GoskaGoska Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 nóż prosto w serce, nic więcej dodać - i więcej bied tym mniejsze nadzieje na ratunek :placz: to nie jest tak , ze chce wątkowi nadać tonu dramatu, to nie jest tak , ze ja postwiłam na nią krzyżyk. To ludzie bez skrupułow i bez serca zostawiają te psy - starsze kochane skazują na śmierć. Wiecie , ze nikt jej nie weznie z ulicy :placz: wiecie tak samo jak ja, że jedyna szansa tej suni to wy. jej nr 1101/09 banerek: Co ja mogę wam obiecać, ze juz więcej przez dłuższy czas nie będę zakładać wątków - to nie znaczy, ze nie będzie juz takich psów, ja poprostu będę daleko, ale JA JUŻ O NIEJ WIEM, już ją zobaczyłam, juz ją pokochałam, już ciężko żyć- gdy w głowie jest tylko RATOWANIE PSIEJ ISTOTY - CO Z NIĄ ZROBIMY??? BOHATERKĄ WĄTKU JEST FIBA - FANTASTYCZNA SUNIA DO LUDZI MOZE MA ok 7 lat w schronisku ocenili já na 10, ale ona w zyciu tyle nie ma , moze pierwszego dnia wygladala strasznie, ale teraz to samo piékno 1. Duża suczka Owczarkowata z wyrokiem śmierci... z 08.08.09 2. allegro wyroznione i znow allegro wyróżnione : BŁAGAMY O ŻYCIE DLA SENIORKI OWCZARKA POMOŻ (726707893) - Aukcje internetowe Allegro Finanse dostałam wplatę na Fibię 70zl od Pani nie z dogo i od Marysie 12,50zl -12,50 allegro Lary to jej koleznka to tez jej zrobilam wyroznione Lara typ owczarek niem dlugowlosy apel o zycie (732642629) - Aukcje internetowe Allegro =70zl - 12,50 wyroznione allegro Bazyla : http://www.dogomania.pl/forum/f1155/owczarek-niem-blaga-o-pomoc-nim-go-zagryza-wroclaw-146042/ = 57,50zl - 12,50 wyroznione allegro http://allegro.pl/item747091088_pies_mix_pointera_blaga_o_dom_cala_pl_adopcja.html = 45zl Quote
majku33krakow Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 [quote name='GoskaGoska']nóż prosto w serce, nic więcej dodać - i więcej bied tym mniejsze nadzieje na ratunek :placz: to nie jest tak , ze chce wątkowi nadać tonu dramatu, to nie jest tak , ze ja postwiłam na nią krzyżyk. To ludzie bez skrupłow i bez serca zostawiają te psy - starsze kochane skazują na śmierć. Wiecie , ze nikt jej nie weznie z ulicy :placz: wiecie tak samo jak ja, że jedyna szansa tej suni to wy. Co ja mogę wam obiecać, ze juz więcej przez dłuższy czas nie będę zakładać wątków - to nie znaczy, ze nie będzie juz takich psów, ja poprostu będę daleko, ale JA JUŻ O NIEJ WIEM, już ją zobaczyłam, juz ją pokochałam, już ciężko żyć- gdy w głowie jest tylko RATOWANIE PSIEJ ISTOTY - CO Z NIĄ ZROBIMY??? BOHATERKĄ WĄTKU JEST FIBA - FANTASTYCZNA SUNIA DO LUDZI MOZE MA 8 MOŻE 10 LAT CZY TO WAŻNE- GDY LICZY SIĘ ŻYCIE? podnosze watek Quote
epe Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Nie mogę patrzeć na ONki w schronach:placz::placz: Może ktoś cię wypatrzy,śliczna? Quote
GoskaGoska Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 pokazujemu sunie jeszcze raz, moze się ktos zakocha Quote
marysia55 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Wchodzę na wątek. Ciągle mam wrażenie, że moje serce nie zmieści już kolejnej nieszczęśliwej psiej staruszki i ciągle sie okazuje, że to nie do końca prawda. Te przeraźliwie smutne oczy zawładneły mną. Po raz kolejny nasuwa się retoryczne pytanie; gdzie jesteś człowieku, który skazałeś tego psa na tak okrutne miejsce, czy dobrze się czujesz teraz kiedy nie patrzysz już na tego psa ale przecież masz świadomość , że gdzieś ON jest i cierpi :-( Quote
GoskaGoska Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 proszę o ogloszenia ja kurcze nie ma teraz :shake:jak a ona moze jednak jeszcze znajdzie domek Quote
kikou Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Ciotko założycielko, potrzeba mi wiecej informacji, numery suni w pierwszym poście jaka jest do psów? o kotach też by sie przydało... jaka jest jej historia? znaleziona, przyprowadzona do schronu? czy ma jakieś dolegliwości? chodzi na smyczy? cokolwiek wiecej.... Quote
lunarmermaid Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Piękna sunia.I bardzo smutna...:shake: Quote
GoskaGoska Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 kikou napisał(a):Ciotko założycielko, potrzeba mi wiecej informacji, numery suni w pierwszym poście jaka jest do psów? o kotach też by sie przydało... jaka jest jej historia? znaleziona, przyprowadzona do schronu? czy ma jakieś dolegliwości? chodzi na smyczy? cokolwiek wiecej.... ja mialam wszytsko pięknie napisane , ale zeszyt zostawiałam w schronisku tyle co pamiętam : to jest zdrowa , z interwencji przywieziona w lipcu, wiek oszacowany na 10lat, do ludzi super, koty nie wiem, sunia generalnie dogaduje się -z suczkami, ale nie jest podporządkowana - raczej ona chce dominowac, taka superaś dla kogoś :lol: Quote
marysia55 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Fiba:loveu:, robimy wypad na pierwszą stronę i pokazujemy sie światu, bo nas ciotka Gosia pogoni jak nic :mad: a tego nie chcemy:shake: Quote
GoskaGoska Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 do niej juz muszę jakies inny tekst wymyslec bo kompetnie nia ma nic :placz: Quote
GoskaGoska Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Jak bardzo okrutny był człowiek, co skazał mnie na łaskę i niełaskę innego człowieka. Zostawiona sama sobie, opuszczona, wrzuca za kraty i zamknięta. Tylko kraty, beton i nic więcej...Podbiegałam do tych krat, wsadzałam swój nosek by choć przez chwilę,by któs pogłaskał mnie po nim. Dziś już wiem, jakie to bezsensu :shake: nikt kto odwiedza schronisko, nie szuka kochanej starszej suni. Dla nikogo nie jestem ideałem, nikt nic chce mnie pokochać, gdy obok tyle innych młodszych i ładniejszych. Zostałam sama - ile jeszcze dadzą mi czasu- ile pozwolą bić mojemu sercu , czy to dni czy tygodnie ...min zniknę i nikt za mną nie będzie płakać. BŁAGAMY O ŻYCIE DLA SUNI, BŁAGAMY O JEJ DOM, BŁAGAMY O CUD PSIEGO ŻYCIA. FIBA JEST CUDOWNĄ SUNIĄ DLA LUDZI, ZASŁUGUJE BY KOLEJNE LATA SWOJEGO ŻYCIA SPĘDZIĆ PRZY BOKU CZŁOWIEKA, A NIE BY STRACIC SWE ŻYCIE OD ZASTRZYKU ŚMIERCI- PROSZĘ POMOŻ JĄ RATOWAĆ. Quote
Recommended Posts