bianka19 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Witamy Lunki :loveu: Śliczniaste fociaki :loveu::cool3: Quote
Czarnulka Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 [quote name='Minerva']W takim razie czekamy na foty. I przy okazji zapraszamy do siebie na bardzo lichą fotorealcje :)[/QUOTE] Heh dodam moze dzisiaj jak dogo bedzie współpracowac;*;) ok jak bede miala czas o wpaddne;) [quote name='sunshine']ładnie Ci tak :D a co tam u rudej?^^[/QUOTE] Dzięki a ruda rosnie;) biega i głupieje xD caly czas próbuje zapanowac nad przywoołaniem;) [quote name='bianka19']Witamy Lunki :loveu: Śliczniaste fociaki :loveu::cool3:[/QUOTE] Dzięks;** Będą jeszcze foty lunki ;) ale dopiero jak wejde a teraz zbytnio czasu nie mam ale wieczorem bede ;) Quote
Czarnulka Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 Footyy Sory ze szare ale tak je robilam a potem sie skapłam ;p No nareszcie mnie spuscili ze smyczy ;) ;) Tak idziemy do pańci po frisbee Quote
QQk Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Hej! http://img109.imageshack.us/img109/928/dsc00009iq.jpg - wyszła tu jak wilk :) Quote
Czarnulka Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 [quote name='QQk']Hej! http://img109.imageshack.us/img109/928/dsc00009iq.jpg - wyszła tu jak wilk :) Heh ;)) reszte dodam innym razem narazie czasu nie mam zeby wejsc ; p przepraszam ;D jak bede miala czas to was wszystkich poodwiedzam;) Quote
bianka19 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Hej wam ;) Lunka śliczna , wychodzi na fotkach , jak wilk :D Quote
Bartiśkowa_ Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 http://img109.imageshack.us/img109/928/dsc00009iq.jpg jaka przyczajka :loveu: świetne Jak to się mówi zakochani czasu nie liczą i dlatego czasu na dogo brakuje hihi :evil_lol: Pozdrawiamy ;) Quote
Czarnulka Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 ' green apple;14021206 napisał(a):cudne szare XD Dzięki ;) [quote name='bianka19']Hej wam ;) Lunka śliczna , wychodzi na fotkach , jak wilk :D Heh dzięki ; p [quote name='Bartiśkowa_']http://img109.imageshack.us/img109/928/dsc00009iq.jpg jaka przyczajka :loveu: świetne Jak to się mówi zakochani czasu nie liczą i dlatego czasu na dogo brakuje hihi :evil_lol: Pozdrawiamy ;) Ta zebys wiedziala ;)) Kiedy znowu spotkanie z psaami ? ;) Quote
NaamahsChild Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Mój tymczasowicz, Molly, ma fazę na patyczek, szuka, jak nie ma, to odrywa z krzaków i przynosi panci:) Luna zjawiskowa:) Quote
Czarnulka Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 [quote name='NaamahsChild']Mój tymczasowicz, Molly, ma fazę na patyczek, szuka, jak nie ma, to odrywa z krzaków i przynosi panci:) Luna zjawiskowa:)[/QUOTE] Heh ;) Luna tak samo robi;) ;p dzięki; p ;)) Zaraz jakies footy dodam;) Quote
Bartiśkowa_ Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='Czarnulka'] Ta zebys wiedziala ;)) Kiedy znowu spotkanie z psaami ? ;) Może w ten weekend się zjawimy na Muchowcu zobaczymy jak z łapką ;) Jak co to dam znać U was też dziś tyle śniegu spadło ? Quote
Czarnulka Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 [quote name='Bartiśkowa_']Może w ten weekend się zjawimy na Muchowcu zobaczymy jak z łapką ;) Jak co to dam znać U was też dziś tyle śniegu spadło ? Ok ja w niedziele bym mogla jak bedzie fajna pogoda;)) A no troche sniegu jets; p Quote
Czarnulka Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Foty;)) Bawimy sie frisbee;) Taka GRZECZNA jestem W czasie komendy "poproś" Quote
Czarnulka Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 C.D z seri: jaka ja jestem grzeczna;) Daj smaczka;p Wypatrujemy;P Quote
Czarnulka Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 No idzie ktos? No to teraz się rozkręcamy;p Quote
Bartiśkowa_ Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 To jeszcze zapytam rodziców czy pojedzemiy i napiszę ;) Właśnie musimy się wkońcu w niedzielę wybrać bo jeszcze nie byliśmy zawsze w sobotę ;p Śliczna Luneczka Quote
Czarnulka Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Hm. ? Co tam jest? Tarzanko ; ) Quote
Czarnulka Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 [quote name='Bartiśkowa_']To jeszcze zapytam rodziców czy pojedzemiy i napiszę ;) Właśnie musimy się wkońcu w niedzielę wybrać bo jeszcze nie byliśmy zawsze w sobotę ;p Śliczna Luneczka Heh ;p No ok to zapytaj sie ;)) Jak cos t fon;p A w sobote to ja nie moge ; p dzięki ;] Tarzamy się daleej;p póki pańcia zdjęcia robi No to teraz uciekaaamy!;) Quote
Czarnulka Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Sory za rozmiar zdjęć. Bieegamy;) Tak! Biegamy po lodzie;) Poczula wolność Quote
Czarnulka Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 ' green apple;14028226 napisał(a):wreszcie kolorowe <333 cuuuudne :-P Dziękujee;]] I chyba rodzice aparat kupili. Ale nie wiem czy mnie do niego douszczą xDD; ale jak tak to foty bede robila aparatem;p Na lince;) zabawa butelką Quote
Nikita.. Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 słoookie <3 jaki masz model komy? ;] zapraszamy do nas na fotki! :D Quote
Recommended Posts