LadyMusic Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Będę codziennie głosować! Oby Ci się udało ;) ;) ;) Quote
Ra_dunia Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Oczywiście, że zagłosowałam ;) i będę kontynuowała. Quote
Paulina_mickey Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Zagłosowałam nawet z dwóch mailów, bo i TŻ wpisałam :evil_lol: Quote
pasiasta Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 oczywiscie zaglosowalam i podrzucam temat do gory :) Quote
Paulina_mickey Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 [SIZE=5][B][COLOR=Red]RATUNKU!!! POMOCY!!! ALARM!!! PILNE!!![/COLOR][COLOR=Red] [/COLOR][COLOR=Red]....sytuacja jest tragiczna!!!!....[/COLOR][/B][/SIZE] Pod Częstochową została znaleziona[B] [SIZE=3]UBOJNIA bernardynów,podhalanów,coli.[/SIZE]..[/B]psy były przerabiane na smalec!!! Znaleziono trupy,kosci...zywe szczeniaki,ponad 10 bernardynów,podhalany,coli...drobne pieski!!!! Mosii bierze kilka psów,szczeniaki....kilka inne dziewczyny!!! zostają dwa młode,ale straszliwie zapasione benie...zapasiony podhalan i podhalanka!!! [SIZE=4][B]PILNIE potrzebna domków tymczasowych dla 2 bernardynów(psy) oraz 2 podhalanów(suni i psa!)...[/B] [/SIZE] Dzisiaj jeszcze zostanie założony watek!!! [SIZE=5][B]PILNIE POTRZEBA ZABRAĆ TE PSY!!!!...4 duże psy szukają miejsca!!!! 2 bernardyny-psy i 2 podhalany-sunia i pies!!![/B][/SIZE] ...pewna fundacja juz się ...wypięła!!!...a tak kocha!!!..[SIZE=3][COLOR=Red][B].tym psom zostajemy tylko my!!![/B][/COLOR][/SIZE] Quote
Dynamique Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Zagłosowałam ! I będe sie starać jeszcze kilka razy :diabloti: Quote
Lilmo Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Przypominamy dogomaniakom o głosowaniu! Kto dziś nie głosował nich natychmiast to zmieni :cool3: Quote
sonia&me Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Możne sie dowiedzieć jakoś ile głosów jeszcze potrzeba do 1 miejsca?? Ja oczywiście głosuję codziennie i przypominam/mówię znajomym;) Quote
Asia & Ginger Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Trzeba kliknąć na "Ranking": [url=http://dlaniepokonanych.pl/ranking.html]Dla Niepokonanych: Ranking[/url] Quote
sonia&me Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Dzięki;) Kurcze jeszcze tyle głosów.. Ludzie głosujcie!:mad: Quote
Pusiakowa Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 a ile musisz otrzymac glosów i do kiedy mozna glosowac? ;) Quote
Paulina87 Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 Do końca głosowania zostało 18 dni. Osoba, która jest na pierwszym miejscu ma ponad 10500 głosów :shake: Quote
Pusiakowa Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 kurcze!! :shake: porozsylam do znajomych. Quote
Recommended Posts