Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przeszlus napisał(a):
No jak tak można się nad najlepszym rocznikiem znęcać ?
A tak na marginesie to gadają już u was nauczyciele żę musicie się uczyć bo egzaminy,bla bla... ?
U nas już tak gadają :angryy:

Aleksandra95 napisał(a):
Nam już gadają od końca drugiej klasy...:angryy:;)

przeszlus napisał(a):
No ja nie moge :)
i tak nie pójde na to co oni by chcieli bo się przecież na 15 częsci nie podziele.

no u nas tez o tym gadają. Caly czas przygotowania do egzaminu i wg bierzmowanie; / masakra :p

Posted

[quote name='przeszlus']A no fakt :)
jeszcze bierzmowanie :p
Zdałem ostatnio pierwszą część pytań z bierzma na 5 :dumny:

Fotki fotki[/QUOTE]
My jeszcze nic nie zdajemy xd:D

A nie ma zadnych zdjec bo nie mam zbytnio czasu ;/ a jutro do kosciola prawoslawnego wybieram sie z trzema 3 klasami xd:DP
taka wycieczka xd

Posted

przeszlus napisał(a):
Ale już się weekend zaczyna więc czas będzie :)

Ta moze i bd :d ale ja leniwa jestem więc wiesz:p
wg mam kare i siedze tylko pozno wieczorem na kąpie.:P
I nigdzie nie wychodze no zspem ino na godzine po poludniu i o 19:D

Posted

nie jęczcie, że wam teraz dużo gadają o testach, mi też w 3 klasie gadali, ale w liceum to dopiero zaczną wam gadać xD
a z tymi egzaminami do bierzmowania nie jest tak źle xd u mnie w klasie rok temu ksiądz nie dopuścił chyba tylko 4 czy 5 osób na 28

Posted

[quote name='przeszlus']pisałaś to 2 dni temu :)
ładnie tak nas oszukiwać :P

nasza stronka
wiem wiem .czasu nie mam :(:*
[quote name='vege*']nie jęczcie, że wam teraz dużo gadają o testach, mi też w 3 klasie gadali, ale w liceum to dopiero zaczną wam gadać xD
a z tymi egzaminami do bierzmowania nie jest tak źle xd u mnie w klasie rok temu ksiądz nie dopuścił chyba tylko 4 czy 5 osób na 28

no dobra juz nie marudzimy xd:P ale i tak dla mnie zaduzo tych sprawdzianow w szkole xd:P

Posted

przeszlus napisał(a):
ale nie mów że na fotki nie wyrabiasz :)
ja sobie robię około 50 wstawiam 25 a nwet mniej,i teraz mam kolekcje 216 fotek ktorych jeszcze nie było :p

no a ja zdjeci nie robie bo nigdy nie biore aparatu ;D bo mi sie go niechce brac :D:P
jakos czasu nie mam do robienia zdjec moze jakies jendo dla was cykne xd:P
a wg dzis GKS KATOWICE gra z FLOTA SWINOUJSCIE
A mnie jak na złosc nie ma na tym meczu :( bo to jest ostatni mecz w tym sezonie a nastpeny sezon dopiero w marcu :( eh dlugo trza czekac na mecz:(
i jeszcze dzisiejszy mecz z oprawa :( jeju wszyscy pojechali a ja i kolezanka nie:(

Posted

vege* napisał(a):
nie jęczcie, że wam teraz dużo gadają o testach, mi też w 3 klasie gadali, ale w liceum to dopiero zaczną wam gadać xD

no właśnie, już we wrześniu pierwszej klasy zaczynają truć o maturze xD kiedyś w gimnazjum marudziłam że tyle o testach ciągle gadali, ale to nic w porównaniu z tym co jest teraz

Posted

[quote name='Daga & Maks']no właśnie, już we wrześniu pierwszej klasy zaczynają truć o maturze xD kiedyś w gimnazjum marudziłam że tyle o testach ciągle gadali, ale to nic w porównaniu z tym co jest teraz
hehe ; ))) a tam jakos sie da napisac te testy :P

[quote name='kasia_owczarzak']Tak przeglądam i czytam, co się u Was dzieje. Zaczęła się nerwówka związana z maturą, a to ta naprawdę trochę dłuższa klasówka :eviltong:
Myślałam, że to galeria, ale chyba się pomyliłam, bo zdjęć tu ostatnio jak na lekarstwo :-(

www.czina.pl
No taak . Zdjecia będe dzisiaj robic:D mam pare domowych ale nic nie wyszło choc moge jedno czy dwa wstawic jak sie jakies udały :)
a idziemy dzis na doline z Boness i Jimmym , moze bona tez bedzie i z Zzą i Fergusem :)):loveu: wiec psy sie wyszaleją.
Dobrze ze fergi to szczeniak a jim to kastrat bo Luna jak na złośc cieczkuje mi . ;p
ale nie tak duzo psow do niej leci niz jka miala 1 cieczke xd
Wg jak jej sie cieczka skonczy to rodzice mają zamiara ją wysterylizowac i ja sie tez z tego ciesze bo nie bedzie problemow z cieczkami ani z ciazami urojonymi [jeszcze nie mialama z tym problemu] ; ))