przeszlus Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 No ja nie moge :) i tak nie pójde na to co oni by chcieli bo się przecież na 15 częsci nie podziele. Quote
Czarnulka Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 przeszlus napisał(a):No jak tak można się nad najlepszym rocznikiem znęcać ? A tak na marginesie to gadają już u was nauczyciele żę musicie się uczyć bo egzaminy,bla bla... ? U nas już tak gadają :angryy: Aleksandra95 napisał(a):Nam już gadają od końca drugiej klasy...:angryy:;) przeszlus napisał(a):No ja nie moge :) i tak nie pójde na to co oni by chcieli bo się przecież na 15 częsci nie podziele. no u nas tez o tym gadają. Caly czas przygotowania do egzaminu i wg bierzmowanie; / masakra :p Quote
przeszlus Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 A no fakt :) jeszcze bierzmowanie :p Zdałem ostatnio pierwszą część pytań z bierzma na 5 :dumny: Fotki fotki Quote
Czarnulka Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 [quote name='przeszlus']A no fakt :) jeszcze bierzmowanie :p Zdałem ostatnio pierwszą część pytań z bierzma na 5 :dumny: Fotki fotki[/QUOTE] My jeszcze nic nie zdajemy xd:D A nie ma zadnych zdjec bo nie mam zbytnio czasu ;/ a jutro do kosciola prawoslawnego wybieram sie z trzema 3 klasami xd:DP taka wycieczka xd Quote
przeszlus Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Ale już się weekend zaczyna więc czas będzie :) Quote
Czarnulka Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 przeszlus napisał(a):Ale już się weekend zaczyna więc czas będzie :) Ta moze i bd :d ale ja leniwa jestem więc wiesz:p wg mam kare i siedze tylko pozno wieczorem na kąpie.:P I nigdzie nie wychodze no zspem ino na godzine po poludniu i o 19:D Quote
Czarnulka Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 WeronikaM napisał(a):oj dawno nie było zdjęć :D :D No wiem :p postaram sie jaknajszybciej zrobic kilka zdjeic:D Quote
przeszlus Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 pisałaś to 2 dni temu :) ładnie tak nas oszukiwać :P nasza stronka Quote
vege* Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 nie jęczcie, że wam teraz dużo gadają o testach, mi też w 3 klasie gadali, ale w liceum to dopiero zaczną wam gadać xD a z tymi egzaminami do bierzmowania nie jest tak źle xd u mnie w klasie rok temu ksiądz nie dopuścił chyba tylko 4 czy 5 osób na 28 Quote
Czarnulka Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 [quote name='przeszlus']pisałaś to 2 dni temu :) ładnie tak nas oszukiwać :P nasza stronka wiem wiem .czasu nie mam :(:* [quote name='vege*']nie jęczcie, że wam teraz dużo gadają o testach, mi też w 3 klasie gadali, ale w liceum to dopiero zaczną wam gadać xD a z tymi egzaminami do bierzmowania nie jest tak źle xd u mnie w klasie rok temu ksiądz nie dopuścił chyba tylko 4 czy 5 osób na 28 no dobra juz nie marudzimy xd:P ale i tak dla mnie zaduzo tych sprawdzianow w szkole xd:P Quote
przeszlus Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 ale nie mów że na fotki nie wyrabiasz :) ja sobie robię około 50 wstawiam 25 a nwet mniej,i teraz mam kolekcje 216 fotek ktorych jeszcze nie było :p Quote
Czarnulka Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 przeszlus napisał(a):ale nie mów że na fotki nie wyrabiasz :) ja sobie robię około 50 wstawiam 25 a nwet mniej,i teraz mam kolekcje 216 fotek ktorych jeszcze nie było :p no a ja zdjeci nie robie bo nigdy nie biore aparatu ;D bo mi sie go niechce brac :D:P jakos czasu nie mam do robienia zdjec moze jakies jendo dla was cykne xd:P a wg dzis GKS KATOWICE gra z FLOTA SWINOUJSCIE A mnie jak na złosc nie ma na tym meczu :( bo to jest ostatni mecz w tym sezonie a nastpeny sezon dopiero w marcu :( eh dlugo trza czekac na mecz:( i jeszcze dzisiejszy mecz z oprawa :( jeju wszyscy pojechali a ja i kolezanka nie:( Quote
Daga&Maks Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 vege* napisał(a):nie jęczcie, że wam teraz dużo gadają o testach, mi też w 3 klasie gadali, ale w liceum to dopiero zaczną wam gadać xD a z tymi egzaminami do bierzmowania nie jest tak źle xd u mnie w klasie rok temu ksiądz nie dopuścił chyba tylko 4 czy 5 osób na 28 no właśnie, już we wrześniu pierwszej klasy zaczynają truć o maturze xD kiedyś w gimnazjum marudziłam że tyle o testach ciągle gadali, ale to nic w porównaniu z tym co jest teraz Quote
kasia_owczarzak Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Tak przeglądam i czytam, co się u Was dzieje. Zaczęła się nerwówka związana z maturą, a to ta naprawdę trochę dłuższa klasówka :eviltong: Myślałam, że to galeria, ale chyba się pomyliłam, bo zdjęć tu ostatnio jak na lekarstwo :-( www.czina.pl Quote
Czarnulka Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 [quote name='Daga & Maks']no właśnie, już we wrześniu pierwszej klasy zaczynają truć o maturze xD kiedyś w gimnazjum marudziłam że tyle o testach ciągle gadali, ale to nic w porównaniu z tym co jest teraz hehe ; ))) a tam jakos sie da napisac te testy :P [quote name='kasia_owczarzak']Tak przeglądam i czytam, co się u Was dzieje. Zaczęła się nerwówka związana z maturą, a to ta naprawdę trochę dłuższa klasówka :eviltong: Myślałam, że to galeria, ale chyba się pomyliłam, bo zdjęć tu ostatnio jak na lekarstwo :-( www.czina.pl No taak . Zdjecia będe dzisiaj robic:D mam pare domowych ale nic nie wyszło choc moge jedno czy dwa wstawic jak sie jakies udały :) a idziemy dzis na doline z Boness i Jimmym , moze bona tez bedzie i z Zzą i Fergusem :)):loveu: wiec psy sie wyszaleją. Dobrze ze fergi to szczeniak a jim to kastrat bo Luna jak na złośc cieczkuje mi . ;p ale nie tak duzo psow do niej leci niz jka miala 1 cieczke xd Wg jak jej sie cieczka skonczy to rodzice mają zamiara ją wysterylizowac i ja sie tez z tego ciesze bo nie bedzie problemow z cieczkami ani z ciazami urojonymi [jeszcze nie mialama z tym problemu] ; )) Quote
Czarnulka Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 Macie 4 domowe fotki Luny :D a później dodam jakies ze spacerku :D:* moordkaaa:loveu: tak mi dobrze, Tak mi rób :D To wszytsko : P Quote
Daga&Maks Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 http://img14.imageshack.us/img14/1104/p10101740.jpg jak wilk wygląda :D czekamy na foty ze spaceru Quote
Aleksa. Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 http://img14.imageshack.us/img14/1104/p10101740.jpg Śliczny rudzielec. :D Quote
Czarnulka Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 [quote name='Daga & Maks']http://img14.imageshack.us/img14/1104/p10101740.jpg jak wilk wygląda :D czekamy na foty ze spaceru juz wrociłam ze spaceru :D:* dzieki ;] no wrzuce jakies foty ze spaceru a trcohe ich mam :D [quote name='Aleksandra95']http://img14.imageshack.us/img14/1104/p10101740.jpg Śliczny rudzielec. :D Dziękuje:loveu: :)) Quote
Czarnulka Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 Aleksandra95 napisał(a):No to dawaj.:diabloti::diabloti: ok ok:D zaraz dodam pare zdjęc:D:) Quote
Czarnulka Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 Jim luna i Fergi :)) Jimmy:loveu: bieegnę:D Quote
Czarnulka Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 to wszytko :D reszte innym razem:D Quote
przeszlus Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 http://img444.imageshack.us/img444/2878/p10102050.jpg super :) Jak Fergus się zmienił :) Quote
Recommended Posts