sunshine Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 o kurcze Rude co żeście znowu przeskrobały:D? Quote
Czarnulka Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 [quote name='wiki4']Hejka Luciak :loveu: U Was też tak zimno ? :roll: Miłego weekendu :D:D:D Heej ;) No u nas zimno xDD ; p ale nie ma az tak źle;p [quote name='Katie']Heej po raz pierwszy :lol: cudna Twoja Luna:loveu::loveu: Heej ;) dzięki ;p [quote name='CaneSs']Hey Luniaczki :D Co tam? Heeej Caprisie ;* A dobrze ;p ;) a u was? [quote name='sunshine']o kurcze Rude co żeście znowu przeskrobały:D? Hmm. Za moje ocenki w szkole;p no mam 5 dwój ale co tam trzy dwóje sie poprawi; ) chłopak mi pomoże z matmą ;) ;p Ale narazie jeszcze wchodze na kompa xD [quote name='Baski_Kropka']Aaa Lunciakii...dałyście ciała Tak wiem; ( niestety zaspałam ; ( A tak wg u mnie jest spoko ;) Gorzej własnie z ocenami. Tak jakoś zaczełam rysowac ;) moge wam potem tu wkleic zdjęcia dwóch rysunków ale jak narazie tego nie zrobie;p bo komputer mi sie trochę popsuł. I działa mi ino net i gg. A inne rzeczy mi sie nie włączają ;);( Ale jak dzisi sie spotkam z chłopakiem to moze mi przyjdzie i naprawi komputer ;) Hehe. Tak jak widac się dzisiaj spotykam z moim chłopakiem w sumie będzie moim chlopakiem xD No i musialam sprzątac od rana chyba od godziny 10 do 14:20 xD Porpostu masakra jeszcze ino okno musze umyc i jest super ;)Nawet mama powiedziala ze jeszcze tak czysto u mnie nie bylo xD Szok chyba przezyła ;)) ;p No to trzymajcie się ;** Quote
Bartiśkowa_ Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Witamy ;) No no to może byś do nas wpadła jeszcze posprzątać jak masz taką wenę ? Zapraszamy do nas na fotki Quote
Czarnulka Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 [quote name='Bartiśkowa_']Witamy ;) No no to może byś do nas wpadła jeszcze posprzątać jak masz taką wenę ? Zapraszamy do nas na fotki Okeej już lece do was xDD;p Quote
Czarnulka Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 A tuu fotki moich obrazków piszcie czy wam sie podobają czy ładne i wg;p misuuu;) taka jakas dziewczynka;) i taki kwiatuszek iz imieniem od mojego chłopaka xD;** Quote
sunshine Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Z chłopakiem to nie tak łatwo się skupić na nauce...:p Znam z autopsji :D Quote
Czarnulka Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 sunshine napisał(a):Z chłopakiem to nie tak łatwo się skupić na nauce...:p Znam z autopsji :D Hehe ;p ja dam rade xDD A co myślisz o rysunkach? Quote
Cavalierkaa Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 jej. rysunki przebossssssskie. ! < 3 Quote
Bartiśkowa_ Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Fajne rysunki ;) A kiedy Lunciowe fotki ?? Quote
as_kate Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 taka jakaś dziewczy6na czyli will vandom :razz: Quote
Baski_Kropka Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Hasiorowa sunia szuka domu mam ją w domu. jutro podrzuce informacje i zdjęcia i zrobie osobny temat i poogłaszam chyba komuś zaginęła ... Quote
C&B Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Baski_Kropka napisał(a):Hasiorowa sunia szuka domu mam ją w domu. jutro podrzuce informacje i zdjęcia i zrobie osobny temat i poogłaszam chyba komuś zaginęła ... Niecierpliwie czekam na informację i zdjęcia! Ostatnio zaginęła sunia betty-labrador... Teraz może być wszędzie. Quote
Czarnulka Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 CaneSs napisał(a):jej. rysunki przebossssssskie. ! < 3 Bartiśkowa_ napisał(a):Fajne rysunki ;) A kiedy Lunciowe fotki ?? Dziękuje;) Hmm. nie wiem moze dzisiaj porobio foty telefonem od brata;) jak wróci z praktyk as_kate napisał(a):taka jakaś dziewczy6na czyli will vandom :razz: QQk napisał(a):A masz jakieś mhoczne ryskunki? ;) Jeszcze nie;p Baski_Kropka napisał(a):Hasiorowa sunia szuka domu mam ją w domu. jutro podrzuce informacje i zdjęcia i zrobie osobny temat i poogłaszam chyba komuś zaginęła ... C&B napisał(a):Niecierpliwie czekam na informację i zdjęcia! Ostatnio zaginęła sunia betty-labrador... Teraz może być wszędzie. Aha. To ja tez czekam na informacje;) Quote
Czarnulka Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 Zmienilam fryyz;) To jest moj nowy fryz A takiej dlugosci mialam wlosy za nim je obcielam te zdjecie robione w lustrze ;) ale po tej stronie mialam grzywke Quote
Cavalierkaa Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 http://img200.imageshack.us/img200/6871/dsc00052bz.jpg Ślicznie < 3 To najładniejsze :D :D :D Wymiziaj tam od nas Luniaczka < 3 Quote
Czarnulka Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 [quote name='CaneSs']http://img200.imageshack.us/img200/6871/dsc00052bz.jpg Ślicznie < 3 To najładniejsze :D :D :D Wymiziaj tam od nas Luniaczka < 3 Dziękuje;** okok wymiziam ;)):loveu: Quote
kaasik91 Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Hej :) dopiero teraz dotarłam do waszej galerii :oops: Luna jest śliczna (udało mi się nawet dokopać do ostatnich fotek ;))! Quote
Minerva Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 http://img685.imageshack.us/img685/836/dsc00009d.jpg Super miś :loveu: A fryzurka ładna :) Quote
Minerva Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 http://img685.imageshack.us/img685/836/dsc00009d.jpg Super miś :loveu: A fryzurka ładna :) Quote
Czarnulka Posted January 30, 2010 Author Posted January 30, 2010 [quote name='as_kate']takie... emo. ;p nie jestem emo ale spoko ;p [quote name='Baski_Kropka']Tyś to jest niezły aparat :D Robie fotyy telefonem xD ; p czasami moj telefon pracuje i da sie jakies fotki zrobic ;D [quote name='kaasik91']Hej :) dopiero teraz dotarłam do waszej galerii :oops: Luna jest śliczna (udało mi się nawet dokopać do ostatnich fotek ;))! [quote name='Minerva']http://img685.imageshack.us/img685/836/dsc00009d.jpg Super miś :loveu: A fryzurka ładna :) Dziękuje;)) Dzisiaj sie wybieram na doline moze cos pofocę lunkę;) ale nie obiecuje;p Quote
Minerva Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 W takim razie czekamy na foty. I przy okazji zapraszamy do siebie na bardzo lichą fotorealcje :) Quote
Recommended Posts