Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

Hej! Jestem tu pierwszy raz :D.
Przejrzałam całą galerię (ufff:P) - Luna jest moją faworytką. Kocham rudasy :loveu:.
Czekam na nowe zdjęcia :razz:.

Posted

[quote name='motyleqq']hehehe, za sto lat może będę miała te wszystkie zwierzaki :D
No moze bedziesz miała ;d
[quote name='dagaa111']http://img863.imageshack.us/img863/228/p1010845e.jpg
ale wygodnicka :razz:
heh no tak ;P

[quote name='motyleqq']taak, a myśmy ostatnio leżeli na końcu łóżka, a pies na poduszkach :cool3:
Ha ha ;d Nop to piesek mial sie anjwygodniej u was ;d

[quote name='kavala']Jaka ona śliczna! Nie widziałam jeszcze rudego pieska tej rasy, chyba taki kolor jest rzadszy, prawda? Zdjęcia z dzieciństwa - bomba!
Cy ja wiem czy rzadszy . :P duzo osob ma haksie tego typu koloru . Choc na osiedlu u nas byl jeszcze jeden a tak to same czaarne ;d

[quote name='Tepes']u mie na osiedlu są 3 czy 4 rude paszczaki;)
Ijeee ;d U nas jest taki szczeniak ale jasno rudy:D

[quote name='przeszlus']Czeeść Ada !! :)

no no ja ci dam paszczaka :diabloti: to sa paszczusie :)
Heeeeeej ; D
[quote name='Tepes']mody Ty mi sam nie fikej:diabloti:

[quote name='wercia33']Powiem szczerze zazdroszczę pieska.
Dziękuje ; )
[quote name='bianka19']gdzie was wywiało? :D
A no jakos nie bylo czasu by wchodzic na Dogo i pisac co kolwiek:D . Ale juz jestesmy choc nie na dlugo :D

[quote name='Ty$ka']Hej! Jestem tu pierwszy raz :D.
Przejrzałam całą galerię (ufff:P) - Luna jest moją faworytką. Kocham rudasy :loveu:.
Czekam na nowe zdjęcia :razz:.
Aż Całą . ?;o Wow podziiwam :D Niestety Nowych zdjec nie mam . ; / :( Nie bylo czasu by robic zdjecia i tez niehccialo mi sie : P. Hmm bylismy na wakacjach nad mOrzem na wsi :D Oj Luna sie najadla tego stresu tam . Niedosc ze dwa mlode kociaki na podwórku to ak gdzies pojechalismy to wszedzie nowe zapachy . hm Luna dosc mało jadła tam musielismy jej wciskac jezenie. No ale jak wrocilismy to jzu powoli zaczynala cos wcinac :P Wiec jest juz dobrze. ; ]

Posted

To teraz Ada musi się do Boness uśmiechnąć i na spacerek fiuuu... w końcuAga robi takie fajne foteczki :loveu:
daj Lunie smaczka na powitanie i jak byś Jimma widziała to wymiźiaj go ode mnie :p

czekam na foteczki, widziałaś Wiki Koteczki, takie ruude jak Lisa i Luuna :)

Posted

Aleksandra95-- > postaram sieee xDD :D

Ty$ka --> Wow to nieźle :D No chodizlismy oczywiscie luna zaczlea kopac dół w piasku a potem w tym dole sie połozyła xD :d i przy okazji nas obsypala piaskiem :D
No baba sie czepiala ale moj tata z nia gadal haha ze ma sie odwalic:P bo bylismy na plazy niestrzezonej ;d

Wiki4 --> Postaram sie :D

Przeszlus ->> Zobacze u niej potem xDD :d A tak wg Nie ma kiedy isc na spacer a jej sie zdjec nie chce robic:D spoko wymiizam;d

Bianka19 --> Tak mielismy6 wies 20 km od Kołobrzegu ;)
No tez moze i ze byla zestresowana kotami bo nie lubi kotow xD . No niby tam dzieci cykly jej fote czy cos ale musze przejzec xDD :D
Ale pewnie nci nie ebdzie. jak ebde mam czas to wrzuce i wpadne do waszych galeri ; )

Pozdrawiam :D