GoskaGoska Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 ok to ja cos to proszé myslec o Fibie, ona jest zdrowa, a 200zl mam nadziejé, ze pomogá ciotki uzbierac i ze jeszcze znajdzie sié dla niej jakis dom. Quote
lunarmermaid Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Ok,będę pamiętać o niej! A teraz w górę śliczna sunia!!! Quote
marysia55 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Masz racje Gosiu, nie ma Bambino :crazyeye: teraz juz wiemy czego tej suni brakuje :cool3::cool3::cool3: . Idę przywołać Bambino do porządku :mad: tzn. zaprosić grzeczniutko na wątek :diabloti: Quote
Bambino Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 [quote name='marysia55']Masz racje Gosiu, nie ma Bambino :crazyeye: teraz juz wiemy czego tej suni brakuje :cool3::cool3::cool3: . Idę przywołać Bambino do porządku :mad: tzn. zaprosić grzeczniutko na wątek :diabloti: Ostatnio w ogóle jakaś nawoływalska jesteś. :evil_lol:. Fibunia faktycznie śliczna. Ale nie wiem, czy nie lepszy byłby banerek z innym zdjęciem. Np z 1 lub z 2. na tym banerkowym tak jakoś dziko patrzy. iwa77 dorobiłabyś drugi banerek, please ???? Quote
marysia55 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Bambino napisał(a):Ostatnio w ogóle jakaś nawoływalska jesteś. :evil_lol:. Fibunia faktycznie śliczna. a czy to moja wina, że nie reagujesz na grzeczne zaproszena :diabloti: no to muszę nawoływać jak jakiś wilk lub wilczyca :evil_lol: Quote
lunarmermaid Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Oj piękna ta sunia,piękna.Bardzo mi się podoba,takie ma superowe ciemne umaszczenie...:loveu: Quote
marysia55 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 [quote name='GoskaGoska']i jeszcze jedne banerek: śliczne ma te banerki Fiba, ale ja juz nie zmieszczę. Dostałam ostrzeżenie i punkty karne za podpis. Obiecałam, że będę grzeczna i więcej tego nie zrobię, a ja zawsze dotrzymuję słowa :p Quote
lunarmermaid Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 I w górę śliczności!!! Nikt nie pytał o Fibę? Quote
lunarmermaid Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Trzeba jej porobić ogłoszenia tak jak Larze. Quote
lunarmermaid Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Wiem,że już je ma...ale może więcej i byłby jakiś efekt... Quote
GoskaGoska Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 jesli masz czas to pewnie, ze porob jej ogloszenia - te co miala to dawno pospadaly, wiec potrzeba nowych - praktycznie wszędzie procz allegro. Quote
lunarmermaid Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Jeżeli dzisiaj zdążę to może trochę porobię...Jutro wyjeżdżam na weekend,będę dopiero w niedzielę wieczorem.Jak cos to może w poniedziałek mi sie trochę uda.... A jest jakiś tekst o Fibie? Quote
lunarmermaid Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Doczytałam na wątku Lary,że ktos porobi ogłoszenia Fibie.I dobrze,bo ja dziś już nie zdążę. Fibunia w górę i obyś domek znalazła tak jak Lara!!! Quote
yashica Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 porobiłam Jej ogloszenia.jutro jeszcze zrobię na allegro.dzis juz padam na mordkę.ciao! Quote
Recommended Posts