Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Paulina87']Wróciliśmy z TZ-tem z podboju Warszawy. Ogólnie bardzo pozytywnie, wszyscy bardzo mili i w ogóle, w komisji same młode osoby (tak około 30). Kiedy przedstawiałam prezentację i opowiadałam o psach, o tym jak psy mogą się zmienić dzięki pomocy ludzi komisja atentycznie płakała. Bardzo emocjonalnie do tego podeszli i mówili, że nie mogli się oderwać od blogu i że cieszą się, że są jeszcze tacy ludzie. Powiedzieli też, że nie spodziewali się takiego przygotowania (w sensie prezentacji, planu wydania pieniędzy, filmów).
Pozostałych 4 uczestników to: małżeństwo jeżdżące psimi zaprzęgami, facet zbierający autografy, kobieta jeżdżąca na rajdach samochodowych i extremalny triatlonista.
Wszystkie pasje ciekawe... nie mam żadnych przeczuć. Jak [/quote]

A ja mam przeczucia ;)

Z całym szacunkiem do innych pasji...nawet dla osoby zbierającej autografy no i dla tych związanych z ryzykiem.
Dla mnie jednak te pasje nie mogą się równać do Twojej. No, ale wiadomo - my myślimy inaczej....

Gratuluję Ci, wspaniała robota. Oby emocje, jakie w nich obudziłaś nie opadły :cool1:

trzymam kciuki

Posted

[quote name='Paulina87']Wróciliśmy z TZ-tem z podboju Warszawy. Ogólnie bardzo pozytywnie, wszyscy bardzo mili i w ogóle, w komisji same młode osoby (tak około 30). Kiedy przedstawiałam prezentację i opowiadałam o psach, o tym jak psy mogą się zmienić dzięki pomocy ludzi komisja atentycznie płakała. Bardzo emocjonalnie do tego podeszli i mówili, że nie mogli się oderwać od blogu i że cieszą się, że są jeszcze tacy ludzie. Powiedzieli też, że nie spodziewali się takiego przygotowania (w sensie prezentacji, planu wydania pieniędzy, filmów).
Pozostałych 4 uczestników to: małżeństwo jeżdżące psimi zaprzęgami, facet zbierający autografy, kobieta jeżdżąca na rajdach samochodowych i extremalny triatlonista.
Wszystkie pasje ciekawe... nie mam żadnych przeczuć. Jak wracaliśmy z TZtem to w pociągu tak myśleliśmy, że skoro w reklamach Ibupromu nacisk kładą na sport to może i tym tokiem będą wybierać zwycięzce.
Ja najbardziej ze wszystkich podziwiałam tych od zaprzęgów... mają 30 psów w tym większość z adopcji.[/quote]

Super, na pewno wielkim plusem było twoje przygotowanie! Sama mówisz, że zrobiłaś wrażenie i wzbudziłaś emocje wśród przewodniczących. No i oczywiście plan wydania pieniędzy. To też ważne, żeby nagroda nie poszła w las... Bądź dobrej myśli! My tutaj cały czas trzymamy kciuki za Ciebie!
I sądzę, pomimo szacunku to współzawodników, że jury odebrało by rozum gdyby nie wsparli twojej inicjatywy, bo to naprawdę coś wspaniałego!

Pozdrawiamy i przesyłamy ciepłe myśli!
Ja mój haszczak Baski i Kropa!