Czarnulka Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 [quote name='przeszlus']Witamy w ten tragiczny dzień :( Potwierdzam tą źła wiadomość,wakacje odeszły [*][/QUOTE] Taak wakaaacjee! [*] al;e i tak w szkole nie jest źle;p [quote name='Angelika_Roser'][CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]hyhy jak dobrze być na studiach... jeszcze miesiąc wolnego :evil_lol:[/FONT][/B] [/CENTER][/QUOTE] Eh zazdrooszce xD [quote name='wiki4']A jak tam spacerek? ;)[/QUOTE] Nie bylo spacerku :(:( Quote
Czarnulka Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 Witamy sie po przerwie. Zas mnie złapało przeziebienie. :(( Luna czuje sie dobrze choc mysle ze zaniedlugo zacznie bac sie innyhc psów, gdyz prawie kazdy pies koło któego przechodzimy chce ją pogryżć. :( ostatnio nawet kot od kolegi sie na nią wkurzył i podrapał jej nosek.. biedna sie juz bała kota a pare dni później znowu do tego samego kota podchodziła... Z jej nerkami jest juz lepiej caly czas je i jest zadowolona. :)) Quote
przeszlus Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Pozdrawiam was :) Ja też coś chyba mam przeźiębienie,Max zafundował mi kąpiel w strumieniu a u nas 10* jest tylko Quote
Baski_Kropka Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Nie narzekaj ze masz psa szczupłego wysokiego istna sportówka! :D Zapytaj sie Angeli jaka sunia zemna biega, tez taki szczupak i wszyscy są nia zachwyceni i chcieli by ją miec u siebie ;P a ty wybrzydzasz :D Żałuj że sie nie potrafisz do nas wybrać bo fajnie jest :D Lunciasek kochany rudy i jak zwykle śliczny :D A u nas fotki z treningu :) Quote
Czarnulka Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 [quote name='przeszlus']Pozdrawiam was :) Ja też coś chyba mam przeźiębienie,Max zafundował mi kąpiel w strumieniu a u nas 10* jest tylko[/QUOTE] Aha hehe współczuje; (( [quote name='Baski_Kropka']Nie narzekaj ze masz psa szczupłego wysokiego istna sportówka! :D Zapytaj sie Angeli jaka sunia zemna biega, tez taki szczupak i wszyscy są nia zachwyceni i chcieli by ją miec u siebie ;P a ty wybrzydzasz :D Żałuj że sie nie potrafisz do nas wybrać bo fajnie jest :D Lunciasek kochany rudy i jak zwykle śliczny :D A u nas fotki z treningu :)[/QUOTE] No zaluje. Ale narazie czasu nie mam i wg rano to mi sie tak wczesnie wstac nie chjce ;(( a teraz jeszcze hcora jestem . ok to wpadne podziwiac fotki ;) Quote
Obama Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Dokładnie,sportowa sylwetka u psa zawsze lepsza niż kręgosłup ciągnięty po ziemi,..:) Quote
Minerva Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 [URL]http://img3.imageshack.us/img3/1743/p1015446.jpg[/URL] Świetna :) Quote
Czasowa Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Luuuuuuuuuuuuuuuuunka! :* Szkoda, że mieszkacie tak daleko. Quote
Czarnulka Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 [quote name='Obama']Dokładnie,sportowa sylwetka u psa zawsze lepsza niż kręgosłup ciągnięty po ziemi,..:)[/QUOTE] No faktycznie xD [quote name='Minerva'][URL]http://img3.imageshack.us/img3/1743/p1015446.jpg[/URL] Świetna :)[/QUOTE] Dzięki ;p [quote name='Czasowa']Luuuuuuuuuuuuuuuuunka! :* Szkoda, że mieszkacie tak daleko.[/QUOTE] Heh no nawet szkoda:P :)) Ale i tak dobrze z ejest ktos z kim mozna isc na spacer:D Quote
Czarnulka Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 [quote name='chocolatelady']Ja chcę wreszcie zdjęcia! :)[/QUOTE] Oh zapomnialam o zdjęciach xD:d nic nie robilam ostatnio , zadnych zdjęc nawet jak bylam z boness na dolinie bo aparatu pańcia zapomniala xD ;p Moze dzisiaj jakies pare fotek cykne. i wg jestem wkurzona na mamę bo mi nie pozwolila jechac n amecz GieKSy ;p a juz na jednym bylam a teraz nawet bilet juz mam z moimi danymi i kurde nie mam co z nim zrobic. wkurzylam sie na nią; /;( Quote
Nayantara Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Ja byłam raz na meczu jak moi grali z Twoimi (o ile Katowicom kibicujesz), ale zmyłam się pod koniec, bo sie tłuc chcieli. Quote
chocolatelady Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 A ja tam na mecze nie chodzę.; ) I co ze zdjęciami.?:mad: Quote
przeszlus Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Widzę że nie tylko ja mam zaległośći w galerii :p Quote
Czarnulka Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 [quote name='CarolineS']Ja byłam raz na meczu jak moi grali z Twoimi (o ile Katowicom kibicujesz), ale zmyłam się pod koniec, bo sie tłuc chcieli.[/QUOTE] no kibicuje im :)) hehe to normalne; / [quote name='chocolatelady']A ja tam na mecze nie chodzę.; ) I co ze zdjęciami.?:mad:[/QUOTE] a zdjecia hmm nie zrobialm ich xD [quote name='przeszlus']Widzę że nie tylko ja mam zaległośći w galerii :p[/QUOTE] no jak widac xd Quote
przeszlus Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 nawet Boness nic nie robiła ? :o Ona zawsze miała zalew fotek na blogu i w galerii Quote
Baski_Kropka Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Ja chodziłam na mecze GKS Tychy ale z hokeja :D Caaaaaaałe gimnazjum łaziłam :D A ty co noga ;>? Quote
Czarnulka Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 [quote name='przeszlus']nawet Boness nic nie robiła ? :o Ona zawsze miała zalew fotek na blogu i w galerii[/QUOTE] No .;p robila zdjecia ;] a ja jutro jakies porobie wiec cos dodam :] Musze sięwziąśc za galerie ;] [quote name='Baski_Kropka']Ja chodziłam na mecze GKS Tychy ale z hokeja :D Caaaaaaałe gimnazjum łaziłam :D A ty co noga ;>?[/QUOTE] Aha ja nie lubie hokeja. Tak ja Na mecz piłki nożnej :)) hyłam na dwóch i sie wkręciłam w to Quote
przeszlus Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Ja tam piłki nie lubie. Nie widzę sensu w bieganiu za toczącą się kulką.Najchętniej na "meczu" na f-w ie to bym się przespał. Quote
Czarnulka Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 [quote name='przeszlus']Ja tam piłki nie lubie. Nie widzę sensu w bieganiu za toczącą się kulką.Najchętniej na "meczu" na f-w ie to bym się przespał.[/QUOTE] [quote name='Daga & Maks']ja też za piłką nie przepadam :D[/QUOTE] Kazdy lubi co innego xD:D A dzis jakies zdjecia porobie ale nie mowie ze na 100% bo jestem leniwa xD Quote
przeszlus Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Widać że tak się do fot robienia zabierasz jak ja... :) Quote
Czarnulka Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 [quote name='przeszlus']Widać że tak się do fot robienia zabierasz jak ja... :)[/QUOTE] nO zebys wiedzial xd:D mam dwa zdjecia ale niechce mi sie sięgac po aparat:D umowie sie z boness w weekend to zrobie pasre fot Quote
Czarnulka Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 ;) zdjeica :D wspomnienia xD [IMG]http://img706.imageshack.us/img706/2443/p1030450z.jpg[/IMG] [IMG]http://img214.imageshack.us/img214/5186/p1040272u.jpg[/IMG] [IMG]http://img269.imageshack.us/img269/610/p1019911.jpg[/IMG] Hmm. Moze da cos dobrego ?:) [IMG]http://img121.imageshack.us/img121/3306/p1019913.jpg[/IMG] z dzisiaj :D wylegiwanie sie na lozeczku [IMG]http://img683.imageshack.us/img683/7832/p1019918.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts