Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AMIGA']AgaG - dostałas wczoraj moje pW? Posłałam Ci numery telefonów ludzi, którzy dzwonili o szczeniaki? Pytam, bo nie odpowiedzialaś, a dogo robi różne dziwne rzeczy ostatnio.
tak, sorry ale nie zauważyłam tego pytania . Ola wszystko sprawdzała

Posted

fizia napisał(a):
Hmm a gdzie grono osób do podziwiania tych ślicznotek?:mad:

No mnie to po prostu zatkało z podziwu.
A czy ktoś może napisać jaki jest aktualny "szczeniaczkostan"? Czy może już któreś trafiły do nowych domków?

Posted

Ja za to przekazałam taką Panią do p.Oli

Witam, chciałam zapytac o szczeniaczki czy jest mozliwosc zobaczenia reszty szczeniaczkó i chciałam czy pieski byly juz szczepione czy cos w tym stylu i jesli mozna to chciala byz zobaczyc rowniez ich mame poniewaz zalezy mi na tym zeby piesek w doroslym zyciu byl malutki, no chyba ze macie panstwo inne malenstwa do zaroponowania to ja chetnie je zobacze mieszkam w krakowie niestety w bloku wiec nie chce skazywac duzego psa na brak mozliwosci wybiegania sie:) Pozdrawiam Dorota.

Posted

Ciekawa jestem jaki jest tatus tych maluchów. Bo te czarne to takie jakies sznaucerowe są. Pewnie to tylko tak na zdjęciach wygląda. Ale mordencje sa prześliczne :loveu:

Posted

Witajcie:)
Szczeniaczki są przekochane i mają takie mądre oczka. Czy ktoś może mi powiedziec jakiej wielkosci jest ich mama. Wiem ze niewielka, ale mozecie to dokladniej okreslic. Ze zdjec trudno wywnioskowac. A jakiej wielkosci sa w tej chwili maluchy, chodzi mi zwlaszcza o Bima. Na jednym zdjeciu wydaje sie byc bardzo malutki, na innych juz inaczej. Wydaje mi sie ze Bim jest najmniejszy z nich wszystkich, czy mam racje?
Pozdrawiam

• 2 weeks later...