fiorsteinbock Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Sa jakies telefony w sprawie adopcji?? Przeciez takie cudo nie moze zyc bez czlowieka :-( Quote
kamilawa Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 fiorsteinbock napisał(a):Kamilko, ma Allegro? Nie ma :-( Ja zacofana w tej sprawie... A telefonów brak, bo pewnie Kamila wybuchnęłaby radością i już by do mnie pisała ;) Tak, tak. My dwie Kamile ;) Quote
jagodkailawa Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Ani jednego telefonu ani jednego maila anie jednej wiadomości na naszej klasie :( Przykre. Mam nadzieje ze to cisza przed burza :D Quote
fiorsteinbock Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 To jak z Moja Rudowlosa Lola...cisza :-( Sciagam zdjecia i zrobie allegro. Quote
kamilawa Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 fiorsteinbock napisał(a):Sciagam zdjecia i zrobie allegro. Dziękuję Edytko! :loveu: Ten dzidziuś będzie miał najwspanialszą mamę pod słońcem! ;) Quote
fiorsteinbock Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 kamilawa napisał(a):Dziękuję Edytko! :loveu: Ten dzidziuś będzie miał najwspanialszą mamę pod słońcem! ;) Taaa - tylko niech bierze przyklad z dogomaniakow! Musze mu zaszczepiac juz od dnia poczecia!!! :razz: na szczescie Tata tez jest pokroju ludzi z dogo, wiec mysle, ze wyrosnie dobry z niego/niej przyjaciel zwierzat :loveu: Quote
kamilawa Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Ja w przyszłości chcę mieć taką wspaniałą rodzinkę! :razz: Ale sobie jeszcze poczekaaaam :lol: Quote
kamilawa Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 A&S napisał(a):zaznaczam sobie wątek!!! Witamy cioteczkę serdecznie! :loveu: Quote
kamilawa Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 A&S napisał(a):hihi ja nie ciotka jam młode dziecię :D Ja pewnie młodsze :evil_lol: Nie chcesz być ciotką? Tutaj chyba każdy ciotką zostaje, bez względu na wiek :evil_lol: Quote
fiorsteinbock Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Nasza dolnoslaska A&S-ka to na prawde mlodzik :cool3: ale rezolutna dziewuszka! Przyda sie na watku Dzekusia :) Dzieki Adus! Quote
fiorsteinbock Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Dżeki na gore :) Adus - ja wystawilam z tekstem z Allegro. Ale jak masz wene tworcza i cos wyskrobiesz to tez sie przyda do kolejnych ogloszen! Dżeki z pseudohodowli - pilny dom! (708750760) - Aukcje internetowe Allegro Quote
jagodkailawa Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Ale się cieszę że nas jest coraz więcej na wątku Dżekiego!! Coś czuje że to się dobrze dla Dżekiego skończy:) Witajcie cioteczki te młodsze i te dojrzalsze:) hehe:)Teraz to tylko czekam na telefony od chętnych:) A jak się zaznacza wątek?:) bo ja za każdym razem szukam tych gdzie coś pisałam albo gdzie śledzę los jakiś szkrabów. Quote
_ogonek_ Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 jagodka, wystarczy że napiszesz w wątku, ale możesz też wejść w narzędzia wątku i tam kliknąć subskrybuj temat Quote
jagodkailawa Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Dzięki Ci bardzo:) ale teraz te fora są mądre:) Quote
kamilawa Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 Oj ten nasz Dzekus kochany :loveu: dzisiaj zostal znow wycalowany i wysciskany. W poniedzialek pojdziemy sobie na spacerek. Moze w odwiedziny do ciotki Jagodki pojdziemy? :evil_lol: Quote
fiorsteinbock Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Witajcie Cioteczki i Dzekusiu Piekny! Widze, ze ruch u chlopaka!! I dobrze :) Takiemu to dobrze, same baby o nim dyskutuja w samych superlatywach! Rozpieszczamy go...:eviltong: ale nalezy sie Bidulce! Jeszcze do tego spacerki i mizanie...eh, inne zazdroszcza :cool3: Quote
_ogonek_ Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Każdy pies musi być dopieszczany.. Szczgołów się czepiacie :eviltong: Quote
kamilawa Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 fiorsteinbock napisał(a):eh, inne zazdroszcza :cool3: Ja jak tylko przyjdę to lecę w odwiedziny do każdego i każdy ma porcję pieszczot :loveu: Quote
_ogonek_ Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 kamila. jakbym mogła wszystkie pieski wycałować poprzytulać to bym prędzej odeszła z tego świata :lol: Quote
fiorsteinbock Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Wiem, ze kazdy jest traktowany indywidualnie i dlatego wlasnie sa zazdrosne :eviltong: Quote
Recommended Posts