Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 478
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja może coś więcej we wrześniu wyskrobię z portfelika na Cyganka :roll:.

To co czekamy na Cudaczka, może uda jej się coś więcej dowiedzieć o charakterze psiaka, i skoro sytuacja jest taka, że los psiaka bardzo niepewny to jak robimy z hotelem ? Już coś czy jeszcze czekamy ? I pewnie trzeba będzie psiaka odrobaczyć wcześniej, tylko czy da radę.

Posted

Oj, żeby tak udało się jak najszybciej pomóc psiaczkowi, on taki biedny jest i właściwie niczyj :shake:.
Ale musi się udać skoro przychodzą na jego wątek nowe dobre osóbki i chcą odmienić jego los :).

Posted

A.R.S. napisał(a):
Ja podaruję 100zł jednorazowo,
i także czekam na wieści od Cudaka

Ale bomba :multi:. Jeden 5 dych, drugi stowe,trzeci dycha, itp..... super :lol:

Posted

Dziękuję wszystkim :loveu:

U Cyganka nic się nie zmieniło.
Czy mogę powiedzieć właścicielce, żeby nikomu go nie oddawała, bo na 100% pójdzie do hotelu?

Odrobaczyć by się przydało. Ile on może ważyć? Ma ktoś może w domu niepotrzebne tabletki do odrobaczania? Mi już się skończyły, a na razie nie mam kasy, żeby kupić.
Muszę się jeszcze dowiedzieć, czy był szczepiony, ale myślę, że tak.

Posted

Wydaje mi się, że odrobaczenie trzeba zrobić jak psiak ma jechać do hotelu a szczepienia to ewentualnie już go jamor na miejscu zaszczepi jak będzie potrzeba.

A ile może ważyć ? No nie wiem ze zdjęć to trudno tak powiedzieć, może 30-35 kg ?

Posted

Ze zdjec to on mi wyglada na 25 kg, chudzina z niego. Dajcie zdjecie z czlowiekiem, latwiej bedzie ocenic.

Jezeli chodzi o miejsca w hotelu, to zobaczylam teraz ze jamor ma kupe psow. Zapytajcie sie o miejsce, ew. ustawmy sie w kolejce. Cudak, rzuc okiem na ten hotelik
http://www.dogomania.pl/forum/f937/czy-jest-zapotrzebowanie-na-hotelik-dt-kolo-warszawy-137165/
i dowiedz sie czy ew, maja miejsca, bysmy nie zostali na lodzie.

Posted

[quote name='Cudak']Dziękuję wszystkim :loveu:

U Cyganka nic się nie zmieniło.
Czy mogę powiedzieć właścicielce, żeby nikomu go nie oddawała, bo na 100% pójdzie do hotelu?

Odrobaczyć by się przydało. Ile on może ważyć? Ma ktoś może w domu niepotrzebne tabletki do odrobaczania? Mi już się skończyły, a na razie nie mam kasy, żeby kupić.
Muszę się jeszcze dowiedzieć, czy był szczepiony, ale myślę, że tak.

Justynko, mam super wieści. Lalalalala:multi:
Napisałam do mariamc i zarezerowałam miejsce hotelowe za 200zł. Na razie kojce się robią więc napisałam, ze dowieziemy go do 2 tygodni. Tam więcej wykonczą a my poszukamy transportu i może odrobinę go oswoisz.

Czy Ty możesz gdzieś go podwieźć? Bo z jego domu to transport bedzie cieżki.

Powiedz właścicielowi, że na 100% masz kogoś tylko szukasz transportu czy coś takiego.
Na odrobaczenie Ci przeleję, bo gdzies było Twoje konto.

Posted

Randa napisał(a):
Jestem, myślę, że kasę jakoś nazbieramy, a w kolejkę do DT można zapisać. Mogę zadeklarować 40 zł miesięcznie.

Dziękujemy:loveu::multi:
Jeszcze chłopak nie wie, ze jego życie się zmieni.

Posted

A.R.S. napisał(a):
Ja podaruję 100zł jednorazowo,
i także czekam na wieści od Cudaka

Ania, dzięki :loveu:

Justynka, wpisz proszę w pierwszy post wszystkie deklaracje- jednorazowe i stałe.

Ale fajnie:multi:

Posted

[quote name='Dogo07']A ja chyba gdzieś czytałam, że u mariamc to schronisko jest nowe, a nie hotel. I że tam są dobre warunki.

Schronisko nowiutkie ale w budowie też kojce hotelowe. Jestem na mailu z założycielką, czyli mariamc.
Warunki bardzo dobre.Tutaj fotki http://www.dogomania.pl/forum/f28/pilne-zbieramy-pieniadze-na-leczenie-hotelik-dla-alberta-prosimy-o-pomoc-135220/index104.html
tylko nie wiem gdzie to jest ciągle.

Posted

[quote name='Dogo07']A nie Szczecinek przypadkiem ?
A wiecie, że Kris z Mam Talent to jej syn ?

Wiemy wiemy, smsy na niego słaliśmy. Jest na zdjęciach w linku, który podałam.

Chyba Szczcinek. Justynka- to daleko od Was? Wpłaciłam Ci 40 zł na odrobaczenie i jakieś drobne smakolyki. Odrobacz go Aniprazolem, jest tani i skuteczny. Pies wazy ze 25 kg.

http://www.dogomania.pl/forum/f1208/zrebak-z-koszmarna-rana-glowy-potrzebne-wsparcie-na-klinike-uwaga-drastyczne-zdjecia-143968/#post12776857

Ale się dobrze składa, ze Stepnicy do Szczecinka jest 186 km. To jest nic.

Posted

Ale super! :multi::multi::multi:

Wpisałam w 1.post wpłaty, mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam :razz:

Dzięki mysza1 :loveu: naprawdę się cieszę, że będzie można mu pomóc.

Czyli muszę kupić 3 tabletki? (1 jest na 10 kg?) Za resztę, jak starczy, kupię mu jakąś tanią obrożę, bo na szyi ma łańcuch :shake:

Szczecinek, z tego co się orientuję jest ponad 100 km ode mnie. Nie mam samochodu, ale do Goleniowa (20 km) postaram się go podrzucić. Dalej na pewno nie dam rady :placz:

Posted

mysza 1 napisał(a):
Justynko, mam super wieści. Lalalalala:multi:
Napisałam do mariamc i zarezerowałam miejsce hotelowe za 200zł. .

Wspaniale wiesci :multi: I do tego blizej niz do Warszawy.

Posted

To chyba nie będę wysyłać tego kagańca, nie?
Bo może się rozminąć z psem.

Justyna, jak będziemy się miały spotkać, to weź mi przypomnij, żebym spakowała dla Ciebie jakieś obroże, szelki itd. Za ładnie to wszytsko nie wygląda, bo jest mocno używane, ale będzie na takie awaryjne sytuacje.

Cieszę się z hoteliku :multi:

A transport, kurde tak myślę... No ja nie pomogę ze względu na zepsute auto, kto jeszcze zmotoryzowany jest z naszych okolic? Taka krótka trasa...

Posted

Jeśli ma jechać za 2 tyg, to się nie rozminie, a przynajmniej będę mogła go wyczesać przed wyjazdem. Przez Robala jakoś straciłam zaufanie do obcych psów :evil_lol: ale może to i dobrze.