Astaroth Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 [quote name='Doda_']musi się udać... czy astaroth nie moglabys pieska zawiezc pod Mc Donald w miescowości Zakręt/stara milosna? jamnika zabralaby tanitka i zawiozla do Raszyn.[/quote] czy tanitka mogłaby zawieźć Aresika na Bielany? Do Starej Miłosnej możemy go podrzucić bez problemu, dziś albo jutro rano jak jej wygodniej. Z Bielanami trochę gorzej bo mi się chłop dzisiaj napracował z węglem i może marudzić :roll: Quote
Doda_ Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 a zulugula gdzie moze psiaka odebrac? z Raszyna czy z Bielany? Quote
Isadora7 Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 Jeden transport mamy z głowy. Ten z przelotem do Raszyna. Tam Tanitka miała swoje transporty. Przestaję wierzyć, że uda się ten z wersją do zuluguli. Aresku chyba nie dane ci jechać do domku. :-( Quote
Doda_ Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 isadora - ale zulugula gdzie mogłaby odebrać psiaka? z raszyna czy bielany ? Quote
Isadora7 Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 Tak jak napisałam wyżej TRANSPORT via RASZYN NIEAKTUALNY JUŻ czyli ten w którym mogła pomóc TANITKA. DRUGI TRANSPORT dzięki zuluguli jeszcze aktualny O ILE KTOŚ DOWIEZIE JAMNIKA DO ZULUGLI DZISIAJ WECZOR LUB JUTRO NAJDALEJ DO 11 A Domek czeka, szansa ucieka. chyba czas układać piosenke "Małem ciiiiiii domek... Pomachałam sobie telefonami poprzerzucałam numerami i przyjdzie tylko flaszkę wypić z rozpaczy. nieśmiało przypomnę choć to chyba i tak nic z tego - pieniądze za przewóz są przewidziane Quote
Doda_ Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 kurcze :shake: a moze zapytajcie pati (zapomnialam jaki dokladny nick ma) z wawy, co ma hotelik dla psow. Transport ze zwrotem kosztow za paliwa. Quote
stonka1125 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 bardzo prosze o odrobine mobilizacji warszawiaków i warszawianki,wisimy od wczoraj z isadora na telefonach,to taki kawałek do przewiezienia aresa,inaczej stracim szanse,są pieniążki na ten transport,potrzebny tylko ktoś do przewiezieni!!!!!!!!!!!!! Quote
Doda_ Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 stonka - pisałam o pati, sprobujcie sie jej zapytac Quote
Doda_ Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 poniewaz ja nie jestem z wawy, nie chcialabym sie pomylic, bardzo prosze niech ktos z was napisze do niej w sprawie transportu do raszyna [URL="http://www.dogomania.pl/forum/members/9010.html"]Dogomania Forum - Zobacz Profil: pati[/URL] - pati gdyby nie odpisywala na pw to ja mam nr tel do niej prosimy o pomoc dla jamnisia! Quote
Isadora7 Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 Mam informacje, ze Astaroth już rozmawiała z zulugulą. Wygląda na to ze jutro Ares będzie dowieziony do zuluguli. Quote
GochaT Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Aż sie boję odezwać odn pierdzielka Stona ileś dni na telefonie i ................................. Quote
Astaroth Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Już wszystko wiem. Zawieziemy Aresika jutro. Dziś nie dalibyśmy rady ale jutro rano zawieziemy. Quote
GochaT Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 No to kamień z serducha , przepraszam ale tak mi ciężko myśleć że on gdzieś pojedzie. Mam nadzieję,że ktoś nam doniesie jak w nowym domku, nasz pierdzielek kochany. Quote
Isadora7 Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 [quote name='GochaT']No to kamień z serducha , przepraszam ale tak mi ciężko myśleć że on gdzieś pojedzie. Mam nadzieję,że ktoś nam doniesie jak w nowym domku, nasz pierdzielek kochany.[/quote] Mam obietnice że informacje będą. Quote
yunona Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 O kurczaki, wszystko wisiało na włosku, a ja nie miałam internetu przez prawie 2 dni. A wszystko przez szczurki, które polubiły światłowody. Mam nadzieję , że nasz pierdzielek już na miejscu i w takim razie czekamy na wieści z nowego domku.:multi: Quote
Isadora7 Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 [quote name='yunona']O kurczaki, wszystko wisiało na włosku, a ja nie miałam internetu przez prawie 2 dni. A wszystko przez szczurki, które polubiły światłowody. Mam nadzieję , że nasz pierdzielek już na miejscu i w takim razie czekamy na wieści z nowego domku.:multi:[/quote] Yunona - Pierdzielek będzie na miejscu w niedzielę zapewne koło 18-19. I trzymajmy kciuki nadal. Quote
stonka1125 Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 dziękuję bardzo wszystkim za zaangazowanie i opieke(tę wirtualna tez)nad pierdzielkiem,to teraz tylko czekamy na wiesci z domu:lol: Quote
zulugula Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Pierdzielek jest w drodze. Zaraz po wejściu do mojego mieszkania dał popis: qpa na środku dywanu, podczas rodzinnego śniadanka :mad: Ale w gruncie rzeczy, to fajna psina. Jest niezwykle towarzyski, wesoły i ruchliwy. Taka wszędobylska morlina ;) Quote
Isadora7 Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 Zulugula bardzo, bardzo dziękuję za pomoc :). Teraz tylko czekamy na informacje z nowego domu. Ja odetchnę tak naprawdę za powiedzmy 2 tygodnie. Quote
GochaT Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 [quote name='zulugula']Pierdzielek jest w drodze. Zaraz po wejściu do mojego mieszkania dał popis: qpa na środku dywanu, podczas rodzinnego śniadanka :mad: Ale w gruncie rzeczy, to fajna psina. Jest niezwykle towarzyski, wesoły i ruchliwy. Taka wszędobylska morlina ;)[/quote] Tak to jego atut robienie tego co chce ale to napawa optymizmem bo inny piez z deprechą w jego wieku nie przeżyłby takiego zamieszania z jego osobą w roli głównej a pierdziel jest zawsze na pierwszym planie uwielbiam go za to i myślę,że pańswo otoczą go należytą opieką i pokochają tak jak my:p Czekamy na wieści. Quote
magda222 Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Ja też czekam aż będę mogła napisać:"Witaj w Tychach pierdzielku" :evil_lol: Quote
zulugula Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 On chyba kastratem jest? Zaglądałam pod kitę :eviltong: Quote
Isadora7 Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 [quote name='magda222']Ja też czekam aż będę mogła napisać:"Witaj w Tychach pierdzielku" :evil_lol:[/quote] Ty masz farta bo za jakiś czas będzie Ci dane poznać Pierdzielka osobiście :):):) Quote
Recommended Posts