Jump to content
Dogomania

PRZYBORÓWEK ZABIŁ PSA BEZ PYTANIA OPIEKUNA! SZAFIR ZA TM [*] !!!!!! Zabrano mu szansę

Recommended Posts

Posted

[quote name='Saint']Z tego, co się orientuję to nie ma wśród modów osób niepełnoletnich - ale pewien nie jestem :)
Natomiast jeśli pytanie było skierowane personalnie do mnie - to magiczną granicę nic nie znaczących lat osiemnastu już dawno mam za sobą ;)[/QUOTE]

nie, nie do ciebie. przynajmnije moje.

[quote name='Renata5']W pierwszym poście xmartix pisze,że była to wolontariuszka

Jasna sprawa,że tak jest.
Ale ja wiem o kogo mi chodzi i cały czas podtrzymuję swoje zdanie o niej :nonono2:
No i tak jak wszyscy czekam na oficjalne pisma w sprawie Szafira[/QUOTE]

ciekawe, o kim :-)?

amensalizm, a na jakiej podstawie to zakładasz ;-)?

• Replies 884
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sleepingbyday']amensalizm, a na jakiej podstawie to zakładasz ;-)?[/QUOTE]

co zakładam?
to ze spawa została zgłoszona do odpowiedzialnego podmiotu wiem ze źródła.
to że żyjemy w państwie prawa?
na podstawie konstytucji RP :D

Posted

[quote name='Saint']Z tego, co się orientuję to nie ma wśród modów osób niepełnoletnich - ale pewien nie jestem :)
Natomiast jeśli pytanie było skierowane personalnie do mnie - to magiczną granicę nic nie znaczących lat osiemnastu już dawno mam za sobą ;)[/QUOTE]
Na temat moderowania wypowiadał się nie będę - tutaj mi nie wolno /swoje zdanie mam/ . Ale czy będzie niedyskrecją pytanie, dlaczego od czterech lat , nie raczy odpowiedzieć na moje pytania żadna z osób z adminów forum? Kasa tak, problemy nie !

Posted

[quote name='medar']Na temat moderowania wypowiadał się nie będę - tutaj mi nie wolno /swoje zdanie mam/ . Ale czy będzie niedyskrecją pytanie, dlaczego od czterech lat , nie raczy odpowiedzieć na moje pytania żadna z osób z adminów forum? [B]Kasa tak, problemy nie ![/B][/QUOTE]

Wydaję mi się, aczkolwiek piszę to z dużą dozą nieśmiałości i pozornej nieświadomości, że to jest właśnie odpowiedź: [B]Kasa tak, problemy nie ![/B]

Posted

[quote name='elmira']Wydaję mi się, aczkolwiek piszę to z dużą dozą nieśmiałości i pozornej nieświadomości, że to jest właśnie odpowiedź: [B]Kasa tak, problemy nie ![/B][/QUOTE]

Dodam tylko, że zdobyłem prywatne namiary niektórych adminów dogomani. Z rozmów telefonicznych nic nie wynikło, i mimo zapewnień - do dzisiaj zero odpowiedzi ! Temat nie ten, temat niewygodny - zatem ban ? :-)

Posted

[quote name='medar']Dodam tylko, że zdobyłem prywatne namiary niektórych adminów dogomani. Z rozmów telefonicznych nic nie wynikło, i mimo zapewnień - do dzisiaj zero odpowiedzi ! Temat nie ten, temat niewygodny - zatem ban ? :-)[/QUOTE]

Medar, a Ty się jeszcze nie przyzwyczaiłeś do banów? ;)

Możemy sobie podyskutować, bo te posty pójdą precz, bo są nie na temat :)

Posted

[quote name='elmira']Medar, a Ty się jeszcze nie przyzwyczaiłeś do banów? ;)

Możemy sobie podyskutować, bo te posty pójdą precz, bo są nie na temat :)[/QUOTE]

Kiedyś dogomania była portalem miłośników psów i innych zwierząt, teraz stała się miejscem handlu, gdzie pomoc jest na drugim- trzecim miejscu , zarobek, komercja, reklama . Niewygodni - ban, krytyka - ban, a gdzie właściwy cel? . Chyba ktoś tu zapomniał o co tu chodziło - zmienił się właściciel portalu, czy też kasa zabiła wrażliwość?
ps. przepraszam założycieli wątku za OFF, spoko, mod zaraz skasuje.

Posted

[quote name='medar']Kiedyś dogomania była portalem miłośników psów i innych zwierząt, teraz stała się miejscem handlu, gdzie pomoc jest na drugim- trzecim miejscu , zarobek, komercja, reklama .[B] Niewygodni - ban, krytyka - ban, [/B]a gdzie właściwy cel? . Chyba ktoś tu zapomniał o co tu chodziło - zmienił się właściciel portalu, czy też kasa zabiła wrażliwość? < Elmira - GG 1965792 , tutaj będzie chyba ostatni raz>
ps. przepraszam założycieli wątku za OFF, spoko, mod zaraz skasuje.[/QUOTE]
A wątki na których prawdziwi miłośnicy psów chcą dociec prawdy-zamykane:angryy:
[B]Medar[/B]-podpisuję się pod Twoim postem rękoma i nogami i w ogóle całym ciałem:grins:

Posted

[quote name='malibo57']Jeszcze raz zapytam - może ktoś z bywalców Przyborówka mi odpowie - czy pogryziona Magda jest/była pracownikiem schroniska?[/QUOTE]

Malibo57, chyba sensownych odpowiedzi nie masz co tu się spodziewać. Renatka wyszukała wypowiedź, że była to wolontariuszka.

[quote name='Renata5']W pierwszym poście xmartix pisze,że była to wolontariuszka

Posted

Przeleciałam wątek i wyłapałam,ze p.Wanda ma tylko 2 etatowych pracowników.Nie wiem,czy Magda się do nich zalicza,ale xmartix wyraźnie pisała,że Szafir pogryzł wolontariuszkę i nikt z Przyborówka tego nie negował

Posted

[quote name='xmartix']ja sprostuję bo się robi zamieszanie - wg pani Wandy - przy pogryzieniu jej nie było..
[B]Wolontariuszka z wetką były z Szafirem bez pani Wandy jak miał dostać zastrzyk usypiający do zabiegu...[/B][/QUOTE]

[quote name='Weronia']Witam.
Rozumiem, że zaistniała nieprzyjemna i jeszcze nie do końca wyjaśniona sytuacja związana z uśpieniem Szafira.
Postaram się jak najszybciej napisać więcej na temat całej sytuacji, tzn jak wyglądała dokładnie.
[B]Bardzo proszę o powstrzymanie się z wyzwiskami pod adresem P.Wandy i wolontariuszy, zwłaszcza, że tak jak napisałam, sprawa nie została jeszcze wyjaśniona.[/B]
P.Wanda nie jest osobą, która działa lekkomyślnie i na szkodę zwierząt. Osoby, które ją znają i widzą ile dobrego zrobiła dla bezdomnych zwierząt to wiedzą. Nazywanie jej "Okropną babą, idiotką, morderczynią" (to tylko kilka epitetów na jakie się natknęłam) jest bardzo nie na miejscu.
Na chwilę obecną mogę napisać, że sytuacja wyglądała bardzo dramatycznie. Magda została silnie pogryziona, psa nie dało się uspokoić.[/QUOTE]
Z tych postów wynika,ze Magda była wolontariuszką

Posted

Od bardzo długiego czasu sobie ten wątek podczytuje ( coś wrzuciłem więc się subskrypcja włączyła...).
Ze względu na moich podopiecznych mam mocno chorobliwe podejście do usypiania ekhm...umotywowanego agresją...
Więc mam prośbę o skany dokumentacji weterynaryjnej na podstawie której pies został uśpiony... o le pamiętam musi to podpisać albo właściciel albo wet zgłaszający anormalne zachowanie psa PO obserwacji...
Skany oczywiscie proszę bez personalizacji (GIODO) ale z z wypisem rozpoznania.

Posted

Malibo nie wiem czy tam zarabiała, przedstawiona przez panią Wand jako wolontariuszka.. ale nie wiem czy nie była też pracownikiem, nie wiem jakie tam są układy pod tym względem...

nie mam na razie odpowiedzi od nikogo
ale dopiero co wyszłam ze szpitala więc się dopytam bo odpowiedź powinna na oficjalny adres przyjść

Posted

[quote name='elmira']Jak znam Malibo57, to nie chodzi o zarobki, a o kompetencje.[/QUOTE]
Myśle , że Xmartix też nie chodziło o wysokość zarobków , a o etat .

Xmartix , czy już można gratulować ?:lol:

Posted

tak, już można :) od soboty popołudnia jesteśmy już w domu :) ale dopiero teraz powoli wracam do spraw

co do sprawy Szafira - na razie nie mamy odpowiedzi znikąd, ale na pewno od instytucji się doczekamy, więc cierpliwości, od p. Wandy nie ma też oficjalnej odpowiedzi jeszcze, nie wiem czy będzie nawet

Posted

[quote name='xmartix'][B]tak, już można :) od soboty popołudnia jesteśmy już w domu :) ale dopiero teraz powoli wracam do spraw[/B]

co do sprawy Szafira - na razie nie mamy odpowiedzi znikąd, ale na pewno od instytucji się doczekamy, więc cierpliwości, od p. Wandy nie ma też oficjalnej odpowiedzi jeszcze, nie wiem czy będzie nawet[/QUOTE]
No to ja pierwsza gratuluję,tylko nie wiem,czy synka,czy córeczki;)
[B][SIZE=5][COLOR=Red]GRATULACJE[/COLOR][/SIZE][/B]:loveu:

Posted

[quote name='Renata5']No to ja pierwsza gratuluję,tylko nie wiem,czy synka,czy córeczki;)
[B][SIZE=5][COLOR=Red]GRATULACJE[/COLOR][/SIZE][/B]:loveu:[/QUOTE]

Ja sie dołaczam i tez nie wiem czy nowy dogmaniak czy dogmaniaczka

Posted

ooooo, dziękuję za takie ciepłe i miłe przyjęcie, nie spodziewałam sie :)
to synek jest, PIOTRUŚ
wstawię fotosy dwa... popatrzcie troszkę, bo i tak zaraz mi mod wykasuje :evil_lol:

[URL]http://img40.imageshack.us/img40/2333/zdjcia0042e.jpg[/URL]

[URL]http://img168.imageshack.us/img168/7460/zdjcia0039v.jpg[/URL]