Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie ma suki ; p
Uciekła w siną dla xDDD
:p Nie no Joke ; ))
Narazie fot nie ma ....bo . . . . bieda xD
Nie stac nas na zdjęcia hehe.. Ymm. sorki na aparat; ]
Ale moze cos zaniedlugo pstryknę. ; p postaram sie przynajmniej hehe ; p ;pp
a tak to u nas same nudy. Wczoraj ją uczyłam turlaj sie ale cos nie wychodzi bo ino zboku na drógi bok tak jakos dziwnie sie przewraca xDD umimy juz kuku;D:hurra: hah.
A tak to nci nowego u nas ; ) Bedziemy sie eszcze innych rzeczy uczyc ;))Tylko czego? Hmm. xD
Mała strasznie wariuje w domu.. ale jest jak narazie grzeczna i nigdzie nie ucieka i trzymam za to zeby było tak dalej. Co u was?

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

as_kate napisał(a):
u nas lodówa, chociaż nieco rozmrożona. faktycznie, Twoja suka strasznie "mała" ^^

as_kate napisał(a):
podwOjny......

Aha ;) No mała jest ; / jakas niedorobiona ;( sie boje co z niej wyrośnie.
Bartiśkowa_ napisał(a):
Może czołgania ją naucz :)
Barti sie szybko nauczył xd

To czekamy na chwilę nadchnienia żeby fotki były ;p

Aha tylko nie wiem jak ją tego nauczyc hehe ;) Ta zobaczymy czy te natchnienie bedzie ;)

Posted

Bartisiowa jak go nauczyłaś?:D Bo Shirce jakoś się czołgać nie chce:p
Powodzenia Luniaki^^

Frisbee zima? Dlaczego nie ? Z Shirą wszystko jest możliwe zapraszamy do galerii ;)

Posted

[quote name='as_kate']a to zależy od Ciebie co sobie uhodujesz.
Nom;p
[quote name='sunshine']Bartisiowa jak go nauczyłaś?:D Bo Shirce jakoś się czołgać nie chce:p
Powodzenia Luniaki^^

Frisbee zima? Dlaczego nie ? Z Shirą wszystko jest możliwe zapraszamy do galerii ;)
Heh no włąsnie jak go nauczyłas;D hah. Bylysmy widzialysmy;) ślad zostawiłysmy ;)

Posted

Jak Bartioś leżał ja przeciągąłam niewysoko nad podłogą przed pyszczkiem smakołyk i mówiłam czołgaj się przesuwając się do tyłu i wołając go i dopingując xd. Nie wiem czy wam dobrze wyjaśniłam;p tłumaczem to ja nie będę
Po niedługiej chwili zakapował o co chodzi ;)

Posted

Bartiśkowa_ napisał(a):
Jak Bartioś leżał ja przeciągąłam niewysoko nad podłogą przed pyszczkiem smakołyk i mówiłam czołgaj się przesuwając się do tyłu i wołając go i dopingując xd. Nie wiem czy wam dobrze wyjaśniłam;p tłumaczem to ja nie będę
Po niedługiej chwili zakapował o co chodzi ;)

Heh ;p moze spróbuje ;) ciekawe czy mi sie uda ;) xD
Baski_Kropka napisał(a):
A ja zapraszam na w końcu doczekane i obiecane zdjęcia ;P

byłam widzialam i faajne ;)
Shirai - Koki napisał(a):
To czekamy na apart..tzn...na zdjecia :lol:...a tym czasem pozdrawiamy :hand::hand::hand:

as_kate napisał(a):
a bez aparatu nie potrafisz :crazyeye:

Hmm;p fotyy bedą chocby z komórki ale musze je dopiero po robic. jak narazie czasu nie ma xD
A tak nie potrafie bez aparatu hah.

Posted

No to w sobotę, ja przed 8.00 tak gdzieś 7.50 postaram się być na przystanku tam :)
Jeśli będziesz chciała i Luna zgodzi się z Astrą to Grześ by cię w przyszłości zabierał, no i mógł by Cię w sobotę odwieść też do domu :)
W której części Zwodzia ty mieszkasz??

Posted

Baski_Kropka napisał(a):
No to w sobotę, ja przed 8.00 tak gdzieś 7.50 postaram się być na przystanku tam :)
Jeśli będziesz chciała i Luna zgodzi się z Astrą to Grześ by cię w przyszłości zabierał, no i mógł by Cię w sobotę odwieść też do domu :)
W której części Zwodzia ty mieszkasz??

Aha okeej ;) to o 7:50 postaram sie tam byc ;)) Mam nadzieje ze zdąze ;) Hmm. Ja mieszkam koło domu kultury na zawodziu. Wczoraj zas mi zaatakowano Lunę; ( Taki jakis amstaf czy inny , nie wiem jaka rasa. ;( ale wychodze od kolezanki z windy a on cos tam do psa gada. I sie żuciła na moją moja lezała przyybita do ziemi a jego pies był na moim ;( i chciała mi ją pogdryźć. Nawet przepraszam potem mi nie powiedział;( zal mi takich ludzi. Na szczęscie lunie nic nie jest.. Ja to mam pecha ;(;( kazdy pies mojego atakuje ;(;(;(
as_kate napisał(a):
Co za sztuka robić zdjecia aparatem :D

Umiem.Ale aparat popsuty xD I zrobie dzisiaj fotki z fona ;)

Posted

Wiele psów przejawia agresję do SH, być może to przez złe odczytywanie sygnałów przez nie wysyłane bo niby pies to pies, ale każda rasa wysyła i odbiera te sygnały inaczej...nie mówię już o złej socjalizacji i postępowaniu z psami co wpływa na ich psychikę.. :/

Ja nawet za bardzo nie mam z tym problemów, bo baski to jest duuuupcia, ciepła klucha...a jeśli widzę, że jest pies który może stworzyć jakieś zagrożenie albo spine, to wtedy idę inną droga ;P

Ja bym nie przemilczała gdyby jakiś pies atakował mojego...oj nie zostawiła bym na takim suchej nitki, jeśli ktoś był by miły przejęty i przeprosił to wporządku zdarza sie ale dla takich nniezainteresowanych tym dupków nie mam litości ;P

Sprawdź sobie dziewczynko autobusy :P i powiedz o której będziesz...to ja sie jakoś dostosuje ;)ale na 8.00 chciała bym być jakoś nna miejscu :P

Posted

chodziło mi o to, że aparatem to nie sztuka, nie problem, a bez aparatu wymaga to nieco wysiłku i żebys wykazała się kreatywnością ;) Jak będą, to czekamy neicierpliwie - juz jest rano !

Posted

Shirai - Koki napisał(a):
Witamy sie i pozdrowienia przesylamy !!!

My tez się witamy;)
Baski_Kropka napisał(a):
Wiele psów przejawia agresję do SH, być może to przez złe odczytywanie sygnałów przez nie wysyłane bo niby pies to pies, ale każda rasa wysyła i odbiera te sygnały inaczej...nie mówię już o złej socjalizacji i postępowaniu z psami co wpływa na ich psychikę.. :/

Ja nawet za bardzo nie mam z tym problemów, bo baski to jest duuuupcia, ciepła klucha...a jeśli widzę, że jest pies który może stworzyć jakieś zagrożenie albo spine, to wtedy idę inną droga ;P

Ja bym nie przemilczała gdyby jakiś pies atakował mojego...oj nie zostawiła bym na takim suchej nitki, jeśli ktoś był by miły przejęty i przeprosił to wporządku zdarza sie ale dla takich nniezainteresowanych tym dupków nie mam litości ;P

Sprawdź sobie dziewczynko autobusy :P i powiedz o której będziesz...to ja sie jakoś dostosuje ;)ale na 8.00 chciała bym być jakoś nna miejscu :P

Aha no Okej jeszcze ci dzisiaj napisze. Bo nie wiem jak na necie sie sprawdza;p sprawdzi mi brat ;)) No mnie tu wkurzyło al;e zawsze mam tak ze sie nie umiem słowe odezwac.;/xD

as_kate napisał(a):
chodziło mi o to, że aparatem to nie sztuka, nie problem, a bez aparatu wymaga to nieco wysiłku i żebys wykazała się kreatywnością ;) Jak będą, to czekamy neicierpliwie - juz jest rano !

Heh;p jeszcze fotek nie ma i dzisiaj nie bedzie mam szlaban na komputer ;/ masakra ;p ale cóz moze uda mi sie wejsc;)