Asia & Ginger Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Ja też zaciskam kciuki z całych sił. :kciuki: :kciuki: Paulina i psiaki górą!!! :multi: Quote
Bamboo ® Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Tak blisko wygranej jesteśmy (tzn. Paulina jest :evil_lol:), oby się udało :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Donvitow Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Paulina gratuluję tego co już zrobiłaś:loveu:. Ale czekam na więcej:evil_lol: Quote
Basia i Barni Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Paulina gratuluje i trzymam kciuki :multi: Quote
marlenka Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 o matko kochana jak przeczytałam te parę zaległych stron to mi sie cieplutko zrobiło . Trzymam kciuki Paulinko , żeby Ci się udało .:loveu: Quote
Basia1968 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 całe dogomaniackie i nie tylko podkarpacie trzyma kciuki:loveu::loveu: ja wierzę, że w taki czy inny sposób IBUPROM wesprze Twoje działania :loveu::loveu: Quote
Negri_2008 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 [quote name='Paulina87']Wróciliśmy z TZ-tem z podboju Warszawy. Ogólnie bardzo pozytywnie, wszyscy bardzo mili i w ogóle, w komisji same młode osoby (tak około 30). Kiedy przedstawiałam prezentację i opowiadałam o psach, o tym jak psy mogą się zmienić dzięki pomocy ludzi komisja atentycznie płakała. Bardzo emocjonalnie do tego podeszli i mówili, że nie mogli się oderwać od blogu i że cieszą się, że są jeszcze tacy ludzie. Powiedzieli też, że nie spodziewali się takiego przygotowania (w sensie prezentacji, planu wydania pieniędzy, filmów). Pozostałych 4 uczestników to: małżeństwo jeżdżące psimi zaprzęgami, facet zbierający autografy, kobieta jeżdżąca na rajdach samochodowych i extremalny triatlonista. Wszystkie pasje ciekawe... nie mam żadnych przeczuć. Jak [/quote] A ja mam przeczucia ;) Z całym szacunkiem do innych pasji...nawet dla osoby zbierającej autografy no i dla tych związanych z ryzykiem. Dla mnie jednak te pasje nie mogą się równać do Twojej. No, ale wiadomo - my myślimy inaczej.... Gratuluję Ci, wspaniała robota. Oby emocje, jakie w nich obudziłaś nie opadły :cool1: trzymam kciuki Quote
Baski_Kropka Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 [quote name='Paulina87']Wróciliśmy z TZ-tem z podboju Warszawy. Ogólnie bardzo pozytywnie, wszyscy bardzo mili i w ogóle, w komisji same młode osoby (tak około 30). Kiedy przedstawiałam prezentację i opowiadałam o psach, o tym jak psy mogą się zmienić dzięki pomocy ludzi komisja atentycznie płakała. Bardzo emocjonalnie do tego podeszli i mówili, że nie mogli się oderwać od blogu i że cieszą się, że są jeszcze tacy ludzie. Powiedzieli też, że nie spodziewali się takiego przygotowania (w sensie prezentacji, planu wydania pieniędzy, filmów). Pozostałych 4 uczestników to: małżeństwo jeżdżące psimi zaprzęgami, facet zbierający autografy, kobieta jeżdżąca na rajdach samochodowych i extremalny triatlonista. Wszystkie pasje ciekawe... nie mam żadnych przeczuć. Jak wracaliśmy z TZtem to w pociągu tak myśleliśmy, że skoro w reklamach Ibupromu nacisk kładą na sport to może i tym tokiem będą wybierać zwycięzce. Ja najbardziej ze wszystkich podziwiałam tych od zaprzęgów... mają 30 psów w tym większość z adopcji.[/quote] Super, na pewno wielkim plusem było twoje przygotowanie! Sama mówisz, że zrobiłaś wrażenie i wzbudziłaś emocje wśród przewodniczących. No i oczywiście plan wydania pieniędzy. To też ważne, żeby nagroda nie poszła w las... Bądź dobrej myśli! My tutaj cały czas trzymamy kciuki za Ciebie! I sądzę, pomimo szacunku to współzawodników, że jury odebrało by rozum gdyby nie wsparli twojej inicjatywy, bo to naprawdę coś wspaniałego! Pozdrawiamy i przesyłamy ciepłe myśli! Ja mój haszczak Baski i Kropa! Quote
Marinka Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 I ja do trzymania kciuków się dołączam :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
sonia&me Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 [quote name='GoskaGoska']a kiedy wyniki?[/quote] Jutro zdaje się Quote
Martunia Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Świetna robota, trzymam mocno kciuki, by się udało! :thumbs: Quote
yuki Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 A o której te wyniki , bo chyba nie wysiedzę :evil_lol: Quote
yuki Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Trzymam kciuki nawet nożnie :p tak blisko jesteśmy, musi się udać!!!! Quote
Marinka Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 [quote name='Paulina87']Godzina nie jest znana[/quote] Nie znasz dnia ani godziny ;)...ale ta musi być szczęśliwa...nie dopuszczam innej opcji :evil_lol: Quote
feliksik Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 NO to jużdzisiaj ten dzień - czekamy Quote
marlenka Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 No i juz jest "jutro" czekamy na wiadomość o wygranej Paulinko żeby Ci sie udało . Aż nie moge usiedziec na miejscu . Quote
gameta Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 również czekam, kciuki fioletowe :evil_lol: Quote
Marinka Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 [B]Paulinko [/B]:modla::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
yuki Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Ciekawe czy zadzwonią czy napiszą, matko chyba nie wytrzymam :p Quote
Recommended Posts