Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj Aniu! :)

Oby psiak się znalazł... Dlaczego one zawsze znikają, gdy wszystko się zaczyna jakoś klarować, gdy ktoś się nimi zainteresuje... :mad:

W Wiadernie jest hotel dla psów. Pisałam kiedyś o nim na wątku Malwiny. Tam chyba też jest numer telefonu. Z tego, co pamiętam, nie było tam drogo.

Posted

żeby tylko się pojawił:-( to na pewno nie damy mu długo czekać....
dzowniłam do Zuzi - była rano około 8 w tamtym miejscu, gdzie miał być psiak, ale niestety nie ma go. Nie wiadomo czy odszedł sam żeby umrzeć w spokoju czy po prostu ktoś mu "pomógł". Z tego co opiwiadała mi Zuzia to z tym pieskiem nie było wesoło - zawracał sie chodząc, utykał..... matkooo - mam wyrzuty jak szlag!!
Ja wciąz wierzę - została tam jeszcze jakaś stara stodoła, w której mógł się schować - pieseczku znajdź się proszę

Posted

Uchowaj Boże od Wiaderna.Byłam tam w piątek,po zgłoszonej interwencji,warunki mało ciekawe.Gościu naprany i oprócz hoteliku prowadzi hodowlę,jeśli można to tak nazwać,bo to co tam zobaczyłam wprawiło mnie w osłupienie.Przy okazji poradźcie mi jak się do tego zabrać.Te psy trzeba odebrać mu jak najprędzej.Zdjęcia zobaczycie na naszej stronie.

Posted

Czy jest juz transport??? skad dokad trzeba dowiezc?? Prosze szybciutko napisac, bo jestem chwilke na necie a w watku juz sie pogubilam. ;)
W razie czego sluze transportem na poczatku przyszlego tygodnia!

Posted

Jesli tak, to moze hotelik w Radomsku?? Jesli tak, Dokladam 20 pln miesiecznie, oraz transportuje Malego. Wiem, ze to zadna suma, ale wiecej na razie nie poratuje... :-( :-(

Posted

Kamii napisał(a):
Jesli tak, to moze hotelik w Radomsku?? Jesli tak, Dokladam 20 pln miesiecznie, oraz transportuje Malego. Wiem, ze to zadna suma, ale wiecej na razie nie poratuje... :-( :-(

A jest tam miejsce?

Posted

Ostatnio staruszek Erneścik zostal stamtad zabrany do DS a z tego co wiem, to mial zostac w hoteliku nawet dozywotnio, bo nikt sie nie spodziewal realnych szans na domek staly. Ale cuda jak widac sie zdarzaja... :)
Tak czy inaczej mysle, ze miejsce jest. Jutro moge sie dokladnie dowiedziec bo dzis juz nie dam rady.

Posted

Kamii, jeśli możesz to się dowiedz, bylibyśmy wdzięczni. Nie wiem jak z finansami, dwie osoby chyba deklarowały po 100 złotych (Basia i Ala jak dobrze pamiętam), Pani Prezes deklarowała, że TTMiOZ sfinansuje leczenie. Ja narazie nie chcę się deklarować z wpłatami bo krucho u mnie z finansami i nie wiem ile mogłabym dołożyć.

Posted

Na pewno coś znajdziemy- deklaracji też już trochę jest i prosimy o jeszcze:modla:
Tylko żeby psinka się znalazła.
A może ktoś go zabrał spod tego kościoła?

Posted

asik007 napisał(a):
Na pewno coś znajdziemy- deklaracji też już trochę jest i prosimy o jeszcze:modla:
Tylko żeby psinka się znalazła.
A może ktoś go zabrał spod tego kościoła?

W cuda to ja już nie wierzę... w tych naszych okolicach

Posted

Koło czwartej po południu poprosiłam kolegę, żeby się tam przeszedł i zobaczył czy Skrytek tam jest. I co... psa oczywiście nie było. :roll:

O dwudziestej mam dziś próbę teatru, może psiak wychodzi ze swojego schronienia wieczorem? Zobaczymy...