Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jagodkailawa napisał(a):
Gdyby nie to że właściciele mieszkania które wynajmuję nie zezwalają na psa to Dżeki byłby mój, niestety jest inaczej.
Jak już będę miała swój dom i Dżekuś będzie to go biorę. Chociaż lepiej dla niego jakby on już wtedy miał swój domek!

J: 'Dżeki ja za kilka lat będę miałą domek, poczekasz tyle'
K: 'Za ile?'
J: 'Jakieś 10...:evil_lol:'
K: ' :evil_lol:'
J: 'Nie no, jakieś pięć'

Się mi przypomniało :lol: hehe.

Dzisiaj dwa pieski poszły do adopcji, nikt nie wypatrzył Dżekiego... ale trzymajmy kciuki! Bo przez cały tydzień Dżekoland w gazecie! ;)

• Replies 334
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć kochany :loveu: Ale ja się za Tobą stęskniłam ;) Kilka dni poza miastem, szczęście, ze już jutro się zobaczymy :p
Jagódka pewnie tez na wakacjach siedzi :lol: Ale jutro już koniec urlopu i do pracy, łooj szybko zleciało :lol:

No Dżekusiu, hopamy, hopamy! Żeby Cię cioteczki wypatrzyły :loveu:

Posted

No ja też już wróciłam. Dzięki cioteczki że hopałyście Dżekusia. Póki co nadal cisza, ani jednego telefonu. Ludzie nie wiedzą jaki Skarb mogliby mieć w domku. Ich strata :P
Jutro czeka Dzekusia moc uścisków i całusków:)

Posted

No ja to Wilno zaliczyłam i możecie mi wierzyć było super!!:)

A Dziś Dżekuś cały dzieńbiegał sobie luzem po schronisku. Wraz ze swoją współlokatorką Taszą. Cały dzień upłynął mu pod tytułem witania klientów, głaskania, przytulania. Naprawdę tak bezproblemowy pies w schronisku to dla nas poezja:)

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Witaj Dzekusii! a Ty moze juz w nowym domku?:loveu:

Niestety nie :-( Dziękuję cioteczki za podrzucanie :loveu:
Ma allegro? Ja już nie pamiętam... :roll: Ktoś mógłby zrobić? :cool3:

Posted

Chłopak sobie prawie codziennie wychodzi z boksu :lol: jak go ciocia Jagódka nie wypuści żeby sobie pobiegał to sam sobie wychodzi :evil_lol:
No, a my się w Poniedziałek widzimy to pójdziemy na spacerek chyba :cool3:

Posted

A ja dziś Dżekolanda widziałam:) pozdrowiłam od was wszystkich:) Teraz mamy remont w schronisku i bidulek niedługo straci swój duży boks. Ale po remoncie znajdzie mu się fajne miejsce a jak nie to zawsze biuro jest:) :loveu:

Posted

Już sobie wyobrażam Dżekiego na dłużej w biurze :evil_lol: może razem z Taszą ? :diabloti: Haha, pamiętasz akcję 'ratuj kota'? :evil_lol:
No i 'klienci'... biedni będą się bali takiego wielkoluda... ostatnio facet się Fridy przestraszył, to dopiero będzie :evil_lol: Aleee damy radę :p

Jak nie Dżeki w biurze to później będzie Roberto. A Ty zmień na stronce, bo on tam ciągle jest jako mix bullteriera :diabloti: