Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No hej :lol:

Widziałam zdjęcia - ŚWIETNE :loveu:
Dzięki mojej Czine pokochałam zimę :lol:. Dla mnie może być cały rok do -5, koniecznie śnieg, ale dużo słoneczka :lol:. Uwielbiam takie dni no i nasze psiaki świetnie się prezentują :p

A jak tam nauka posłuszeństwa ??

www.czina.be

Posted

kasia_owczarzak napisał(a):
No hej :lol:

Widziałam zdjęcia - ŚWIETNE :loveu:
Dzięki mojej Czine pokochałam zimę :lol:. Dla mnie może być cały rok do -5, koniecznie śnieg, ale dużo słoneczka :lol:. Uwielbiam takie dni no i nasze psiaki świetnie się prezentują :p

A jak tam nauka posłuszeństwa ??

www.czina.be

Hmm a idzie nam bardzo dobrze ;D Ostatnio sie bardzo slucha ;) chodz jak zauwazyla inne psy to wroicc niehcciala :( ale dalej cwiczymy ; ))
A ja za to zimy nie lubie ; (

runo napisał(a):
sunia z czekoladowym noskiem , odgryzę jej:eviltong:

hehe a ja nie pozwole zeby moj nosek byl odgryziony

PETYCJA O ZAOSTRZENIU KAR ZA ZNĘCANIE SIĘ NAD ZWIERZĘTAMI

http://www.petycje.pl/petycja/6464/z...ierzetami.html

www.czina.be

Niufciak napisał(a):
http://img716.imageshack.us/img716/4666/p1010324i.jpg
Mały gang:D
Szkoda że zawieszasz:(

No chyab odwiesz jednak . Ale nie mam zbytnio fotek nowych :P

Posted

Czarnulka napisał(a):
Hmm a idzie nam bardzo dobrze ;D Ostatnio sie bardzo slucha ;) chodz jak zauwazyla inne psy to wroicc niehcciala :( ale dalej cwiczymy ; ))

Ale jaką technikę przyjęłaś??
Pytam, bo ostatnio wzięłam na spacer Lunę, tą, o której Ci pisałam, że tak ucieka. Ania, jej właścicielka była w pracy i zadzwoniła do mnie czy bym nie wzięła Luny jak będę szła z Cziną. No i wzięłam. Poszłyśmy na teren zamknięty (tylko jedno wejście, którego nie dało się zablokować), ale i to nie pomogło. Podeszłam na chwilę do Cziny i jak się odwróciłam, to Luny już nie było :angryy: Na szczecie, szybko ją znaleźliśmy, ale co się strachu najadłam, to już moje :placz:

www.czina.be

Posted

Ale jaką technikę przyjęłaś??
Pytam, bo ostatnio wzięłam na spacer Lunę, tą, o której Ci pisałam, że tak ucieka. Ania, jej właścicielka była w pracy i zadzwoniła do mnie czy bym nie wzięła Luny jak będę szła z Cziną. No i wzięłam. Poszłyśmy na teren zamknięty (tylko jedno wejście, którego nie dało się zablokować), ale i to nie pomogło. Podeszłam na chwilę do Cziny i jak się odwróciłam, to Luny już nie było :angryy: Na szczecie, szybko ją znaleźliśmy, ale co się strachu najadłam, to już moje :placz:

www.czina.be

A ile Luna ma juz? : ) Bo nie pamietam czy pisalas czy nie.
Ucieka i nie chce wrocic ?
No wiesz na początku pracowalismy z linką i mialam smakolyki . Co jakis czas jak sie oddalała to stawałam i ja wołałam. A jak przyjsc nie chciala to sie odwracalam i szlam w innym kierunku zeby za mna pobiegła :))
A potem zaryzykowałam i juz bez linki cwizyłam . To zalezy tez od psa jaki ejst. Bo np moja lunka zawsze trzymała sie blisko mnie . Moze wrocic do mnie ie chciala ale biegała blisko i nie uciekała.

Posted

[quote name='Czarnulka']A ile Luna ma juz? : ) Bo nie pamietam czy pisalas czy nie.
Ucieka i nie chce wrocic ?
No wiesz na początku pracowalismy z linką i mialam smakolyki . Co jakis czas jak sie oddalała to stawałam i ja wołałam. A jak przyjsc nie chciala to sie odwracalam i szlam w innym kierunku zeby za mna pobiegła :))
A potem zaryzykowałam i juz bez linki cwizyłam . To zalezy tez od psa jaki ejst. Bo np moja lunka zawsze trzymała sie blisko mnie . Moze wrocic do mnie ie chciala ale biegała blisko i nie uciekała.

Luna ma około 3 lat. Jej ucieczki polegaja na tym, że nie chce dac się złapać. Stoi jakieś 3-4 od właścicielki i jak się do niej rękę wyciąga, to odskakuje i znów staje i czeka, (tylko nie wiadomo na co)

Tak przy okazji, to będę się powoli pożegnać. Zaczynam powoli wycofywać się z dogomanii. Znalazłam fajne nowe forum o psiakach, które trzeba rozkręcić, a to coś dla mnie (www.zpsem.com) Działa na podobnej zasadzie jak Dogo, ale ma mniej zakazów w dobrej wierze.
Buziaki ale wszystkich
Bardzo się cieszę, że mogłam Was "poznać"
Może się spotkamy na www.zpsem.com Jak coś szukaj "czuny"

www.czina.be

• 1 month later...
Posted

Heeej wam dlugo mnie nie bylo na Dogo ;] U nas wsyztsko dobrze Luna zas siersci duzo stracila bo wiosna przyslza;d
Zdjec nie mam ale zobie cos dzis to wrzuce ;d I wg wybywamy na Marsz na rynku o godiznie 13;00

• 3 weeks later...
Guest aguś22
Posted

mam pytanie czy mogła bym zrobić lunie konto na nk.pl , ?

Posted

aguś22 napisał(a):
mam pytanie czy mogła bym zrobić lunie konto na nk.pl , ?

Tepes napisał(a):
a czy dobrze sie czujesz!?

Aleksandra95 napisał(a):
:o:o:o:o:o

Tak jak Napisała Tepes. Dobrze się czujesz. ? Eeee wystarczy ze na moim rpofilu na nk sa zdjeica luny . Wiec ani mi sie waz. ! ; ]

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Gonitwa']Luna jest śliczna :)

I ja również wrzuciłam kilka świeżych zdjeć w nasz wątek :)[/QUOTE]

Jak bede miec czas to poodwiedzam wasze galerie ;d a teraz znajde jakies zdjecie lunki xd

Posted

[quote name='Aleksandra95']nie widać. ::([/QUOTE]

[quote name='Jaga.']ja też nie widzę ;/[/QUOTE]

[quote name='Aleksandra95']No to czekamy.. :)

+ dodałam w naszej galerii wreszcie zdjęcia.. :D zapraszam ! :D[/QUOTE]

[quote name='motyleqq']ahh najfajniejsze haściakowe umaszczenie :loveu: może za 100000 lat takiego sobie sprawimy, ale chyba podoba mi się zbyt dużo ras:evil_lol:[/QUOTE]

Okeeey ;d zaraz postaram sie te zdjeice jeszcze raz wrzucic; d