Czarnulka Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 [quote name='przeszlus']Cześć :) Widać Joki i Lu dobrze się bawili pozdrawiam No nareszcie wrociłeeees:D :* A noo dzięki :)) Quote
kasia_owczarzak Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 No hej :lol: Widziałam zdjęcia - ŚWIETNE :loveu: Dzięki mojej Czine pokochałam zimę :lol:. Dla mnie może być cały rok do -5, koniecznie śnieg, ale dużo słoneczka :lol:. Uwielbiam takie dni no i nasze psiaki świetnie się prezentują :p A jak tam nauka posłuszeństwa ?? www.czina.be Quote
runo Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 sunia z czekoladowym noskiem , odgryzę jej:eviltong: Quote
kasia_owczarzak Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 PETYCJA O ZAOSTRZENIU KAR ZA ZNĘCANIE SIĘ NAD ZWIERZĘTAMI http://www.petycje.pl/petycja/6464/z...ierzetami.html www.czina.be Quote
KT Arts Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 http://img716.imageshack.us/img716/4666/p1010324i.jpg Mały gang:D Szkoda że zawieszasz:( Quote
Czarnulka Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 kasia_owczarzak napisał(a):No hej :lol: Widziałam zdjęcia - ŚWIETNE :loveu: Dzięki mojej Czine pokochałam zimę :lol:. Dla mnie może być cały rok do -5, koniecznie śnieg, ale dużo słoneczka :lol:. Uwielbiam takie dni no i nasze psiaki świetnie się prezentują :p A jak tam nauka posłuszeństwa ?? www.czina.be Hmm a idzie nam bardzo dobrze ;D Ostatnio sie bardzo slucha ;) chodz jak zauwazyla inne psy to wroicc niehcciala :( ale dalej cwiczymy ; )) A ja za to zimy nie lubie ; ( runo napisał(a):sunia z czekoladowym noskiem , odgryzę jej:eviltong: hehe a ja nie pozwole zeby moj nosek byl odgryziony kasia_owczarzak napisał(a):PETYCJA O ZAOSTRZENIU KAR ZA ZNĘCANIE SIĘ NAD ZWIERZĘTAMI http://www.petycje.pl/petycja/6464/z...ierzetami.html www.czina.be Niufciak napisał(a):http://img716.imageshack.us/img716/4666/p1010324i.jpg Mały gang:D Szkoda że zawieszasz:( No chyab odwiesz jednak . Ale nie mam zbytnio fotek nowych :P Quote
kasia_owczarzak Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Czarnulka napisał(a):Hmm a idzie nam bardzo dobrze ;D Ostatnio sie bardzo slucha ;) chodz jak zauwazyla inne psy to wroicc niehcciala :( ale dalej cwiczymy ; )) Ale jaką technikę przyjęłaś?? Pytam, bo ostatnio wzięłam na spacer Lunę, tą, o której Ci pisałam, że tak ucieka. Ania, jej właścicielka była w pracy i zadzwoniła do mnie czy bym nie wzięła Luny jak będę szła z Cziną. No i wzięłam. Poszłyśmy na teren zamknięty (tylko jedno wejście, którego nie dało się zablokować), ale i to nie pomogło. Podeszłam na chwilę do Cziny i jak się odwróciłam, to Luny już nie było :angryy: Na szczecie, szybko ją znaleźliśmy, ale co się strachu najadłam, to już moje :placz: www.czina.be Quote
Czarnulka Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 kasia_owczarzak napisał(a):Ale jaką technikę przyjęłaś?? Pytam, bo ostatnio wzięłam na spacer Lunę, tą, o której Ci pisałam, że tak ucieka. Ania, jej właścicielka była w pracy i zadzwoniła do mnie czy bym nie wzięła Luny jak będę szła z Cziną. No i wzięłam. Poszłyśmy na teren zamknięty (tylko jedno wejście, którego nie dało się zablokować), ale i to nie pomogło. Podeszłam na chwilę do Cziny i jak się odwróciłam, to Luny już nie było :angryy: Na szczecie, szybko ją znaleźliśmy, ale co się strachu najadłam, to już moje :placz: www.czina.be A ile Luna ma juz? : ) Bo nie pamietam czy pisalas czy nie. Ucieka i nie chce wrocic ? No wiesz na początku pracowalismy z linką i mialam smakolyki . Co jakis czas jak sie oddalała to stawałam i ja wołałam. A jak przyjsc nie chciala to sie odwracalam i szlam w innym kierunku zeby za mna pobiegła :)) A potem zaryzykowałam i juz bez linki cwizyłam . To zalezy tez od psa jaki ejst. Bo np moja lunka zawsze trzymała sie blisko mnie . Moze wrocic do mnie ie chciala ale biegała blisko i nie uciekała. Quote
kasia_owczarzak Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 [quote name='Czarnulka']A ile Luna ma juz? : ) Bo nie pamietam czy pisalas czy nie. Ucieka i nie chce wrocic ? No wiesz na początku pracowalismy z linką i mialam smakolyki . Co jakis czas jak sie oddalała to stawałam i ja wołałam. A jak przyjsc nie chciala to sie odwracalam i szlam w innym kierunku zeby za mna pobiegła :)) A potem zaryzykowałam i juz bez linki cwizyłam . To zalezy tez od psa jaki ejst. Bo np moja lunka zawsze trzymała sie blisko mnie . Moze wrocic do mnie ie chciala ale biegała blisko i nie uciekała. Luna ma około 3 lat. Jej ucieczki polegaja na tym, że nie chce dac się złapać. Stoi jakieś 3-4 od właścicielki i jak się do niej rękę wyciąga, to odskakuje i znów staje i czeka, (tylko nie wiadomo na co) Tak przy okazji, to będę się powoli pożegnać. Zaczynam powoli wycofywać się z dogomanii. Znalazłam fajne nowe forum o psiakach, które trzeba rozkręcić, a to coś dla mnie (www.zpsem.com) Działa na podobnej zasadzie jak Dogo, ale ma mniej zakazów w dobrej wierze. Buziaki ale wszystkich Bardzo się cieszę, że mogłam Was "poznać" Może się spotkamy na www.zpsem.com Jak coś szukaj "czuny" www.czina.be Quote
Czarnulka Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 Heeej wam dlugo mnie nie bylo na Dogo ;] U nas wsyztsko dobrze Luna zas siersci duzo stracila bo wiosna przyslza;d Zdjec nie mam ale zobie cos dzis to wrzuce ;d I wg wybywamy na Marsz na rynku o godiznie 13;00 Quote
Guest aguś22 Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 mam pytanie czy mogła bym zrobić lunie konto na nk.pl , ? Quote
Tepes Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 [quote name='aguś22']mam pytanie czy mogła bym zrobić lunie konto na nk.pl , ? a czy dobrze sie czujesz!? Quote
Aleksa. Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 aguś22 napisał(a):mam pytanie czy mogła bym zrobić lunie konto na nk.pl , ? :o:o:o:o:o Quote
Czarnulka Posted April 24, 2011 Author Posted April 24, 2011 aguś22 napisał(a):mam pytanie czy mogła bym zrobić lunie konto na nk.pl , ? Tepes napisał(a):a czy dobrze sie czujesz!? Aleksandra95 napisał(a)::o:o:o:o:o Tak jak Napisała Tepes. Dobrze się czujesz. ? Eeee wystarczy ze na moim rpofilu na nk sa zdjeica luny . Wiec ani mi sie waz. ! ; ] Quote
Gonitwa Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Luna jest śliczna :) I ja również wrzuciłam kilka świeżych zdjeć w nasz wątek :) Quote
Czarnulka Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 [quote name='Gonitwa']Luna jest śliczna :) I ja również wrzuciłam kilka świeżych zdjeć w nasz wątek :)[/QUOTE] Jak bede miec czas to poodwiedzam wasze galerie ;d a teraz znajde jakies zdjecie lunki xd Quote
Czarnulka Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 Tuu macie takie jedno zdjeice; dale bylo robione jakies miesiac temu . ;] zanieldugo powinnam wziąść sie do rooboty i porobic jakies nowe zdjeica lunci;d Quote
Czarnulka Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 Jak sie zdjeice nie pokazuje to napiszice xD Quote
Aleksa. Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 No to czekamy.. :) + dodałam w naszej galerii wreszcie zdjęcia.. :D zapraszam ! :D Quote
motyleqq Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 ahh najfajniejsze haściakowe umaszczenie :loveu: może za 100000 lat takiego sobie sprawimy, ale chyba podoba mi się zbyt dużo ras:evil_lol: Quote
Czarnulka Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 [quote name='Aleksandra95']nie widać. ::([/QUOTE] [quote name='Jaga.']ja też nie widzę ;/[/QUOTE] [quote name='Aleksandra95']No to czekamy.. :) + dodałam w naszej galerii wreszcie zdjęcia.. :D zapraszam ! :D[/QUOTE] [quote name='motyleqq']ahh najfajniejsze haściakowe umaszczenie :loveu: może za 100000 lat takiego sobie sprawimy, ale chyba podoba mi się zbyt dużo ras:evil_lol:[/QUOTE] Okeeey ;d zaraz postaram sie te zdjeice jeszcze raz wrzucic; d Quote
Aleksa. Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 oo zdjęcia :razz: i nawet pani jest :lol: super :loveu: Quote
Recommended Posts