Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Doda_']musi się udać...
czy astaroth nie moglabys pieska zawiezc pod Mc Donald w miescowości Zakręt/stara milosna? jamnika zabralaby tanitka i zawiozla do Raszyn.[/quote]

czy tanitka mogłaby zawieźć Aresika na Bielany? Do Starej Miłosnej możemy go podrzucić bez problemu, dziś albo jutro rano jak jej wygodniej. Z Bielanami trochę gorzej bo mi się chłop dzisiaj napracował z węglem i może marudzić :roll:

• Replies 436
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeden transport mamy z głowy. Ten z przelotem do Raszyna. Tam Tanitka miała swoje transporty.

Przestaję wierzyć, że uda się ten z wersją do zuluguli.

Aresku chyba nie dane ci jechać do domku. :-(

Posted

Tak jak napisałam wyżej TRANSPORT via RASZYN NIEAKTUALNY JUŻ czyli ten w którym mogła pomóc TANITKA.

DRUGI TRANSPORT dzięki zuluguli jeszcze aktualny O ILE KTOŚ DOWIEZIE JAMNIKA DO ZULUGLI DZISIAJ WECZOR LUB JUTRO NAJDALEJ DO 11

A Domek czeka, szansa ucieka. chyba czas układać piosenke "Małem ciiiiiii domek...
Pomachałam sobie telefonami poprzerzucałam numerami i przyjdzie tylko flaszkę wypić z rozpaczy.

nieśmiało przypomnę choć to chyba i tak nic z tego - pieniądze za przewóz są przewidziane

Posted

bardzo prosze o odrobine mobilizacji warszawiaków i warszawianki,wisimy od wczoraj z isadora na telefonach,to taki kawałek do przewiezienia aresa,inaczej stracim szanse,są pieniążki na ten transport,potrzebny tylko ktoś do przewiezieni!!!!!!!!!!!!!

Posted

poniewaz ja nie jestem z wawy, nie chcialabym sie pomylic, bardzo prosze niech ktos z was napisze do niej w sprawie transportu do raszyna

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/members/9010.html"]Dogomania Forum - Zobacz Profil: pati[/URL] - pati
gdyby nie odpisywala na pw to ja mam nr tel do niej
prosimy o pomoc dla jamnisia!

Posted

No to kamień z serducha , przepraszam ale tak mi ciężko myśleć że on gdzieś pojedzie.
Mam nadzieję,że ktoś nam doniesie jak w nowym domku, nasz pierdzielek kochany.

Posted

[quote name='GochaT']No to kamień z serducha , przepraszam ale tak mi ciężko myśleć że on gdzieś pojedzie.
Mam nadzieję,że ktoś nam doniesie jak w nowym domku, nasz pierdzielek kochany.[/quote]

Mam obietnice że informacje będą.

Posted

O kurczaki, wszystko wisiało na włosku, a ja nie miałam internetu przez prawie 2 dni.
A wszystko przez szczurki, które polubiły światłowody.
Mam nadzieję , że nasz pierdzielek już na miejscu i w takim razie czekamy na wieści z nowego domku.:multi:

Posted

[quote name='yunona']O kurczaki, wszystko wisiało na włosku, a ja nie miałam internetu przez prawie 2 dni.
A wszystko przez szczurki, które polubiły światłowody.
Mam nadzieję , że nasz pierdzielek już na miejscu i w takim razie czekamy na wieści z nowego domku.:multi:[/quote]

Yunona - Pierdzielek będzie na miejscu w niedzielę zapewne koło 18-19. I trzymajmy kciuki nadal.

Posted

Pierdzielek jest w drodze.

Zaraz po wejściu do mojego mieszkania dał popis: qpa na środku dywanu, podczas rodzinnego śniadanka :mad: Ale w gruncie rzeczy, to fajna psina. Jest niezwykle towarzyski, wesoły i ruchliwy. Taka wszędobylska morlina ;)

Posted

[quote name='zulugula']Pierdzielek jest w drodze.

Zaraz po wejściu do mojego mieszkania dał popis: qpa na środku dywanu, podczas rodzinnego śniadanka :mad: Ale w gruncie rzeczy, to fajna psina. Jest niezwykle towarzyski, wesoły i ruchliwy. Taka wszędobylska morlina ;)[/quote]
Tak to jego atut robienie tego co chce ale to napawa optymizmem bo inny piez z deprechą w jego wieku nie przeżyłby takiego zamieszania z jego osobą w roli głównej a pierdziel jest zawsze na pierwszym planie uwielbiam go za to i myślę,że pańswo otoczą go należytą opieką i pokochają tak jak my:p
Czekamy na wieści.

Posted

[quote name='magda222']Ja też czekam aż będę mogła napisać:"Witaj w Tychach pierdzielku" :evil_lol:[/quote]

Ty masz farta bo za jakiś czas będzie Ci dane poznać Pierdzielka osobiście :):):)