Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aleksandra95']oo zdjęcia :razz: i nawet pani jest :lol: super :loveu:[/QUOTE]

dZiękuje ;d
U was tez dzis taka okropna pogoda. ? :/
u nas leje caly czas wiec dzis zdjec nie porobie. ; (

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Czarnulka']dZiękuje ;d
U was tez dzis taka okropna pogoda. ? :/
u nas leje caly czas wiec dzis zdjec nie porobie. ; ([/QUOTE]

U nas tylko wieje..:(
[url]http://www.dogomania.pl/threads/205996-Bazarek-fotograficzny-V-BEZP%C5%81ATNE-G%C5%81OSOWANIE-DO-05.05-POST-132-139-[/url])

Proszę zagłosujcie na nr 34 ! :D jakby 34 wygrało to byłoby 380 złotych na spłatę długu w lecznicy za Ritę

Posted

[quote name='Aleksandra95']U nas tylko wieje..:(
[url]http://www.dogomania.pl/threads/205996-Bazarek-fotograficzny-V-BEZP%C5%81ATNE-G%C5%81OSOWANIE-DO-05.05-POST-132-139-[/url])

Proszę zagłosujcie na nr 34 ! :D jakby 34 wygrało to byłoby 380 złotych na spłatę długu w lecznicy za Ritę[/QUOTE]
Okey ;d zaglosowałam ; )
[quote name='sandgom']U mnie też leje i zimno strasznie :<
A Luna jest przecudowna :)[/QUOTE]

Dziękujeee ;) . Ah ta pogoda juz mnie dobija. :( ja nie wytrzymuje tam na dworze a dla Luny jest fajnie, oczywiscie woriclam z nia cala mokra i brudna ;d

Posted

Mam Pare zdjęc dla was; ] przed chwilą zrobiłam.;p takie domowe;p

[IMG]http://img863.imageshack.us/img863/228/p1010845e.jpg[/IMG]

[IMG]http://img854.imageshack.us/img854/4773/p1010850.jpg[/IMG]

[IMG]http://img828.imageshack.us/img828/4258/p1010853kg.jpg[/IMG]

[IMG]http://img231.imageshack.us/img231/1982/p1010847o.jpg[/IMG]
te zdjęcie mi sie podoba :D :loveu:

Posted

u mnie śnieg padał ;o nienawidzę deszczu, pies wraca mokry i od razu na łóżko, ZAWSZE. miałam nadzieję, że nie będzie lubiła deszczu, ale ona jest szczęśliwa gdy pada :mad:
słodki haszczakowy pysiol. jest na liście ras które podobają się i mi i mojemu chłopu, ale to chyba nie jest to ;)

Posted

[quote name='Aleksandra95']jest RUDA ! :loveu:[/QUOTE]
A no jest ;d

[quote name='motyleqq']u mnie śnieg padał ;o nienawidzę deszczu, pies wraca mokry i od razu na łóżko, ZAWSZE. miałam nadzieję, że nie będzie lubiła deszczu, ale ona jest szczęśliwa gdy pada :mad:
słodki haszczakowy pysiol. jest na liście ras które podobają się i mi i mojemu chłopu, ale to chyba nie jest to ;)[/QUOTE]
Heh ;d ja tez nienawidze deszcu . ;p i dlaego ja Lune od razy przy wejsicu do domu wycieram zebynic nie bylo ubrudzone i mokre;d
Ja chyba juz nie biore uskyego ;d jak bede chciala meic drugiego psa to wezme schroniskowca;d

Posted

a co, nie jesteś zadowolona ze swojego rudaska? :D ja to nie wiem, co i kiedy będzie następne... Etna się znalazła u nas nagle i niespodziewanie, dosłownie zadzwoniłam do faceta mówiąc 'hej, mamy psa' 'jak to, już, teraz?' 'tak, leży sobie w pokoju' :D oprócz haszczaków podobają nam się amstaffy, beagle, dogi niemieckie, samoyedy, westy...:evil_lol:

Posted

[quote name='motyleqq']a co, nie jesteś zadowolona ze swojego rudaska? :D ja to nie wiem, co i kiedy będzie następne... Etna się znalazła u nas nagle i niespodziewanie, dosłownie zadzwoniłam do faceta mówiąc 'hej, mamy psa' 'jak to, już, teraz?' 'tak, leży sobie w pokoju' :D oprócz haszczaków podobają nam się amstaffy, beagle, dogi niemieckie, samoyedy, westy...:evil_lol:[/QUOTE]

jestem .;d tylko eh troche pracy jest nad nia ; ] Trudno ja nauczyc przywolania . ;] i ten jej instynkt. eh . boje sie ze keidys mi kajs poelci i ie wroci. oczywsicie uzywam linki 10 metrowje ;d
Amstaffy tez mi sie podobają, i dogi niemieckie sa super.;d
Ja na początku chcialam miec owczarka niemieckiego ale jakos nie wypaliło ;p. Kiedys tez chcialam meic dalamtynczyka ;d
idemy do waszej galeri poogladac psiaka ;d

Posted

Ale rudzielec :loveu:
[B]motyleqq[/B] widzę, że mamy podobny gust co do ras psów :evil_lol: u mnie tylko amstaffy nie (ale nic do nich nie mam oczywiście ;) )

[B]Czarnulka[/B] tak to już jest z tymi haszczunami i ich posłuszeństwem :diabloti:

Posted

[quote name='Talucha']Ale rudzielec :loveu:
[B]motyleqq[/B] widzę, że mamy podobny gust co do ras psów :evil_lol: u mnie tylko amstaffy nie (ale nic do nich nie mam oczywiście ;) )[/QUOTE]

a myślałam, że tylko ja mam taką rozbieżność :lol: jeszcze lubię chow-chowy, goldeny, dogi argentyńskie... :evil_lol:

Posted

[quote name='Talucha']Ale rudzielec :loveu:
[B]motyleqq[/B] widzę, że mamy podobny gust co do ras psów :evil_lol: u mnie tylko amstaffy nie (ale nic do nich nie mam oczywiście ;) )

[B]Czarnulka[/B] tak to już jest z tymi haszczunami i ich posłuszeństwem :diabloti:[/QUOTE]
No ;d nie zmienimy tych psow ; ] Chociaz jakby sie tak postarac. ?:D zbierzmey nasza wiedze i razem damy rade xd
[quote name='motyleqq']a myślałam, że tylko ja mam taką rozbieżność :lol: jeszcze lubię chow-chowy, goldeny, dogi argentyńskie... :evil_lol:[/QUOTE]

Moja mama lubi goldeny;d

Posted

jeśli chodzi o marzenia, to mi się marzy fretka, czarna szynszyla do kompletu, jakiś wąż, legwan, kameleon, ara hiacyntowa... :lol: myślicie, że powinnam otworzyć małe zoo? :razz:
na mojej liście nie ma już tylko kotów, bo moja alergia sięga zenitu, byłam dziś u 4 norwegów i nadal mam katar :-(

Posted

[B]motyleqq[/B] Fretki są słodkie tylko odrzuca mnie fakt, że niektórzy karmą je myszami... A kameleony mają fajne palce :lol:
Hmm, małe zoo może być ;D
Znam kilka osób które mają już konkretne zoo w domu :evil_lol:

[B]Czarnulka[/B] wątpię, że da się 'naprawić' te nasze psy :P

Posted

[quote name='motyleqq']jeśli chodzi o marzenia, to mi się marzy fretka, czarna szynszyla do kompletu, jakiś wąż, legwan, kameleon, ara hiacyntowa... :lol: myślicie, że powinnam otworzyć małe zoo? :razz:
na mojej liście nie ma już tylko kotów, bo moja alergia sięga zenitu, byłam dziś u 4 norwegów i nadal mam katar :-([/QUOTE]
Freeetka jest cuudna ;d widzialam keidys faceta co wyprowadzal na smyczy dwie fretki ;p
węże tez fajne ;d
Hmm ja sądze ze zoo bedzie suuper ;)

[quote name='Maziak&Negra']To ostatnie to chyba pozowane ^^
Przy takiej pogodzie ciężko o zdjęcia na dworze ;([/QUOTE]
No bez kitu cięzko ; ) no ale jutro moze dam rade cos popstrykac jak pojde na taki dluzszy spacer z nią ;p
w sumie dzis bylma z pol dnia na dworze z Lu ale aparatu brak ;d
[quote name='Talucha'][B]motyleqq[/B] Fretki są słodkie tylko odrzuca mnie fakt, że niektórzy karmą je myszami... A kameleony mają fajne palce :lol:
Hmm, małe zoo może być ;D
Znam kilka osób które mają już konkretne zoo w domu :evil_lol:

[B]Czarnulka[/B] wątpię, że da się 'naprawić' te nasze psy :P[/QUOTE]

Hmm a ja sądze , że moze by nam sie udało. ;] ale podkreślam "moze" ;d

Posted

cóż, Wam się pomysł z zoo podoba, mój facet nie chce słyszeć nawet o drugiej szylce :evil_lol: w sumie, teraz nie mamy miejsca, chociaż może na akwarium z krabem by się znalazło :evil_lol: tylko kto by to wszystko wykarmił? ;)

Posted

[quote name='motyleqq']cóż, Wam się pomysł z zoo podoba, mój facet nie chce słyszeć nawet o drugiej szylce :evil_lol: w sumie, teraz nie mamy miejsca, chociaż może na akwarium z krabem by się znalazło :evil_lol: tylko kto by to wszystko wykarmił? ;)[/QUOTE]

No własnie .;] kto wykarmi .?:P no trzeba zarobic na jedzenie i wg ;p.