, ledwo sie obejrzy to będą małe :angryy: Quote
supergoga Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 Rufi sie przypomina. Niestety nawet z uwagi na nieobecność nie wiem, czy coś ruszyło. Quote
PaulinaT Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 halbina napisał(a):na Molosach było zainteresowanie :cool3: zainteresowanie...i??? Quote
Rybc!a Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Gdyby pies znalazł dom w okolicach Elbląga, Trójmiasta, lub gdzieś na północy Polski, pamiętajcie o mnie, gdybyście szukali transportu. Nie ukrywam, że tym razem to mi BARDZO zależy na dostaniu się do Konina, gdybyśmy mieli przewieźć jakiegoś psa- podrzuciłby mnie tam tata, zostawił na trochę i wrócilibyśmy razem, odwożąc psa do nowego domu. A jak na razie, mogę pomarzyć o transporcie do Wielkopolski .. :( Quote
izulkabu Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Rufi w ciągu kilkunastu dni zamieszka w nowym domu ze wspaniałymi ludźmi :lol: Dzięki Halbinko za "cynk" :loveu: Rybc!a niestety w zupełnie drugą stronę pojedzie, bo do Stargardu Szczecińskiego. Quote
halbina Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 izulkabu napisał(a):Rufi w ciągu kilkunastu dni zamieszka w nowym domu ze wspaniałymi ludźmi :lol: Dzięki Halbinko za "cynk" :loveu: Rybc!a niestety w zupełnie drugą stronę pojedzie, bo do Stargardu Szczecińskiego. :loveu::multi::multi::multi: Quote
izulkabu Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 prawdopodobna data zmiany zamieszkania Rufiego to 11.09, kwestia transportowa :) ale domek zaklepany :loveu: Quote
supergoga Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 To chociaż gdzieś dobra wiadomość. Dzięki Halbinko - bo jak doczytałam, pomogłas Rufciowi...:multi: Quote
supergoga Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 Czy Rufi też zaklepany. Czy kontaktowaliście się z namiarami, które podałam, gdyz nie mogłam pilotować sprawy z powodu wyjazdu. Trochę się zdenerwowałam, bo napisał do mnie Pan, który prosił o pomoc w szukaniu domu dla Rufcia. W innej sprawie, zapytałam jednak o doga i powiedział że nic nie wiem i cos o hodowcy. Teraz wyjasnił, że Rufi nie jest jego, tylko znajomych, z którymi nie ma kontaktu. I nie wie co z psem. Myslę więc, że kontaktowałyście się z właścicielem, bo adres meilowy i tel. jest do niego. Ufff. Quote
Recommended Posts