mru Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 już Weronia się zgodziła iść :multi: Quote
zuzlikowa Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Trzymam kciuki za maleńką!!!...ma mieć najwspanialszy i najlepszy dom!!!:loveu: Quote
jotpeg Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='mru']miałam jedno zapytanie z allegro o Kofi - w sobotę w niedzielę pojechaliśmy na wizytę, ale ponieważ pani z córką oglądały także innego pieska już wcześniej to też nie były w 100% zdecydowane my obejrzeliśmy warunki i pogadaliśmy one obejrzały Kofi ale chyba na tym koniec :roll: fajny domek, w bloku, wokół zielono, lokalizacja blisko mnie ale niestety pani milczy, więc pewnie wybrały tamtego pieska :) któregoby nie wybrały chyba będzie mu u nich dobrze.[/quote] widzi mi sie, ze wybraly tymczasowiczke Malagos. trzymam kciuki za Kofi! Quote
mru Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 [quote name='jotpeg']widzi mi sie, ze wybraly tymczasowiczke Malagos. [/quote] fajnie :D:multi: ale to dobrze wiedzieć, bo pani Ania do mnie nie zadzwoniła... :cool3: cieszę się ze szczęścia Ami, to był dobry domek :) Quote
mru Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 dziś wizyta u pani w Poznaniu :) Quote
zuzlikowa Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='mru']dziś wizyta u pani w Poznaniu :)[/quote] No,to czekamy na wieści! Najlepszy domeczek ma być dla Kofinki!!!:loveu: Quote
Weronia Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Wizyta wypadła wspaniale. Mru już została poinformowana przez tel. Ludzie super, nie mogą się doczekać. Wszystko ok. :) Dawajcie im pieska. Jak piesek do tych Państwa trafi, gwarantuję wizytę poadopcyjną i zdjęcia. Pozdrawiam:) Quote
mru Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 ah Weroniu! dziękuję dziękuję dziękuję Wam bardzo obojgu! :multi::multi::multi: tak się cieszę, że opinia jak najbardziej pozytywna jak tylko znajdę transport do Was to wysyłam Kofi :D jutro dzwonię do Pani Magdy i z nią wszystko ustalam :):):) buziak once again :loveu: Quote
zuzlikowa Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 No,to się doczekałyśmy...gratulacje maleńka!Powodzenia!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
sonikowa Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Kurcze, jutro mechanik bedzie nam holował auto z Wawy do Poznania.. ale nikt z nas nie jedzie, tego pana nie znamy, to chyba bym nawte bala się mu psicę dać na drogę.. Quote
mru Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 [quote name='sonikowa']Kurcze, jutro mechanik bedzie nam holował auto z Wawy do Poznania.. ale nikt z nas nie jedzie, tego pana nie znamy, to chyba bym nawte bala się mu psicę dać na drogę..[/quote] chyba strach faktycznie :roll: ja bym ją najchętniej osobiście zawiozła kosztami moglibyśmy się podzielić za tydzień mamy wolny weekend więc spoko dogadam się jutro z panią Magdą jak ona to widzi :) Quote
mru Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 rozmawiałam z panią Magdą :) będę szukać transportu przez ten tydzień jesli nic się nie znajdzie - zawieziemy Kofi osobiście a kosztami się podzielimy :) tak się cieszę :multi::multi::multi: w końcu domek i to taki, że jestem pewna matkooooo :loveu: Kofi ze wsi spod płota do Poznania :-o aaaaaah! Quote
malagos Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Strasznie sie cieszę! Będzie zajadać rogale świetomarcińskie! Moja ami właśnie dojeżdża do warszawy, do pańci. :multi: Quote
zuzlikowa Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='mru']rozmawiałam z panią Magdą :) będę szukać transportu przez ten tydzień jesli nic się nie znajdzie - zawieziemy Kofi osobiście a kosztami się podzielimy :) tak się cieszę :multi::multi::multi: w końcu domek i to taki, że jestem pewna matkooooo :loveu: Kofi ze wsi spod płota do Poznania :-o aaaaaah! Zaglądam,deliberuję i...wcale się nie dziwię!!!To cudne maleństwo bardziej do miasta się nadawało niż do wiejskich płotów!!! Kofuniu,mru...tak bardzo się cieszę!:loveu:...powtarzam się,ale cóż...teraz mogę bo radość jest ogromna! Quote
mru Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 a nowa pani jest wege :loveu: tak btw wiem, że pani Magda czyta wątek i była zachwycona zdjęciami więc specjalnie dla niej wrzucam jeszcze kilka dzisiejszych :cool1: mam nadzieje, ze pani Magda sie na wątku odezwie i jak już Kofi będzie u niej, sama będzie robiła zdjęcia i nam wrzucała :loveu: Quote
sonikowa Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Mnóstwo wdzięku ma Kofficzka :) Niezmiennie twietrdzę, że jest po prostu piękna! Quote
mru Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 znalazłam jeszcze takie na telefonie :roll: na tym ostatnim Kofi obejmuje mojego Gacentego ;) Quote
Kofi the Charming Beauty Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Widzę, że login wybrałam najtrafniej jak tylko można;) Jeszcze tylko 4 dni! Tak! Odliczam! Będą rogale! I tyle miłości ile musiałam się na Nią naczekać!!! Uwierzcie, czekałam czekałam długo:iloveyou: PS Mru, jesteś wielka! Quote
sonikowa Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Kofi the Charming Beauty']Widzę, że login wybrałam najtrafniej jak tylko można;) Jeszcze tylko 4 dni! Tak! Odliczam! Będą rogale! I tyle miłości ile musiałam się na Nią naczekać!!! Uwierzcie, czekałam czekałam długo:iloveyou: PS Mru, jesteś wielka![/quote] Ha, my też odliczamy i czekamy :-) Kofi ma w sobie coś nadzwyczajnego. Taki wdzięk.. Quote
mru Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 aaaaa :multi: cieszę się, że jesteś :D ja też się nie mogę doczekać, mimo, że to zawsze też łezka w oku :-( ;) :D wiadomo... ale Kofitek będzie miał cudownie :loveu: jestem pewna..! PS: Tak! Kofi to prawdziwa CharmingBeauty! ujmująca i rozkoszna :) hihih ciekawe, czy Kofi od tych rogali boków nabierze ;) Quote
Kofi the Charming Beauty Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Takie piękne boczki będą do całowania i miętoszenia!!!:loveu: Postaramy się, żeby wybiegała tłuszczyk jeśli zrobie się małe kulątko huhu Rozumiem Cię. Będą zdjęcia i całuski, może chociaż tak będzie lżej... Quote
Kofi the Charming Beauty Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Jescze 3 dni, Maleńka!:multi::multi::multi::loveu: Quote
Recommended Posts