fizia Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Zdjęcia jak zwykle przepiękne!! Ależ Ona są słodkie! Quote
Jasza Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Zdjęcia na medal! Dziewczyny piękne! Zrobiłam im ogłoszenie, wydrukowałam, powiesiłam w bibliotece w Świętochłowicach. Może ktoś zadzwoni... Quote
Jasza Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Do gory dziewczynki, niech sie telefony rozdzwonia! Quote
Cudak Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f1170/wyeksploatowana-suka-basseta-z-ropomaciczem-potrzebne-na-leczenie-karme-146654/ Przepraszam za OT Quote
malawaszka Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 zapraszam na bazarek http://www.dogomania.pl/forum/f99/porc-filizanki-saga-o-ludziach-lodu-encykl-zdrowia-na-psy-u-missieek-do-25-09-a-146815/#post12991323 Quote
xmartix Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 dziewczyny można więcej zdjęć Nel prosić aktualnych Quote
malawaszka Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 jeszcze więcej? :mdleje: od postu nr 223 są 100% aktualne - sprzed kilku dni:cool1: Quote
Jasza Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Jeszcze wiecej zdjęć? To są panienki tak obfotografowane jak żaden pies na Dogo... I to jeszcze jak pięknie! Quote
xmartix Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 ok już patrzę sroki dawno mnie na dogo nie było ;) Quote
xmartix Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 bo koresponduję z Panią która jest zainteresowana Nel napisałam że jak się zdecyduje to żeby zadzwoniła na numer z aukcji Quote
Jasza Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 No to chyba się w niej zakocha, jak tylko ją zobaczy.. Quote
fizia Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Jasza napisał(a):No to chyba się w niej zakocha, jak tylko ją zobaczy.. Tez tak myślę :) a może znalazłoby się tam jeszcze troszkę miejsca dla Fizi :oops: takie 2 zaprzyjaźnione ze sobą sunie to super sprawa, mam takie w domu i cudnie patrzeć, jak się bawią, przytulają Quote
Agnieszka(Visenna) Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 napisala do mnie osoba zainteresowana adopcją Nel - podałam jej numer do misieek. Quote
malawaszka Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 super dzięki dziewczyny!!!!!! trzymam :kciuki: któryś domek musi być trafiony!!!!!! Quote
Jasza Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Do góry najpiekniejsze panienki na Dogo!!!:grins: Quote
fizia Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Do Clo dzwoniła pani, która szuka niedużej suni, łagodnej, najlepiej lubiącej koty. Clo ma wysłać zdjęcia Fizi - może akurat Quote
xmartix Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Pani jest zainteresowana Nel, prosi o numer telefonu bo ogłoszenia już nie ma (tak napisała mi), dajcie na pw to napiszę tej Pani w mailu Quote
malawaszka Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 telefony podaję zawsze w pierwszym poście - do missieek 504 588 874 Dziękuję :Rose: Quote
Jasza Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Dostalam Takiego maila od Pani która pisala do mnie w sprawie innego ogłoszenia. Pani ma doga de bordeaux, kota i małe dziecko. Chce pomóc jakiemuś niewielkiemu pieskowi/suczce... Jej ostatni list brzmi: Witam ponownie i dziękuję za szybką odpowiedź. Zauroczyła mnie Fizia, ale czy ona nie będzie za bardzo przeżywać ewentualnego rozstania z córeczką? Rozumiem, że akceptuje ona dzieci, inne psy oraz koty?Muszę przyznać, że nigdy nie miałam w domu więcej niż jednego pieska i obawiam się trochę czy zaakceptują one siebie nawzajem...Moje zwierzaczki (piesek i kotek) są ze sobą od samego początku i boję się, czy pomimo ich bardzo pozytywnego nastawienia do ludzi i zwierząt, przyjaźnie przyjmą nowego członka rodziny. Zastanawiam się także, czy ze wzdlędu na fakt, że mój piesek ma niespełna 1,5 roku, jest to dobry czas na wzięcie pod opieke kolejnego pieska? (Czy to nie za wcześnie?) Pytam, bo jak wspomniałam, nigdy wcześniej nie miałąm dwóch piesków, a Pani jest zapewne zdecydowanie bardziej doświadczona w tej kwestii, a ja nie chciałabym tu popełnić jakiegoś błędu. Moja kolejna obawa dotyczy rozmiarów Fizi- Czy ona jest bardzo maleńka?Pytam, ponieważ nasza furtka i brama zbudowana jest z dość szeroko rozstawionych przęseł i boję się, żeby podczas wypuszczania jej na ogród nie stała jej sie krzywda gdyby wybiegła na ulicę. > Pozdrawiam > Ola. > Podałam jej namiary na Misieek. Quote
fizia Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 O prosze, jaki rozsądny mail - całkiem inny od tych w stylu - [I]po ile te pieski?[/I] albo [I]kiedy mi go pani przywiezie?[/I] Problem ogrodzeniowy faktycznie może być poważny - moja Śrubka np. pod koniec ostatnich wakacji notorycznie uciekała pod ogrodzeniem na działce - po chwili sobie sama wracała tą samą dziurą.... Jakoś jest źle zrobione - jest spora przerwa między siatką a podmurówką, tzn. wydawało mi się, że jest mała, ale Śrubka okazuje się, jest jeszcze mniejsza. Strasznie to stresujące - zatykaliśmy te większe dziury deskami, a Ona i tak wyszukiwała nowe. Czeka nas jakaś przeróbka ogrodzeniowa. Ale gdyby blisko była jakaś droga, to byłoby to strasnzie niebezpieczne. Quote
Recommended Posts