Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marysiu, Ty zawsze tak trafnie dobierzesz słowa, że aż miło czytać:loveu:
Masz rację kochana. Ja jestem dumna z tego , że jestem inna a wlaściwie z tego , że nie jestem taka jak Ci , którzy uważają się za wspaniałych ludzi a w sumie są nikim. Jak odejdę za ludzki TM to przynajmniej moje psiaki będą mnie mili wspominać i moje przyjaciólki i przyjaciele z DOGO.:loveu::loveu:

• Replies 381
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

__Lara napisał(a):
Taaaa.... Marcel ma dom marysiu? :p

pisałam z Marysią o DS, w którym jest teraz gryziona przez psy, Misia ze schronu w Rudzie Śląskiej;)

Bambusiu:multi:

Posted

wejsc było ponad 400 i zero odzewu (ale przy niewyróznionym wejsc jest ok 30) właśnie odnawiam allegro, jakby był ktoś chętny na wyróżnienieto zarówno ślepek jak i ja będziemy bardzo wdzięczni... nie byłam z nim w sobote na spacerku, został przełożony na tył schroniska więc pewnie będzie rzadziej na spacerkach. Najgorsze jest to że podobno bardzo posmutniał tam z tyłu :placz:

Posted

iwona213 napisał(a):
wejsc było ponad 400 i zero odzewu (ale przy niewyróznionym wejsc jest ok 30) właśnie odnawiam allegro, jakby był ktoś chętny na wyróżnienieto zarówno ślepek jak i ja będziemy bardzo wdzięczni... nie byłam z nim w sobote na spacerku, został przełożony na tył schroniska więc pewnie będzie rzadziej na spacerkach. Najgorsze jest to że podobno bardzo posmutniał tam z tyłu :placz:

:-(:-(:-( niedobrze.... iwona, na przyszłość - wpisz w tytuł wątku "nie - york", będzie z ponad 500 wejść, gwarantowane :diabloti:

Posted

cioteczki zapraszam na bazarek, dla naszych [B]gliwickich staruszków[/B]

Nowe Kosmetyki

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13386592#post13386592"][COLOR=#000000]www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13386592#post13386592[/COLOR][/URL]

Posted

Zaznaczam wątek dla psiaka :multi:
zrobię ogłoszenia do powieszenia w moim miejscu zamieszkania np gab wet, sklepy zoolog... i gdzie się da...
roześlę do znajomych z prośbą o poszukiwanie DS/DT

Posted

Proszę, zajrzyjcie tutaj: pomoc potrzebna na cito!!!

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/ozi-ma-szanse-jutro-wyrwac-sie-z-szydlowskiego-piekla-na-cito-potrzebne-deklaracje-172964/[/URL]